teapot Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ona pięknieje w oczach! Szukamy domu z dobrym aparatem, bo ta modelka zasługuje na ustawiczne sesje! ;):evil_lol:;) Quote
Isadora7 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Usiłuję stłamsić doła-giganta - zaraz w ramach terapii zajmę się allegrem dziewczynki Quote
Isadora7 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Erazm napisał(a):Boska jesteś:lol: Żeby HRowcy tez o tym wiedzieli byłoby bosko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Śliczna i zobaczcie jaka bystrzacha! Inteligencja bije z oczu! :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Nowe allegro Shilki: http://allegro.pl/show_item.php?item=378325979 :cool1: Quote
Erazm Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ciotce Isadorce wielkie :thumbs::thumbs::thumbs::modla::modla::modla::modla::modla::modla: za all Quote
siemionka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora super allegro, TY to umiesz!!! :laugh2_2: Az sie wzruszylam jak to czytalam =] Quote
teapot Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Musi... choć mała nie jest takim brzydkim misiem, którego uroku trzeba szukać głębiej. Ona jest piękna - nie tylko wewnętrznie! Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja wierzę że zadziała, jak nie to już nigdy nie zrobię allegro:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ciotka nie strasz, bo na dogo ogłosim godzinę ciszy:p Quote
teapot Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Erazm napisał(a):Ciotka nie strasz, bo na dogo ogłosim godzinę ciszy:p Myślisz, że na godzinie by się skończyło??? Ja coś podejrzewam, że niektórzy to nawet wieńce by zaczęli słać... :eviltong: Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 teapot napisał(a):Myślisz, że na godzinie by się skończyło??? Ja coś podejrzewam, że niektórzy to nawet wieńce by zaczęli słać... :eviltong: Kto wie istnieją zależności dzięki którym może się tak stać, jest to coraz bardziej prawdopodobne.:-( Quote
teapot Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Żadne okoliczności moja miła, współmyśląca, Cię nie usprawiedliwią! Masz misję dziejową a my zrobimy wszystko, żebyś mogła ją kontynuować i Ty o tym dobrze wiesz! A tymczasem Shilka jakby tyle godzin bez spacerku siedziała takiego koooooopala by nawaliła, że Siemnionka tydzień by sprzątała.;) Na spacerek malutka! Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 teapot napisał(a):Żadne okoliczności moja miła, współmyśląca, Cię nie usprawiedliwią! Masz misję dziejową a my zrobimy wszystko, żebyś mogła ją kontynuować i Ty o tym dobrze wiesz! A tymczasem Shilka jakby tyle godzin bez spacerku siedziała takiego koooooopala by nawaliła, że Siemnionka tydzień by sprzątała.;) Na spacerek malutka! Czasem mimo starań wyżej klawiatury nie skoczysz :) Quote
teapot Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Isadora7 napisał(a):Czasem mimo starań wyżej klawiatury nie skoczysz :) Jak Cię kopnę w szanowne 4-litery to i powyżej podskoczysz! :mad: Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='teapot']Jak Cię kopnę w szanowne 4-litery to i powyżej podskoczysz! :mad: [quote name='Erazm']Ta, trzeba ciotkę Isadorkę...:eviltong: [quote name='teapot']Tylko czy my to powinnyśmy tak...oficjalnie? ;) Słucham??? :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts