luka1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1558033_szczeniaki_szukaja_domow.html[/URL] Quote
Ziutka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jakie slicznosci.... nikt sie nie odezwał w sprawie Luny?[/quote] Nieee :shake: narazie cisza...ale mam nadzieje, że to cisza przed burzą i wreszcie ktoś się nią zainteresuje :roll: Luka...wielkie dzięki za ogłoszenia :loveu: Quote
emilia2280 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Dziéki dziewczyny za ogloszenia. Idé sié zameldowac na wátku szczeniaków. Quote
SZPiLKA23 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Luna ma jeszcze alegratke i kupiepsa chciałam na krakvecie ale jakies błedy wyskakuja :-/ Quote
SZPiLKA23 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jest jeden obserwator 5 dni do zakonczenia aukcji a wiec moze jeszcze cos ruszy jak nie to wystawie ponownie Quote
Ziutka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jest jeden obserwator 5 dni do zakonczenia aukcji a wiec moze jeszcze cos ruszy jak nie to wystawie ponownie[/quote] Nie wiem czy ot właśnie ten obserwator nie odezwał się do mnie przed chwilą w sprawie Luny, dostałam sms o treści : " Dzień dobry, jak tam Luna. Ciekawy wielbiciel. nara " odpisałam temuż osobnikowi i ponowny jego sms : " Zadam podstawowe dla mnie pytanie, czy była przeprowadzona sterylizacja, uważam to za okaleczanie psów i fizjologii, proszę o info, pozdrawiam " :angryy: :angryy: :angryy: Czy może któraś z cioteczek chce telefon do Pana i porozmawiać osobiście :cool3: Quote
malagos Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Mogę temu panu wykonać bezopłatną sterylizację sprzętem weterynaryjnym :p I jak, jedziecie do schroniska jutro? Quote
Ziutka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='malagos'] I jak, jedziecie do schroniska jutro?[/quote] W tym tygodniu nie...Pan Krzysiek pisał, że gdzieś musi wyjechać ale każdy inny termin pasuje więc szykujemy się z Angie na przyszłą sobotę już na 10000% Quote
Angie :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Ziutka']W tym tygodniu nie...Pan Krzysiek pisał, że gdzieś musi wyjechać ale każdy inny termin pasuje więc szykujemy się z Angie na przyszłą sobotę już na 10000%[/quote] mam taka nadzieje :lol: Quote
emilia2280 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 oo. to sobota sié szykuje. moze wiécej garczków;) uzbieramy :p Quote
Ziutka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='emilia2280']oo. to sobota sié szykuje. moze wiécej garczków;) uzbieramy :p[/quote] No dobrze by było gdyby się więcej uzbierało...ale ja już objeździłam gdzie i kogo się dało, już nie mam skąd kombinować :placz: Quote
Ziutka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Luna ponownie na allegro[/quote] Dzięki Szpileczko :loveu: Nie wiem czemu nikt się nią nie interesuje :shake: to taka piękna psina jest przecież , miałam tylko tego jednego sms w jej sprawie i to jeszcze taki beznadziejny :angryy: Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 jestem jesetm tylko na watku niewidomej Lolki sie zasiedzialam:oops: Quote
Ziutka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='kometa']jak ida adopcje...?[/quote] Nie idą :shake: Z tego wątku jedynie do adopcji poszedł wyżełkowaty psiak, którego zabrała Tanitka...o inne psiaki zero zapytań :cool1: Quote
Recommended Posts