Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy z ukladem pokarmowy psiaczki maja wszystko w porzadku....bo przeciez po takim czasie jak nie jadly normalnie zoladek nie przyjmuje od razu pokarmu....czy sa karmione normalnie ??? czy przez kroplowke ??? pytam tylko z ciekawosci....

Posted

[quote name='majqa']Wszystkie są boskie ale dla mnie Kaśka ma coś w tych ślepkach, że...
Hm...biedny Czesio przypomina nie psiaka, a maleńkiego pisklaczka.:-([/quote]
Racja, wygląda jak pisklaczek:(
Nabierać ciałka Pieseczki

Posted

mi sie nie miesci w glowie jako mozna doprowadzic do takiego stanu psiaki.....a czy wiadomo cos na temat tej "pani" ktora je trzymala....co jej za to grozi....mam nadzieje, ze nie ujdzie jej to wszystko plazem....

Posted

[quote name='t_kasiek']a czy z ukladem pokarmowy psiaczki maja wszystko w porzadku....bo przeciez po takim czasie jak nie jadly normalnie zoladek nie przyjmuje od razu pokarmu....czy sa karmione normalnie ??? czy przez kroplowke ??? pytam tylko z ciekawosci....[/quote]

Przez kroplówkę nie. Dostają jedzonko kilka razy dziennie, małe porcyjki.
Jedzą specjalną karmę którą dostały od MonikiP :) Moniko, dziękujemy jeszcze raz!
Juz wyglądają lepiej niz tydzień temu.

Posted

Wczoraj miałam okazje poznać Margo i Kasię :loveu::loveu:
przecudne psiaczki, a ile w nich teraz energii....
Wpatrzone w Weronie jak w obraz.... zwłaszcza Kasiunia....
Margo to taka przylepka, bardziej odwazna, spragniona głaskania. Ale jak tu głaskać.... na początku bałam sie by nie zrobic im krzywdy przy tym głaskaniu, bo jak tu głaskac kosteczki powleczone skórką wręcz przezroczystą.
Psiaczki sa przekochane..... teraz tylko domki dobre....

Posted

Od ręki przepraszam i przymknijcie oko na moją trąbowatość, jeśli okaże się, że coś przeoczyłam ale zapytam. Czy ruszyła już kolejna III edycja cegiełek? Jeśli tak, czy możecie powtórzyć link do niej? Jest osoba chętna pomóc i wsparciem, na ile oczywiście będzie władna w zakupie cegiełek, ponadto, dopomoże w porozsyłaniu linku do aukcji, czyli dalej puści sprawę w Polskę.

Posted

[quote name='majqa']Od ręki przepraszam i przymknijcie oko na moją trąbowatość, jeśli okaże się, że coś przeoczyłam ale zapytam. Czy ruszyła już kolejna III edycja cegiełek? Jeśli tak, czy możecie powtórzyć link do niej? Jest osoba chętna pomóc i wsparciem, na ile oczywiście będzie władna w zakupie cegiełek, ponadto, dopomoże w porozsyłaniu linku do aukcji, czyli dalej puści sprawę w Polskę.[/quote]

[FONT=Century Gothic][SIZE=4]Mówisz i masz, właśnie odpaliłam

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=375840694[/URL]

:cool1:
[/SIZE][/FONT]

Posted

z Czesia zrobił się słodki łobuziak ;-)
bardzo chce być głaskany,
od paru nocy śpi ze mną na łóżku w nogach, nauczył się załatwiać na dworze, prawie zawsze mu to wychodzi ;) hehe
teraz jest u opiekunki, (jak ja jestem w pracy) bo on bardzo nie lubi samotności, nie może narazie zostawać sam ;)
Czesio pysznie zajada puszeczki i proszek witaminowy od Cioci Moniki Preibsz ;)
i prawdopodobnie mam dla niego dom ;) wspaniały i kochający :)

tymczasowa opiekunka CZesia: Magda

Guest Reyes
Posted

[QUOTE]ok, 20 zł- jasne!
Tylko pamiętaj, że ja załatwiłam transport samochodem do Krakowa za darmo za ok 2 tyg. To nie wiem jak lepiej..
Bo ten transport pociągiem jak by wyglądał?? tzn ktos by przyjechał specjalnie?
(wiem, ze moze juz była mowa o tym, ale nie wiem gdzie i nie mam czasu szukać)[/QUOTE]
Wiesz co, dla psa który nie jest przyzwyczajony do wożenia - lepiej autem.
Ja bym tam po Margo specjalnie jechała. Ty zdecyduj co lepiej.