Ulka18 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Reno, a zrobilabys alegratke rowniez Pumci? Czy za to trzeba placic? Ja bym wykupila kod smsa za aukcje wyrozniona, tylko napisz jak to zrobic. Quote
Murka Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 agusiazet napisał(a):Przepraszam, ale czy Klara nie jest już wysterylizowana? Zgadza się, chodziło mi o Kaję (już poprawiłam) :oops: Klara już pięknie zagojona. A Gacek dzisiaj pierwszy raz spuszczony z linki - pięknie szusuje! :loveu: Quote
Reno2001 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Murka napisał(a):... A Gacek dzisiaj pierwszy raz spuszczony z linki - pięknie szusuje! :loveu: :multi::multi::multi: No to się chłopak wybiega. Jeju, co za radośc pewnie po tylu latach? móc swobodnie pobiegac po trawie :p. Wyróżnionej alegratki jeszcze nie robiłam, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz :lol:. Quote
Ulka18 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ale pewnie Gacus scieszony biega i biega. To wielka radosc dla niego po tylu latach zamkniecia .... jesli go Mureczko spuscilas, to znaczy sie slucha? Quote
Reno2001 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Gacuszek na pierwszą w tej świąteczny dzień!!! Quote
ewatr Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Szusujacy Gacek ale radocha :multi::multi::multi:;) Gacus dany na i na rzeszowiaka ........ Quote
Murka Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Ze słuchaniem jest różnie ;) Ale do człowieka podchodzi i można go spokojnie do kojca zaprowadzić. Quote
Ulka18 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 To najwazniejsze, ze troche jednak slucha i ze nie jest tak niesmialy i zamkniety jak Puma. Bedzie z niego pies jak sie patrzy :lol: Quote
terra Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Piękny ten Gacuś:loveu: Szukaj najwspanialszego dla siebie domku. Quote
Reno2001 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Wpłaciłam dzis moją majową deklarację na hotelik - 50zł na Gacka. Quote
Reno2001 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 W koncu wstawiłam go na alegratkę. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1331346_sliczny_radosny_mix_terrier_do_adopcji.html Wyróżnienie kosztuje od 1,22 do 10 zł/7dni w zależnosci od rodzaju (wielkości) wyróżnienia. Wyróżnic ogłoszenia można w dowolnym momencie. Gacka na razie nie wyróżniałam. Prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia jak skuteczna w ogóle jest alegratka :roll:. Quote
ewatr Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Reno2001']Prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia jak skuteczna w ogóle jest alegratka :roll:. Jezeli chodzi o ogłoszenia to z moich doswiadczen wynika ze allegro i alegratka najczesciej daja domy :lol: Co nie przeszkadza Gacusiowi sie ogłaszac na rzeszowiaku :) http://www.rzeszowiak.pl/220290/witaj-mam-na-imie-gacek-imie-moze-niezbyt-wymyslne.html Quote
Reno2001 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dziekujemy cioci ewatr za ogłoszenia :Rose:. Ciekawe jak aklimatyzuje się Gacek? Quote
Ulka18 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Pewnie dobrze, tylko Murka nie moze sie pewnie na dogomanie dostac. Quote
Reno2001 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ulka18 napisał(a):Pewnie dobrze, tylko Murka nie moze sie pewnie na dogomanie dostac. No właśnie :roll:... Ja nie mam pojęcia jaka przegladarkę mam, ale w ogóle nie mam problemów z dogo...I chwała Bogu...:lol:. Quote
Murka Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 U mnie dogomania ostatnio nawet działa (odpukać!). Czasami tylko jest "przerwa". Nadal jednak nie mogę edytować podpisu :razz: U Gacka wszystko w porządku, bardzo lubi zwiedzanie ogrodu i na razie zapachy i znaczenie terenu pochłaniają go bez reszty ;) jak troszkę słoneczko się pokaże to porobię fotki jak bryka ;) Quote
Ulka18 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Superasnie, ze Gaczydlo taki zachwycony nowymi doznaniami zapachowymi i wolnoscia. To czekamy na slonce i zdjecia. Quote
Murka Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Gacek zaczął się bawić z psami :razz: Dokładnie z suczkami (z nimi dogaduje się super). Nie mamy teraz odpowiedniego psa (tzn. takiego który by nie prowokował i sam nie atakował), żeby sprawdzić reakcję Gacka. Staruszka Krówka ignorował, ale ten mu nagle skoczył do zadka :-o więc zaprzestaliśmy zapoznawania ;) Poza tym jest bardzo wesoły i załatwia potrzeby poza boksem. W ogóle jest bardzo otwartym psem, lubi towarzystwo człowieka, głaskanie itp. Zawsze mnie będzie zadziwiać, że po kilku latach spędzonych w boksie psy potrafią zachować normalność :razz: Tylko nie można wychodzić poza ogród kiedy Gacek jest na wybiegu ;) Ostatnio TZ wyszedł przez bramę, a ja musiałam ściągać Gacka z płotu, baaardzo chciał pójść za TZem ;) Pięknie się wspinał i bałam się, że przelezie łobuz jeden. 1metrowy płotek przeskakuje jednym susem :cool3: Quote
Recommended Posts