ruda76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Wczoraj ja go pilnowałam od 8-16,niczym niania. Wynudziłam sie chyba tak smao jak on :D To zapraszamy do nas :cool3:jest bardzo wesoło, głosno , zapomnij o nudzie:eviltong: Quote
TYGRYS-ica. Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 widac dobek najpierw sie wynudził a teraz to nadrabia :lol: Quote
hanka456 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wiem, że Oldze jest bardzo przykro. Mnie również było gdy na nią patrzyłam rano przed wyjazdem. Stefan/Baron/Brandon zawdzięcza Ci życie, Twojej determinacji i decyzyjnosci w momencie kryzysu, tego nikt nie zapomni, a on sam ma najcenniejszy podarunek jaki można komuś ofiarować. Jesli to będzie jakąś pociechą, to mogę powiedzieć, że Stefan zniosł podróż bardzo dobrze. Wychodzilismy kilka razy na spacerek, w miedzyczasie posypial. Około 20.00 byliśmy pod jego teraźniejszym domem, dla tego widoku (krajobrazu) i oczekujących ludzi warto był jechać taki kawał drogi. Stefan został przywitany z pogromną troską i miłością. Jego opiekunowie, to wrażliwi ludzie. W rodzinie są dzieci. Stefan przywitał je całusem i całusa otrzymał, Pan domu wzbudził jego natychmiastową aprobatę, Stefan ma również koleżankę, 9 letnią dobermankę. Piękny dom, piekni ludzie i okolica. Ania wstawi zdjecia jak tylko wypocznie. Quote
Niewiasta_21 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Widoki z tarasu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> A teraz sam Stefanek. Ciągle było go pełno,dlatego fotki są jakie są. Spójrzcie na ten chodzący non stop ogonek. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Kilka fotek ma jeszcze Hania w swoim aparacie,jak przesle to wstawie. Ciociu Olgo,Stefan nigdy nie zpaomni tego co Ty i Magda dla niego zrobiłyście. Quote
Reno2001 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jeju jak ja sie cieszę, że on juz u siebie i swoich ludzi. Stefanku wszystkiego naj. Ciotka Reno tez po tobie tęskni... Quote
olgaj Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Haniu przepraszam za moje zachowanie, Moje czarne szczescie :( :) Stefanku pokochalam ci strasznie, myslalam ze tak moge kochac tylko Kubka, ale okazuje sie, ze ty masz tyle samo miejsca w moim sercu. Wiem piesku, ze tego nie przeczytasz, ale to takie moje pozegnanie z toba. Badz najszcześliwszym psem pod słoncem. Quote
szajbus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Olga, on nie zapomni nigdy co dla niego zrobiłaś i jestem pewna, ze nawet jakby cie zobaczył po 10 latach to witałby ciebie jak kogoś bardzo bliskiego. Jest w nowym domu, bezpieczny i szczęśliwy. Cieszmy się tym. Otrzyj łzy cioteczko. Quote
olgaj Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzis chcialam troche posprzatac. Wziełam do rak szmatke do podlogi i poczulam znajomy zapach. Stefanku to był twoj zapach :( zapach , ktory pojawil sie w domu wraz z twoim przyjsciem, taki charkterystyczny i i taki różny od zapachu kuby, smrodek z ktorego smiałysmy sie z mama, zapach leczonego psa, opatrunków i bandazy. I tak mi sie zrobiło przykro. Przypomnieles sie w taki dziwny sposób :) Quote
Reno2001 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Oj zakochała nam sie cioteczka Olga na dobre. Dobrze, ze ja z Baronem/Stefanem miałam tak mały kontakt, bo pewnie ze mna byłoby identycznie. :roll: Quote
Tuśka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Proponuję tytuł zmienić. Czy są jakieś wieści z nowego domku dobka? Quote
TYGRYS-ica. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 i świetnie ze mu sie udało :multi::multi: cioteczki nie załamujcie sie, pomogłyscie mu jak tylko dałyscie rade a ona ma przeciez tam dobrze. trzeba sie cieszyc razem z nim :eviltong: aha i niech autor watku zmieni tytul i doda go do szczesliwców ;) Quote
Reno2001 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cioteczka Ewatonieja chyba zapomniała o zmianie tytułu :lol:. Quote
olgaj Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ten bark wiesci jest beznadziejny. Ja bym jednak chciala jakis kontakt na tych, ktorzy zajmuja sie teraz dobkiem, nie podoba mi sie ze nic no nim nie wiem. Quote
dzodzo Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ktos tu narzekal na brak wieści, no więc noworoczne pozdrowienia od Barona;) ma się bardzo dobrze, co zreszta widac na zdjęciach: Quote
Panca Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 wyglada swietnie - nie ma co mowic:evil_lol: Quote
anovip1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :multi: Świetnie Baronek wygląda :lol: Cudownie, że trafił do wspaniałego domku . Widać ,że chłopak zadowolony :multi: :lol: To się Olga ucieszy, prezent noworoczny wspaniały :multi: :multi: :multi: Ciekawe,czy kiedyś dotrą do nas wieści z nowego domku Azy :-( Bo niestety o Azuni cisza ........ nie mówiąc o zdjęciach :shake: Coraz bardziej sie o nią niepokoję :-( :-( :-( Quote
dzodzo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 nie wiem kto to Aza?i gdzie pojechala? jesli chodzi o psy, ktore pojechaly do dobermann nothilfe wiesci sa zawsze, czasem nie wklejamy zdjęć na forum ale dostajemy nowinki i fotki od kazdego psiaka.:p Quote
hanka456 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Baron nasz królewicz ma się bardzo dobrze. O Azie też wieści przyjda. Quote
olgaj Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ciesze sie, po prostu sie ciesze. Dzis wlasnie dowiedzialam sie od mojej mamuni, ze bardzo jej trudno bylo oddac naszego " stefanka " Gdybm wtedy o tym wiedziala, nie pojechalby :eviltong: Ale jestem zadowolona, ze ma sie dobrze i cieszy mnie kazde jedno zdjecie z baronkiem. Quote
hanka456 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 On ma się dobrze, dziękitemu, że ma dom. Ty możesz pomagać innym i wielu już pomogłaś. Tak sobie mysle, ze w tym własnie jest ta dobra rzecz. Quote
ewatonieja Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 dodałam nowe fotki na nasza strone Quote
Recommended Posts