Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm co tu napisac...rozbrykala sie mala na dobre, biega skacze i ciagle chce sie bawic, szczeka troche jak slyszy ze ktos chodzi po korytarzu, zadomowila sie na dobre i coraz bardziej przyzwyczaja do mnie dlatego pytalam o domek bo im dluzej jest u mnie tym gorzej zniesie rozstanie.... co ja tu bede pisac Erazm sama wiesz jak jest

Posted

siemionka napisał(a):
hmmm co tu napisac...rozbrykala sie mala na dobre, biega skacze i ciagle chce sie bawic, szczeka troche jak slyszy ze ktos chodzi po korytarzu, zadomowila sie na dobre i coraz bardziej przyzwyczaja do mnie dlatego pytalam o domek bo im dluzej jest u mnie tym gorzej zniesie rozstanie.... co ja tu bede pisac Erazm sama wiesz jak jest

Czy masz możliwość zrobić jej zdjęcia z dzieciakami? To znaczy mam nadzieję że fajnie by się z nimi bawiła. Takie zdjęcia brykającej Shilki tez by się przydały.

Może trzeba będzie w jednym miejscu zrobić allegro z dzieciakami a w drugim trochę inne. Bo czas na adopcje nieszczególny. Nie wiem czemu, bo większość ośrodków przyjmuje z psami, poza tym jak się weźmie psa na urlop to jest więcej czasu na poznanie wzajemne.

Posted

W tej chwili nie mam zadnych dzieciakow "pod reka", corki mojego brata wyjechaly na 2 tyg do Suwalk. Jestem pewna ze z dziecmi bawilaby sie bez zadnych problemow, gorzej jest u niej z duzymi facetami.....chyba sie ich poprostu boi i dlatego powarkuje troszke, moze ma jakies zle wspomnienia....

Posted

Erazm napisał(a):
Zobaczymy czy będą dobre wieści, chyba jednak nic z tego....:shake:

upsss to spójrzmy na to w sensie pozytywnym - to znaczy tak: zaczął sie ruch koło Shilki.

Posted

Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu
Shilka do domu

Posted

Ta, zupełnie ją nie interesuje pchanie się na pierwszą, trzeba nad tym popracować.
Co robią kobiety żeby poczuć się pewniej? Zmieniają Tz, co w jej przypadku nie wchodzi w grę, wypychają sobie biusty i usta al"a kaczy dziób co w jej przypadku może zaskutkować tym, że adoptuje ją jakiś drobiarz i będzie usiłował posadzić Shilkę na grzędzie....Nie mam pojęcia jak ja przekonać:shake:

Posted

Trzeba ją chyba z jakimś specem od autoprezentacji zeswatać...;) tyle, że ten co mówili, że najskuteczniejszy miał romans z Samoobroną, co dla mnie nieco jego autorytet podważa, bo nie chcę widzieć Shilki w biało-czerwonym krawacie...

Ps. Jakieś długie mi to zdanie wyszło....:oops: