Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosze nie siac defetyzmu. wracam 13 lipca do warszawy i spotykam sie z peswna chetna. przez telefon brzmiala bardzo normalnie. oby tylko azorek nie poprzewracal jej coreczek rzy pierwszym spotkaniu...:evil_lol:

Posted

niestety, chętna pani wzięła w poniedziałek szczeniaka ze schroniska. Ja ją rozumiem, ma małe dzieci i chce wychować psa od małego. Tymczasem interesują się Azorkiem inni państwo... ale jeszcze nie mogę nic powiedzieć.

Posted

niestety, pani się rozmyśliła - tym razem decydujący głos miała córka. Tak więc jeśli będą jacyś chętni, to odsyłajcie ich do mnie :modla:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ciotki, dziękuję za pamięć. przez caly sierpień byłam w rozjazdach i nie dawałam ogloszeń.
teraz dzwoniłam do pani Azorka i ona postanowiła, że Azorek u niej zostanie. Oboje bardzo się do siebie przywiązali, codziennie chodzą razem na spacery do lasu, pies został zaszczepiony. Nie pytałam, jak wyglądają stosunki z pozostałymi domownikami, ale pani jest godna zaufania - jeśli coś złego się będzie działo, to będzie do mnie dzwonić.
Tak więc nie szukamy już Azorkowi domu - zostaje w swoim tymczasowym :multi: