Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
A co mi tu dzieciaka po nocach szlajacie? Ona się nie przejmuje - sra na środku kuchni i tyle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na środku coby ciocia nie przeoczyła.:evil_lol:

Posted

danka1234 napisał(a):
Na środku coby ciocia nie przeoczyła.:evil_lol:

Dokładnie! I żeby wygodnie się sprzątało. Ponadto ma pewność, że dzięki niej cioteczka zakosztuje trochę ruchu. Kilka przysiadów, parę skłonów- w sam raz przed śniadankiem! :evil_lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu:
Jak tak na nią patrzę, to myślę, że uszy to ona na wyprzedaży musiała kupić, bo z pośpiechu wybrała od jakiegoś większego modelu! :evil_lol:
Cudny kłapiuch wyrośnie!

Posted

Erazm napisał(a):
Jejku maleńka co ci ta ciotka zrobiła:mad:?
Teapot, ona miała NORMALNE rozmiarowo uszyska!!!!!!!!!!!!

Isadora! Przyznaj się - zapatrzyłaś się w "basseto-jamnika" i postanowiłaś Toscę upodobnić! :evil_lol: :mad:
Pewnie po każdym praniu wieszasz na sznurku za uszy, żeby wyschła! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Erazm']Jejku maleńka co ci ta ciotka zrobiła:mad:?
Teapot, ona miała NORMALNE rozmiarowo uszyska!!!!!!!!!!!!

Shilunia też szuka domku. W górę dziewczynki.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111985

http://www.allegro.pl/item375976201_7_kilogramowe_cudo_dlugonoga_shilka.html

[quote name='teapot']Isadora! Przyznaj się - zapatrzyłaś się w "basseto-jamnika" i postanowiłaś Toscę upodobnić! :evil_lol: :mad:
Pewnie po każdym praniu wieszasz na sznurku za uszy, żeby wyschła! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wypraszam sobie ciotki. Co się czepiacie moich uszu? Mój braciszek Rambo ma dłuższe. Przyjrzyjcie się czy one są takie wielkie?

Erazm masz podpadziochę, szablon dla Shili czeka gotowy wrrrrrr

:cool1:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jak myślicie co teraz ciotka odpowie? Tylko ciiii bo ona nie wie że jej w pocztę zajrzałam

Odpowie, że ktoś nie umie czytać, bo wyraźnie napisane, że będziesz mała - do kolana, a ona analfabetom psa nie odda...:evil_lol:
Bo złośliwa ta Twoja Ciotka i już...i chyba trochę zakochana!

Posted

Ciotki już kolejna osoba pyta moja ciocię Isadorkę czy ja mam coś z wilczura. Także tu grzecznie do mnie proszę boooo... będę groźna. O prosze kolejny list w mojej sprawie (Ciotka wszystkich spławia nie wiem czemu, zawsze ktoś z czyms podpada jej. A mówi ze ja jestem jędza)

Witam Widziałem wczoraj na koncie kolegi psa a raczej sukę wielorasowca chyba trochę z owczarka niemieckiego albo wyżła węgierskiego - 3 miesięcznego szczeniaka Toskę którego chciałbym kupić za mniej więcej 300 zł. Mam ogromną działkę 3 tys.m2 w Wołominie k/W-wy i taki szczeniak byłby fajnym psem. Czy ona wyrośnie na dużego psa? Szczerze liczę na to. Patrząc na jej łapy można domnimać, że będzie dużą sunią. Ja już mam staruszkę bardzo dużą (sięga mi prawie w pas) prawie 14 letnią suczkę mix rasy owczarek niemiecki i wiem, że to dobre psy. Tak poza tym moje dzieci 4 letni syn i 2 letnie córki bliźniaczki wypatrzyły ją sobie wraz ze mną i chcielibyśmy ją mieć u siebie. Na co mam ją zaszczepić jakby co, i co to jest podpisanie tej umowy adopcyjnej? Czy to jest pies krótkowłosy? Czy można zmienić jej imię jakby co? Czy urodziła się w schronisku i czy macie jej matkę do wglądu? Czy ma rodzeństwo? W którym schronisku w W-wie przebywa? Czy mam dojechać sam, czy chcecie wpierw zobaczyć nasz dom i działkę? Proszę o wmiarę szybką odpowiedź Pzdr.

Jak myślicie co teraz ciotka odpowie? Tylko ciiii bo ona nie wie że jej w pocztę zajrzałam

Posted

chyba trochę z owczarka niemieckiego albo wyżła węgierskiego
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Patrząc na jej łapy można domnimać, że będzie dużą sunią.
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Erazm']bydlę z niej wyrośnie a nie pies

[quote name='GameBoy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciotki ostrożnie z żartami bo się poskarży swojemu braciszkowi. Ona wszystko mu opowiada. A on to cale 4 kilo Barkervilla jest. Nie na darmo nazywa się Rambo.

Posted

[quote name='teapot']A ja to w niej widzę - doga, labradora i królika miniaturkę! :evil_lol:

Ona jak kameleon jest. Przypomnę że wieziona była do mnie z opcją "to jest jamnik"

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Isadora7']Ona jak kameleon jest. Przypomnę że wieziona była do mnie z opcją "to jest jamnik"

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

taaaak, tak jak moja tymczasowiczka aska:evil_lol: