Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buhahah zadne niestety bo na janosika tez spie**** niejedną nogę choćby Darysowi od wolontariuszki Kasi też łaził z wystającym gwożdziem i potem musiała mu wszystko poprawiac w innej lecznicy :angryy:

Posted

A co z maluchem jeśli się tymczas nie znajdzie? Do schronu znów trafi? Kurna oby nie...... Mnie od piątku do wtorku nie ma ale piszcie wszystko dokładnie. Buziaki dla chudziaka.

Posted

Lekarze wciąz sie zastanawiają co zrobic z tą łapą. Gwóźdź podobno narobił wiecej szkód niż pożytku. Jest za duzy i pogruchotał do końca całą kośc. Tak naprawde są marne szanse na uratowanie tak potrzaskanej łapy.
BOston ma sie dobrze,jest wesoły,ma apetyt i juz pokochała go cała lecznica.

Posted

moze go adoptują:razz:

trzeba coś zrobić z wetem, który tak mu łapkę urządził... I to jak najszybciej, zeby sprawa sie nei przedawniła!

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Lekarze wciąz sie zastanawiają co zrobic z tą łapą. Gwóźdź podobno narobił wiecej szkód niż pożytku. Jest za duzy i pogruchotał do końca całą kośc. Tak naprawde są marne szanse na uratowanie tak potrzaskanej łapy.
BOston ma sie dobrze,jest wesoły,ma apetyt i juz pokochała go cała lecznica.

boston a myślałam ze on baron się nazywa>?

Posted

i dobki i psy z Łodzi z chorymi łapami mi bliskie :(
nie mam czasu przewertować całego watku
1. tymczas do lipca jest potrzebny??
2. jakiej opieki potrzebuje?
3. potem jedzie do niemiec i tam zajmuje sie jego łapą??
4. macie pewnosc ktory wet operwował??

Postaram się namówić kogoś aby dał mu
DT, ale to jakieś 30% szans

Posted

Transport prawdopodobnie w lipcu,niewiemy którego. Ale moze byc tez tak ze bedzie puźniej,w zaleznosci od tego jak Niemcy wyrobią sie z transportem.
Jakiej opieki bedzie potrzebował dowiemy sie jak lecznica podejmie decyzje co robimy z łapą,jak narazie są plany wyjęcia gwoździa w włozenia łapy w sztywną szyne.
Niemcy chca walczyc o jego łape i wszystkim się zajmą jak tylko przyjedzie do nich.
Niewiemy który wet operował,tylko która lecznica.

Posted

ja też szukam biedaczkowi dt, czarno to widze, bo to duzy psiak. ale zastanawiam sie całkiem poważnie nad tym, zeby wziąć go na dt do siebie. ale musze wszytsko wiedzieć o jego stanie. dotego jeśli pies miał by być u mnie tak długo to do deutschów bym go raczej nie chciała oddać, tylko w polsce szukać domku. a jeśli chodzi o łapke to w życiu nie bede w stanie mu jej naprawic ze wzgledów finansowych i się kółko zamyka...:shake:

ale piszcie co z biedaczkiem!

Posted

Dobuś wczoraj późnym wieczorem został zabrany z lecznicy i w trybie alarmowym zawieziony do dr Jachmana. Stan bezmała krytyczny-podejrzenie sepsy, temp 40 st. Dostał zastrzyki, surowicę i kroplówki. Na noc Baron pojechał do domu Olgi. Dzis od rana znów jest u dr Jachmana na kroplówkach.
Pies jest na chodzie, bardzo żywotny. Pieszczoch z niego nieziemski jednak jego stan jest na prawdę poważny. Przy zabiegach wet jest bardzo spokojny. On ma szansę z tego wyjśc jednak na gwałt potrzebujemy dla niego DT. Leczenie jest opłacane, poszukujemy w trybie super pilnym domu, gdzie ten piękny i wdzieczny psiak będzie mógł dojsc do zdrowia. U Olgi może zostac jedynie do jutra!!!

Błagamy na kolanach w jego imieniu!!!!!!!!!!!!