Ana_Zbyska Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Daisy jest śliczną, niesamowicie przyjazną suczką, rasy shih-tzu.W schronisku przebywa od 23 maja 2008 roku.Została oddana przez właścicieli, z powodu ich wyjazdu za granicę.Wątpię, żeby zadali sobie jakiś trud, żeby znaleźć jakieś inne wyjście z tej sytuacji.Tak oto, po 9-latach spędzonych z suczką, oddali Ją jak jakaś rzecz do schroniska.:angryy: Daisy ma 9 lat. Jest przeurocza i przekochana.Garnie się bardzo do ludzi, uwielbia gdy się Ją głaszcze, przytula, wtedy tak słodko liże.. Ma piękną, długą sierść.Bardzo ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu.Toleruje również inne psiaki.Daisy jest zaszczepiona, nie jest jeszcze wysterylizowana. Daisy przebywa w schronisku w Tarnowskich Górach w CICHYM KĄCIE. W sprawie Jej adopcji, prosimy o kontakt telefoniczny: 602 318 518 lub w azylu cały tydzień od 9-14. Fotki Daisy (będą lepsze) : Quote
Ana_Zbyska Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Daisy na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=371177968 Quote
Charly Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 podniose malusie sliczniusie bo jest sliczna, w potrzebie i z mojego ukochanego miasta:) W góre malusia:multi: Quote
monika55 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Taka sliczna, szybko domek znajdzie. Zobaczycie. Quote
oktawia6 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 i ogłaszacie Shih Tsu niewysterylizowaną?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ana_Zbyska Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Dzisiaj jest dopiero u nas 3ci dzień, trafiła w piątek. Kiedy mieliśmy Ją wysterylizować?? Oczywiście sterylizacja będzie, czy to shih tzu, czy nie.Wszytskie zwierzęta mamy wysterylizowane. ;) Quote
malagos Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Rewelacja! i ja mysle,zen ie będzie kłopotu ze znalezieniem domu. Gdyby już jej tak nikt, ale to nikt nie chciał, pamiętajcie o mnie, starowince Majeczce i tymczasiku u malagos :roll: Quote
malagos Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Sunia jak malowanie! Szkoda, ze Alpiny już nie ma na dogo, by ją fachowym okiem oceniła. Quote
San_(jagodowa:) Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Najładniejszy jest jej uśmiech :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 malagos napisał(a): Rewelacja! i ja mysle,zen ie będzie kłopotu ze znalezieniem domu. Gdyby już jej tak nikt, ale to nikt nie chciał, pamiętajcie o mnie, starowince Majeczce i tymczasiku u malagos :roll: Malagos jest super opiekunką!:loveu: ma doświadczenie oraz przygarnęła ciężko chorą staruszkę Shih-Tsu, godnie dożyła u niej ostatnie miesiące w jej domu z pięknym ogrodem, byłą zadbana i leczona. Quote
Ana_Zbyska Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Dziękujemy Malagos, będziemy pamiętać.;) Ale miejmy nadzieję, że Daisy znajdzie na dniach swój Domek.. Quote
San_(jagodowa:) Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Takie śliczności nie mogą długo czekać:) Quote
malagos Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 oktawia6 napisał(a):Malagos jest super opiekunką!:loveu: ma doświadczenie oraz przygarnęła ciężko chorą staruszkę Shih-Tsu, godnie dożyła u niej ostatnie miesiące w jej domu z pięknym ogrodem, byłą zadbana i leczona. Oktawia, ale mi śliczna laurkę wystawiłaś, dzieki! :loveu: Aż mi sie dziób uśmiechnął, a w tych zabieganych i ponurych dla mnie dniach to bardzo wiele :oops: Co nie zmienia faktu, ze sucz śliczna ;) Quote
Madzia_K Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dziewczyny...a czy możecie dać jeszcze kilka jej fotek takich wiecie...z gatunku "zachęcających"?:cool3: TG są tak blisko. Quote
Ana_Zbyska Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Zaraz zobaczę, wczoraj robilam Jej jakieś fotki, obadamy czy zachęcą:cool3: Quote
Ana_Zbyska Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Tu jak Jej gumeczka spadała :lol: a tu jak coś obwąchiwała :lol: Quote
malagos Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Majeczka miała bardzo podobny kolor :-o :shake: Quote
Madzia_K Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 patrzę, patrzę, patrzę...teraz jeszcze mój będzie patrzył:razz: I kolejne pytanie - ogłosić Was z nią w Jas_necie ( miejski portal internetowy )? Nam się udało w tej formie znaleźć kilka domków ( w moim mieście, więc stały kontakt zapewniony ) Quote
Ana_Zbyska Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Madziu, jasne, jeśli możesz, to nas ogłoś-dziękujemy:) A co do Daisy, toż to słodziak jakich mało!:lol: Jest cudowna, gdy bierze sie Ją na ręce, to od razu zaczynac lizać. Kochana jest!:loveu: Quote
Madzia_K Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a jak się zachowuje w stosunku do dużych psów i kotów? Quote
Recommended Posts