Margo05 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Będą z nich piękne psiaki jak dojdą do siebie :lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na 1 szą ......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rybka_39 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Śliczne wszystkie:loveu: Mam nadzieje, ze uda sie wreszcie z tym transportem.... Quote
t_kasiek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 a czy z ukladem pokarmowy psiaczki maja wszystko w porzadku....bo przeciez po takim czasie jak nie jadly normalnie zoladek nie przyjmuje od razu pokarmu....czy sa karmione normalnie ??? czy przez kroplowke ??? pytam tylko z ciekawosci.... Quote
Edi100 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='majqa']Wszystkie są boskie ale dla mnie Kaśka ma coś w tych ślepkach, że... Hm...biedny Czesio przypomina nie psiaka, a maleńkiego pisklaczka.:-([/quote] Racja, wygląda jak pisklaczek:( Nabierać ciałka Pieseczki Quote
t_kasiek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 mi sie nie miesci w glowie jako mozna doprowadzic do takiego stanu psiaki.....a czy wiadomo cos na temat tej "pani" ktora je trzymala....co jej za to grozi....mam nadzieje, ze nie ujdzie jej to wszystko plazem.... Quote
Weronia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='t_kasiek']a czy z ukladem pokarmowy psiaczki maja wszystko w porzadku....bo przeciez po takim czasie jak nie jadly normalnie zoladek nie przyjmuje od razu pokarmu....czy sa karmione normalnie ??? czy przez kroplowke ??? pytam tylko z ciekawosci....[/quote] Przez kroplówkę nie. Dostają jedzonko kilka razy dziennie, małe porcyjki. Jedzą specjalną karmę którą dostały od MonikiP :) Moniko, dziękujemy jeszcze raz! Juz wyglądają lepiej niz tydzień temu. Quote
t_kasiek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 no to dobrze, ze przyjmuja normalnie pokarm :) Quote
Nicol Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Wczoraj miałam okazje poznać Margo i Kasię :loveu::loveu: przecudne psiaczki, a ile w nich teraz energii.... Wpatrzone w Weronie jak w obraz.... zwłaszcza Kasiunia.... Margo to taka przylepka, bardziej odwazna, spragniona głaskania. Ale jak tu głaskać.... na początku bałam sie by nie zrobic im krzywdy przy tym głaskaniu, bo jak tu głaskac kosteczki powleczone skórką wręcz przezroczystą. Psiaczki sa przekochane..... teraz tylko domki dobre.... Quote
emilia2280 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 a czy to jest aktualne zdjécie pisklaka- Czesia? czy juz wydobrzal troche? [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/2394/p1030858me1.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Od ręki przepraszam i przymknijcie oko na moją trąbowatość, jeśli okaże się, że coś przeoczyłam ale zapytam. Czy ruszyła już kolejna III edycja cegiełek? Jeśli tak, czy możecie powtórzyć link do niej? Jest osoba chętna pomóc i wsparciem, na ile oczywiście będzie władna w zakupie cegiełek, ponadto, dopomoże w porozsyłaniu linku do aukcji, czyli dalej puści sprawę w Polskę. Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='majqa']Od ręki przepraszam i przymknijcie oko na moją trąbowatość, jeśli okaże się, że coś przeoczyłam ale zapytam. Czy ruszyła już kolejna III edycja cegiełek? Jeśli tak, czy możecie powtórzyć link do niej? Jest osoba chętna pomóc i wsparciem, na ile oczywiście będzie władna w zakupie cegiełek, ponadto, dopomoże w porozsyłaniu linku do aukcji, czyli dalej puści sprawę w Polskę.[/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=4]Mówisz i masz, właśnie odpaliłam [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=375840694[/URL] :cool1: [/SIZE][/FONT] Quote
Margo05 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A ja uparcie proszę o info czy środki na opłacenie aukcji się znalazły. Quote
majqa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Margo05']A ja uparcie proszę o info czy środki na opłacenie aukcji się znalazły.[/quote] Dołączam się do Uparciucha!!! Quote
Joannka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Wszystkie pieski ze Starej Wsi z opisem tutaj [URL]http://www.animals.org.pl/?q=zaadoptuj_psa_ze_starej_wsi[/URL] Quote
Joannka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Srodki na oplacenie aukcji sa. Jestem w kontakcie z Isadora. Quote
kasimaga Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 z Czesia zrobił się słodki łobuziak ;-) bardzo chce być głaskany, od paru nocy śpi ze mną na łóżku w nogach, nauczył się załatwiać na dworze, prawie zawsze mu to wychodzi ;) hehe teraz jest u opiekunki, (jak ja jestem w pracy) bo on bardzo nie lubi samotności, nie może narazie zostawać sam ;) Czesio pysznie zajada puszeczki i proszek witaminowy od Cioci Moniki Preibsz ;) i prawdopodobnie mam dla niego dom ;) wspaniały i kochający :) tymczasowa opiekunka CZesia: Magda Quote
Guest Reyes Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [QUOTE]ok, 20 zł- jasne! Tylko pamiętaj, że ja załatwiłam transport samochodem do Krakowa za darmo za ok 2 tyg. To nie wiem jak lepiej.. Bo ten transport pociągiem jak by wyglądał?? tzn ktos by przyjechał specjalnie? (wiem, ze moze juz była mowa o tym, ale nie wiem gdzie i nie mam czasu szukać)[/QUOTE] Wiesz co, dla psa który nie jest przyzwyczajony do wożenia - lepiej autem. Ja bym tam po Margo specjalnie jechała. Ty zdecyduj co lepiej. Quote
Recommended Posts