Jump to content
Dogomania

[CK] Daisy__suczka SHIH TZU w schronie!! JUŻ W NOWYM DOMU:))))))))))

Recommended Posts

Posted

Daisy jest śliczną, niesamowicie przyjazną suczką, rasy shih-tzu.W schronisku przebywa od 23 maja 2008 roku.Została oddana przez właścicieli, z powodu ich wyjazdu za granicę.Wątpię, żeby zadali sobie jakiś trud, żeby znaleźć jakieś inne wyjście z tej sytuacji.Tak oto, po 9-latach spędzonych z suczką, oddali Ją jak jakaś rzecz do schroniska.:angryy:
Daisy ma 9 lat.

Jest przeurocza i przekochana.Garnie się bardzo do ludzi, uwielbia gdy się Ją głaszcze, przytula, wtedy tak słodko liże..
Ma piękną, długą sierść.Bardzo ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu.Toleruje również inne psiaki.Daisy jest zaszczepiona, nie jest jeszcze wysterylizowana.

Daisy przebywa w schronisku w Tarnowskich Górach w CICHYM KĄCIE.
W sprawie Jej adopcji, prosimy o kontakt telefoniczny:
602 318 518
lub w azylu cały tydzień od 9-14.

Fotki Daisy (będą lepsze) :

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj jest dopiero u nas 3ci dzień, trafiła w piątek.
Kiedy mieliśmy Ją wysterylizować??

Oczywiście sterylizacja będzie, czy to shih tzu, czy nie.Wszytskie zwierzęta mamy wysterylizowane.

;)

Posted

Rewelacja! i ja mysle,zen ie będzie kłopotu ze znalezieniem domu. Gdyby już jej tak nikt, ale to nikt nie chciał, pamiętajcie o mnie, starowince Majeczce i tymczasiku u malagos :roll:

Posted

malagos napisał(a):

Rewelacja! i ja mysle,zen ie będzie kłopotu ze znalezieniem domu. Gdyby już jej tak nikt, ale to nikt nie chciał, pamiętajcie o mnie, starowince Majeczce i tymczasiku u malagos :roll:

Malagos jest super opiekunką!:loveu: ma doświadczenie oraz przygarnęła ciężko chorą staruszkę Shih-Tsu, godnie dożyła u niej ostatnie miesiące w jej domu z pięknym ogrodem, byłą zadbana i leczona.

Posted

oktawia6 napisał(a):
Malagos jest super opiekunką!:loveu: ma doświadczenie oraz przygarnęła ciężko chorą staruszkę Shih-Tsu, godnie dożyła u niej ostatnie miesiące w jej domu z pięknym ogrodem, byłą zadbana i leczona.

Oktawia, ale mi śliczna laurkę wystawiłaś, dzieki! :loveu:
Aż mi sie dziób uśmiechnął, a w tych zabieganych i ponurych dla mnie dniach to bardzo wiele :oops:
Co nie zmienia faktu, ze sucz śliczna ;)

Posted

patrzę, patrzę, patrzę...teraz jeszcze mój będzie patrzył:razz:
I kolejne pytanie - ogłosić Was z nią w Jas_necie ( miejski portal internetowy )? Nam się udało w tej formie znaleźć kilka domków ( w moim mieście, więc stały kontakt zapewniony )

Posted

Madziu, jasne, jeśli możesz, to nas ogłoś-dziękujemy:)

A co do Daisy, toż to słodziak jakich mało!:lol:
Jest cudowna, gdy bierze sie Ją na ręce, to od razu zaczynac lizać.
Kochana jest!:loveu: