Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Poza tym jest bardzo wesoły i załatwia potrzeby poza boksem. W ogóle jest bardzo otwartym psem, lubi towarzystwo człowieka, głaskanie itp.

Niesamowite, naprawde trudno uwierzyc,ze pies po tylu latach w boksie umie zachowac czystosc... pewnie terapeutka zostala 'nadworna' Saba, jak zwykle niezastapiona w socjalizacji nowych psow.
Murka napisał(a):
Tylko nie można wychodzić poza ogród kiedy Gacek jest na wybiegu ;) Ostatnio TZ wyszedł przez bramę, a ja musiałam ściągać Gacka z płotu, baaardzo chciał pójść za TZem ;) Pięknie się wspinał i bałam się, że przelezie łobuz jeden.

Ojoj, moze myslal, ze jego pan chce go opuscic. To niezly akrobata z niego.

Posted

Gacuś pokocha wlasnego człowieka na zawsze i najmocniej jak pies potrafi kochać. Będzie mu przyjacielem i towarzyszem.
Kto przygarnie pod swoj dach pięknego Gacka?

Posted

Myślicie, że Gacek się nigdy nie męczy?
Nic bardziej mylnego, troche pobiega i pada w cieniu (najlepiej jak najbliżej człowieka ;) ).

Zgadnijcie który to Gacek :D

Posted

Genialny jest ten nasz Gacek :loveu: A uszyska przeboskie ma :iloveyou:

Mimo wieloletniego pobytu w mieleckim schronisku Gacek o dziwo ma szczupla sylwetke... ale kondycji to on moze nie miec, stad zmeczenie.

Posted

no ja się w Gacku zakochałam... :loveu:
i gdyby nie to, że mam małe mieszkanie i własnego Gacka, co sie tłucze wiecznie ze starym Dymciem i wyobrażam sobie co to by było... :eviltong: to ani chwili bym sie nie zastanawiała!

taki piekny
na pewno mu się uda!
i temu, kto go weźmie będę osobiście zazdrościła... :diabloti:

wirtualne głaski dla szczotkowego cudaka

Posted

Mru, mimo ze Gacek jest cudas nie pies, to jednak 3 lata w schronisku nikt sie nim nie zainteresowal... wiec tylko hotelik wchodzil w gre, zeby swiatu pokazac tego superasnego psa :lol: I prosze jaki Gacus jest fotogeniczny :loveu: