GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Weronia']Ciotki powariowały. Jedna lata a reszta jej kibicuje.[/quote] i zazdrosci moja droga i zazdrosci :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja nie wiezdziałam, że z ciotki Emilki taka crejzolka jest:evil_lol::evil_lol::loveu: Emilko a pytałaś o resztę psów?;) Quote
magdawi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Chciałam zobaczyć jakie psy są do adopcji, ale "stara strona fundacji" nie jest aktualizowana od 2005r. , ale znalazłam "nową", tylko zdjęć psiaków mało fundacja.info.pl Quote
emilia2280 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 No wiéc suczka o którá pytalam, z obciachanymi uszkami na amstafa- juz jej nie ma w schronie, wyadoptowana... Jest za to sucz podobna, bez opitolonych uszu... Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='emilia2280']No wiéc suczka o którá pytalam, z obciachanymi uszkami na amstafa- juz jej nie ma w schronie, wyadoptowana... [/quote] Zgadza się...właśnie dostałam odpowiedź na maila ;) Quote
Weronia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ziuta, co z duzym, zółtym psem moim??? nic się nie wyjaśniło??? Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Weronia']Ziuta, co z duzym, zółtym psem moim??? nic się nie wyjaśniło???[/quote] Nie ma Boryska Jak pojechałam to obeszłam wszystkie boksy i go nie widziałam. Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [B]Doddy [/B]właśnie dostałam info ze schroniska, że amstaffy już w nowych domach. Quote
rozi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120296[/url] Quote
Rybka_39 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [B]Hej laski! Czy Bleki nadal jest w schronisku?? Ten retrieverowaty czarny pies??? Bo mam dla niego zajebisty[COLOR=Red] TYMCZAS w NIEMCZECH U znajomej bardzo mi zaufanej galgo serce z forum charciego. Tylko potwierdzcie mi, ze Bleki jeszcze jest i zarezerwujcie go jak można!!!! Poprosze też o numer telefonu, ale stacjonarny!!! [/COLOR][/B] Quote
Ziutka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Rybka_39'][B][COLOR=Red] Tylko potwierdzcie mi, ze Bleki jeszcze jest i zarezerwujcie go jak można!!!! Poprosze też o numer telefonu, ale stacjonarny!!! [/COLOR][/B][/quote] Wysłałam właśnie zdjęcia Blekiego do schroniska i czekam na odpowiedź czy jeszcze jest :roll: Telefon stacjonarny : (0-23) 693-10-81 Quote
emilia2280 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [SIZE=5][COLOR=black][B]Black jutro opuszcza schronisko!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]036 [/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]4-letni psiak, bardzo zrezygnowany :shake: inne psy z boksu nad nim dominują. Jest bardzo spokojny i łagodny. [/COLOR][URL="http://www.fotosik.pl/"][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG][/COLOR]Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 653x436, rozmiar 68KB. [IMG]http://images31.fotosik.pl/271/f7b2a15f2e0c2297.jpg[/IMG][/URL][/B] [/SIZE] Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='emilia2280'][SIZE=5][COLOR=black][B]Black jutro opuszcza schronisko!!![/B][/COLOR][/SIZE] [/quote] Czekałam aż to napiszesz :multi: :multi: :multi: Emi...Ty wiesz, że ja Cię kocham :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 :multi: czy sa jakies cudowniejsze słowa? Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='SZPiLKA23']:multi: czy sa jakies cudowniejsze słowa?[/quote] Nie ma :multi: :multi: :multi: Quote
emilia2280 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Ziutka']Czekałam aż to napiszesz :multi: :multi: :multi: Emi...Ty wiesz, że ja Cię kocham :loveu:[/QUOTE] haaaaa. No trzeba sie dzielic dobrymi wiadomosciami z ciotkami na dogo. Lamia zgodzila sié pomóc i dzis szuka mu hotelu od jutra i wtedy mozna go tam trzymac do czasu wyjazdu do Niemiec, albo przeniesc na DT, jesli bédzie chétne. no a Ty ciotka, gdybys mu tam fotek nie zrobila- od tego wszystko sié zaczyna, to podstawa, potem ogloszenia innych dobrych ciotek i... jazzda do domkuu. Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='emilia2280'] albo przeniesc na DT, jesli bédzie chétne. [/quote] Cioteczko...jest osoba chętna dać DT psiakowi, to Galgo z charciego forum. SZPILKA, znasz tą dziewczynę ? Ty jesteś zalogowana na chartach :cool3: Po co płacić za hotel jak można dać psiaka na DT :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Jestem tam od kilku dni a wiec nie znam, nie wiem czy to z nia nie rozmawiałam przez telefon :hmmmm: jak ta to bardzo miła :) Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jestem tam od kilku dni a wiec nie znam, nie wiem czy to z nia nie rozmawiałam przez telefon :hmmmm: jak ta to bardzo miła :)[/quote] A mogłabyś się z nią skontaktować poprzez forum :roll: i gdzie wogole Ona mieszka :cool3: Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Mogłabym tylko co mam pisac? ;)[/quote] Zapytaj czy DT dla psiaka z Chrcynna aktualny, jakie warunki i gdzie mieszka i czy np. jutro można przywieźć psiaka (jeszcze zależy jak daleko trzeba by wieźć :roll:) Quote
Rybka_39 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ale przecież ja jestem na chartach- baby ale z WAs siroty Nie pisałam na wątku, ale już jest wsio ok.:cool3: Teraz trzymać kciuki :diabloti: Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Rybka_39'] Teraz trzymać kciuki :diabloti:[/quote] Ja trzymam od wczoraj i widzę, że wszystko nam się układa dobrze...oby tak dalej :cool3: Quote
Recommended Posts