teapot Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Uff, skończyłam na 2 minuty przed meczem! Teraz mała kibicuje!!! :multi::multi::multi: Quote
teapot Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A mówiłam jej! Mówiłam, żeby tak nie kręciła tyłeczkiem bo chłopaków rozproszy i nogi im się będą plątały. Ale ta mała cholera wiedziała lepiej i musiała się wdzięczyć z tymi szkitałkami jak Barbie!:mad: ;) Quote
siemionka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Shilka kibicowala dzielnie, na pewno pomogla naszym chlopakom, ale ja chetnie bym pomogla sedziemu w podjeciu slusznej decyzji :diabloti: :mad: Quote
Erazm Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Co ma wisieć nie utonie sędzia był śwynia, ale my zdobyliśmy gola ze spalonego i pewnie w przerwie się o tym dowiedział:mad: Shilka jakby była na stadionie to by wygrali Quote
Fortuna Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Bardzo Was przepraszam ze nie zrobilam jeszcze ogloszen Shilki, ale ostatnio jakos brakuje mi czasu. Teraz w weekend siadam i robie, a w poniedzialek wstawie do nich link na dogo. Caluski od Fortuny dla Shili. :loveu::loveu::loveu: Quote
Erazm Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Shilunia była w gościach, baaardzo odpowiadały jej zabawki yooorka Quote
Isadora7 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 O rany ja to zdjęcie daję na winietę jej aukcji Quote
Erazm Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 z tą zabawką, ukochaną przez yoorka mała poszła do domu Quote
teapot Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A co ta piękna dama jeszcze tu robi? Do domku maleńka! Quote
teapot Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ech, śliczna... Dlaczego tak uparcie mnie się nie słuchasz? Quote
Erazm Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Telefon w sprawie Shilki:angryy: Dziendobry, my byśmy chcieli....Myśmy mieli pieska, ale uciekł....... Nie, nie szukaliśmy tam(po sugestii że psiak może byc w tym czy tamtym schronisku)...Piesek podgryzał pięty dzieciom...Napewno jest u kogoś w domu...Lubił uciekać......My byśmy chcieli Shilkę.........:angryy::angryy::angryy: W przyszłym tygodniu Shilunia będzie miała sterylkę, nie pali się, nie po to wyciągamy bidy żeby tam trafiały za jakiś czas z powrotem. Dobija mnie ludzka głupota i bezmyślność Quote
Isadora7 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 To oczywiste. Shilka pójdzie do prawdziwego domu. Quote
teapot Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Takiego w którym będzie szczęśliwa, miziana, tulona i dopieszczana! Quote
mru Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Erazm napisał(a):Telefon w sprawie Shilki:angryy: Dziendobry, my byśmy chcieli....Myśmy mieli pieska, ale uciekł....... Nie, nie szukaliśmy tam(po sugestii że psiak może byc w tym czy tamtym schronisku)...Piesek podgryzał pięty dzieciom...Napewno jest u kogoś w domu...Lubił uciekać......My byśmy chcieli Shilkę.........:angryy::angryy::angryy: W przyszłym tygodniu Shilunia będzie miała sterylkę, nie pali się, nie po to wyciągamy bidy żeby tam trafiały za jakiś czas z powrotem. Dobija mnie ludzka głupota i bezmyślność ręce opadają no i ludzie się jeszcze ot tak przyznają, że są beznadziejni i nieodpowiedzialni Erazm napisał(a):Napewno jest u kogoś w domu...Lubił uciekać......My byśmy chcieli Shilkę......... ... no sory a ja chce złotego słonia bo mój jest tylko srebrny to może dziś ucieknie jak go spuszczę i zwieję mu z oczu Quote
Isadora7 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 mru napisał(a):ręce opadają no i ludzie się jeszcze ot tak przyznają, że są beznadziejni i nieodpowiedzialni ... no sory a ja chce złotego słonia bo mój jest tylko srebrny to może dziś ucieknie jak go spuszczę i zwieję mu z oczu Ja to mówię ręce i cycki opadają. Niedawno była u mnie smarkula z Zamościa na tymczasie. Jedną z licznych dzwoniących (parokrotnie) była "słodka landrynka". Szczebiotała o wzruszeniu i miłości do zwierząt. Ćwierkała mi tak że mnie mdliło już. Opowiadała że ma suczkę 13 letnią i chce teraz druga itd. No i na koniec szczebiotu jak wyliczyłam punkty umowy adopcyjnej - zaśpiewała słodko - a czy sterylka będzie konieczna, ja będę uważać, z moją sunią też uważam. Powiedziałam - z suniami to jest tak, że ten raz to powinny. I radosny ćwierkot koloraturowy powalił mnie na ziemię. Rozległo się "no oczywiście ten raz to jasne że tak". Byłyśmy po rozmowie. :cool1: Quote
Erazm Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 No, wiesz ciotka Ty to w ogóle nie myślisz o naszej przyszłości, jak zaabraknie tymczasów to co z nami będzie. Dałabyś landryneczce szczeniorka, a za parę miesięcy, akurat na Boże Narodzenie szczeniorki byłyby jak znalazł i juz nawet nie trzeba by było jeździć po nie do Zamościa, a miałybyśmy pod ręką Quote
teapot Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Mój tymczas niedługo zostanie zjedzony przez potFoora, którego ktoś nazwał szczeniakiem! ;) Na szczęście Shilka ma dużo lepsze maniery! Brakuje jej tylko kochającego domku... Quote
Erazm Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 shilunia w środę pod nóż, bidula czeka ją los starej panny:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Erazm napisał(a):shilunia w środę pod nóż, bidula czeka ją los starej panny:evil_lol: Najważniejsze żeby domek się znalazł Quote
Erazm Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Shilka już po sterylce, oczka się kleją, słaba jest ale ogonkiem wali w podłogę:loveu: Quote
Recommended Posts