Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Poprosiłam Emilkę o to, Ona napewno załatwi wsio ;) też czekam na jakieś wieści bo cholera wie, którym psiakom robić ogłoszenia :cool1:[/QUOTE]
Ziutus, dzis nie zadzwonilam- mialam alarm w rodzinie i nic dzis nie zalatwilam. Czekam na dalsze wiesci jutro, byc moze bédé musiala leciec znowu do Polski, oby nie.

Czy w zwiázku z tym móglabys dryndnác do nich jak bédziesz miala chwilé? Zupelnie nie mam glowy narazie. Przepraszam.

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Mam nadzieje ze alarm odwołany i wszystko jest ok[/QUOTE]
dzieki Szpilka, jakos leci narazie.

jutro z rana zadzwonie, jesli to nie jest niegrzecznie dzwonic w niedzielé?

Posted

Oki, juz mówié. Pan nie pamiétal w tej chwili co to za sucz, o której mówilam, wiéc zaproponowal przyslanie jej zdjécia do niego na maila i ma odpisac zaraz po jego odebraniu (ewentualnie moge przedzwonic potem). Kto moze wyslac fotke suczy?

Ja musze leciec- mam dzis pierwszá lekcjé latania :razz: Jesli zginé marnie- bédziecie wiedzieli gdzie i kiedy ;)

Posted

[quote name='emilia2280'] Kto moze wyslac fotke suczy?

[/quote]
Emilka...ja zapytanie o sunie wysłałam tego samego dnia, kiedy pojawiło sie pytanie na wątku i cisza :shake: nie dostałam odpowiedzi na maila :roll:

[B]Doddy [/B]nie mam pojęcia :cool1: nie byłam tam od tamtej pory :shake:

Posted

[quote name='emilia2280']Ziutus, a byla tam fotka w tym mailu? Bo jesli byla to powiedz mi kiedy ten mail wyslany i jutro zadzwonié i mu przypomné..[/quote]
No jasne, ze była, były dwie jej fotki.
A zaraz spojrzę na maila kiedy wysyłałam ;)

2 wrzesień - spójrz też w mój post 459, tam jest napisane, ze wysłałam maila z zapytaniem (fotki zawsze załączam)

Posted

[quote name='emilia2280']Ziutus, a byla tam fotka w tym mailu? Bo jesli byla to powiedz mi kiedy ten mail wyslany i jutro zadzwonié i mu przypomné..[/quote]

ciotka super, ze nadal zyjesz
[SIZE=1]po tym lataniu [/SIZE]

Posted

[quote name='GameBoy']ciotka super, ze nadal zyjesz
[SIZE=1]po tym lataniu [/SIZE][/quote]
Ano właśnie :multi: całkiem zapomniałam.......i jak było ??? :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']ciotka super, ze nadal zyjesz
[SIZE=1]po tym lataniu [/SIZE][/quote]
haaa. powiem wiécej- polknélam bakcyla i chcé laaataacc. nic mnie nie powstrzyma- nawet wsciekly máz :p, bo on chyba jest z tego najmniej zadowolony, ale przezyje chlop- co ma za wyjscie? :diabloti:

Posted

[quote name='emilia2280']haaa. powiem wiécej- polknélam bakcyla i chcé laaataacc. nic mnie nie powstrzyma- nawet wsciekly máz :p, bo on chyba jest z tego najmniej zadowolony, ale przezyje chlop- co ma za wyjscie? :diabloti:[/quote]

ciotka ale jak? czym? gdzie?

Posted

hehe, na miotle bédé latac!!

a serio, to na takich malych samolotach (ze smigielkami po bokach, dwuosobowe, nieodrzutowe :shake:- to by byla jazzda :-o), nie wiem jak to sie dziadostwo nawet nazywa - avionetka czy cholera wie?

Posted

[quote name='emilia2280']hehe, na miotle bédé latac!!

a serio, to na takich malych samolotach (ze smigielkami po bokach, dwuosobowe, nieodrzutowe :shake:- to by byla jazzda :-o), nie wiem jak to sie dziadostwo nawet nazywa - avionetka czy cholera wie?[/quote]

uuuuuuu ciotka, brzydko sie przyznac ale zazdroszcze :oops:

Posted

[quote name='GameBoy']uuuuuuu ciotka, brzydko sie przyznac ale zazdroszcze :oops:[/quote]
ee, ja pewnie rzucilam sié na to a w praniu okaze sié, ze to nie takie rózowe- jak wiékszosc rzeczy. no i zdecydowanie bezpieczniejsza jestes z gruntem pod nogami! ja dzis przed lotem mówilam mézowi "tylko pamiétaj ze ja mam miesiéczne deklaracje na psy w Polsce! musisz je placic i jeszcze w testamencie kase im zostawic :evil_lol:"

Posted

[quote name='emilia2280']ee, ja pewnie rzucilam sié na to a w praniu okaze sié, ze to nie takie rózowe- jak wiékszosc rzeczy. no i zdecydowanie bezpieczniejsza jestes z gruntem pod nogami! ja dzis przed lotem mówilam mézowi "tylko pamiétaj ze ja mam miesiéczne deklaracje na psy w Polsce! musisz je placic i jeszcze w testamencie kase im zostawic :evil_lol:"[/quote]

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

:stupid:

Posted

[quote name='emilia2280']ja dzis przed lotem mówilam mézowi "tylko pamiétaj ze ja mam miesiéczne deklaracje na psy w Polsce! musisz je placic i jeszcze w testamencie kase im zostawic :evil_lol:"[/quote]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: