Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Wczoraj ja go pilnowałam od 8-16,niczym niania. Wynudziłam sie chyba tak smao jak on :D

To zapraszamy do nas :cool3:jest bardzo wesoło, głosno , zapomnij o nudzie:eviltong:

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że Oldze jest bardzo przykro. Mnie również było gdy na nią patrzyłam rano przed wyjazdem.
Stefan/Baron/Brandon zawdzięcza Ci życie, Twojej determinacji i decyzyjnosci w momencie kryzysu, tego nikt nie zapomni, a on sam ma najcenniejszy podarunek jaki można komuś ofiarować.

Jesli to będzie jakąś pociechą, to mogę powiedzieć, że Stefan zniosł podróż bardzo dobrze. Wychodzilismy kilka razy na spacerek, w miedzyczasie posypial. Około 20.00 byliśmy pod jego teraźniejszym domem, dla tego widoku (krajobrazu) i oczekujących ludzi warto był jechać taki kawał drogi. Stefan został przywitany z pogromną troską i miłością. Jego opiekunowie, to wrażliwi ludzie. W rodzinie są dzieci. Stefan przywitał je całusem i całusa otrzymał, Pan domu wzbudził jego natychmiastową aprobatę, Stefan ma również koleżankę, 9 letnią dobermankę. Piękny dom, piekni ludzie i okolica.

Ania wstawi zdjecia jak tylko wypocznie.

Posted

Widoki z tarasu:
" class="ipsImage" alt="">

A teraz sam Stefanek. Ciągle było go pełno,dlatego fotki są jakie są. Spójrzcie na ten chodzący non stop ogonek.
Kilka fotek ma jeszcze Hania w swoim aparacie,jak przesle to wstawie.

Ciociu Olgo,Stefan nigdy nie zpaomni tego co Ty i Magda dla niego zrobiłyście.

Posted

Haniu przepraszam za moje zachowanie,

Moje czarne szczescie :( :)
Stefanku pokochalam ci strasznie, myslalam ze tak moge kochac tylko Kubka, ale okazuje sie, ze ty masz tyle samo miejsca w moim sercu.
Wiem piesku, ze tego nie przeczytasz, ale to takie moje pozegnanie z toba.
Badz najszcześliwszym psem pod słoncem.

Posted

Olga, on nie zapomni nigdy co dla niego zrobiłaś i jestem pewna, ze nawet jakby cie zobaczył po 10 latach to witałby ciebie jak kogoś bardzo bliskiego.
Jest w nowym domu, bezpieczny i szczęśliwy. Cieszmy się tym.
Otrzyj łzy cioteczko.

Posted

Dzis chcialam troche posprzatac. Wziełam do rak szmatke do podlogi i poczulam znajomy zapach.

Stefanku to był twoj zapach :( zapach , ktory pojawil sie w domu wraz z twoim przyjsciem, taki charkterystyczny i i taki różny od zapachu kuby, smrodek z ktorego smiałysmy sie z mama, zapach leczonego psa, opatrunków i bandazy. I tak mi sie zrobiło przykro.
Przypomnieles sie w taki dziwny sposób :)

• 3 weeks later...
Posted

i świetnie ze mu sie udało :multi::multi: cioteczki nie załamujcie sie, pomogłyscie mu jak tylko dałyscie rade a ona ma przeciez tam dobrze. trzeba sie cieszyc razem z nim :eviltong:

aha i niech autor watku zmieni tytul i doda go do szczesliwców ;)

Posted

Ten bark wiesci jest beznadziejny.
Ja bym jednak chciala jakis kontakt na tych, ktorzy zajmuja sie teraz dobkiem, nie podoba mi sie ze nic no nim nie wiem.

• 5 months later...
Posted

:multi: Świetnie Baronek wygląda :lol: Cudownie, że trafił do wspaniałego domku . Widać ,że chłopak zadowolony :multi: :lol:
To się Olga ucieszy, prezent noworoczny wspaniały :multi: :multi: :multi:

Ciekawe,czy kiedyś dotrą do nas wieści z nowego domku Azy :-(
Bo niestety o Azuni cisza ........ nie mówiąc o zdjęciach :shake:
Coraz bardziej sie o nią niepokoję :-( :-( :-(

Posted

nie wiem kto to Aza?i gdzie pojechala?

jesli chodzi o psy, ktore pojechaly do dobermann nothilfe wiesci sa zawsze, czasem nie wklejamy zdjęć na forum ale dostajemy nowinki i fotki od kazdego psiaka.:p

Posted

Ciesze sie, po prostu sie ciesze.
Dzis wlasnie dowiedzialam sie od mojej mamuni, ze bardzo jej trudno bylo oddac naszego " stefanka "
Gdybm wtedy o tym wiedziala, nie pojechalby :eviltong:
Ale jestem zadowolona, ze ma sie dobrze i cieszy mnie kazde jedno zdjecie z baronkiem.

• 1 month later...