Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Jakie slicznosci.... nikt sie nie odezwał w sprawie Luny?[/quote]
Nieee :shake: narazie cisza...ale mam nadzieje, że to cisza przed burzą i wreszcie ktoś się nią zainteresuje :roll:

Luka...wielkie dzięki za ogłoszenia :loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Jest jeden obserwator 5 dni do zakonczenia aukcji a wiec moze jeszcze cos ruszy jak nie to wystawie ponownie[/quote]
Nie wiem czy ot właśnie ten obserwator nie odezwał się do mnie przed chwilą w sprawie Luny, dostałam sms o treści :
" Dzień dobry, jak tam Luna. Ciekawy wielbiciel. nara "
odpisałam temuż osobnikowi i ponowny jego sms :
" Zadam podstawowe dla mnie pytanie, czy była przeprowadzona sterylizacja, uważam to za okaleczanie psów i fizjologii, proszę o info, pozdrawiam " :angryy: :angryy: :angryy:

Czy może któraś z cioteczek chce telefon do Pana i porozmawiać osobiście :cool3:

Posted

[quote name='malagos']
I jak, jedziecie do schroniska jutro?[/quote]
W tym tygodniu nie...Pan Krzysiek pisał, że gdzieś musi wyjechać ale każdy inny termin pasuje więc szykujemy się z Angie na przyszłą sobotę już na 10000%

Posted

[quote name='Ziutka']W tym tygodniu nie...Pan Krzysiek pisał, że gdzieś musi wyjechać ale każdy inny termin pasuje więc szykujemy się z Angie na przyszłą sobotę już na 10000%[/quote]

mam taka nadzieje :lol:

Posted

[quote name='emilia2280']oo. to sobota sié szykuje. moze wiécej garczków;) uzbieramy :p[/quote]
No dobrze by było gdyby się więcej uzbierało...ale ja już objeździłam gdzie i kogo się dało, już nie mam skąd kombinować :placz:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Luna ponownie na allegro[/quote]
Dzięki Szpileczko :loveu:

Nie wiem czemu nikt się nią nie interesuje :shake: to taka piękna psina jest przecież , miałam tylko tego jednego sms w jej sprawie i to jeszcze taki beznadziejny :angryy:

Posted

[quote name='kometa']jak ida adopcje...?[/quote]
Nie idą :shake: Z tego wątku jedynie do adopcji poszedł wyżełkowaty psiak, którego zabrała Tanitka...o inne psiaki zero zapytań :cool1: