Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Przepraszam, ale czy Klara nie jest już wysterylizowana?

Zgadza się, chodziło mi o Kaję (już poprawiłam) :oops:
Klara już pięknie zagojona.

A Gacek dzisiaj pierwszy raz spuszczony z linki - pięknie szusuje! :loveu:

Posted

Murka napisał(a):
...
A Gacek dzisiaj pierwszy raz spuszczony z linki - pięknie szusuje! :loveu:

:multi::multi::multi:
No to się chłopak wybiega. Jeju, co za radośc pewnie po tylu latach? móc swobodnie pobiegac po trawie :p.

Wyróżnionej alegratki jeszcze nie robiłam, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz :lol:.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Pewnie dobrze, tylko Murka nie moze sie pewnie na dogomanie dostac.

No właśnie :roll:...
Ja nie mam pojęcia jaka przegladarkę mam, ale w ogóle nie mam problemów z dogo...I chwała Bogu...:lol:.

Posted

U mnie dogomania ostatnio nawet działa (odpukać!). Czasami tylko jest "przerwa".
Nadal jednak nie mogę edytować podpisu :razz:

U Gacka wszystko w porządku, bardzo lubi zwiedzanie ogrodu i na razie zapachy i znaczenie terenu pochłaniają go bez reszty ;) jak troszkę słoneczko się pokaże to porobię fotki jak bryka ;)

Posted

Gacek zaczął się bawić z psami :razz: Dokładnie z suczkami (z nimi dogaduje się super). Nie mamy teraz odpowiedniego psa (tzn. takiego który by nie prowokował i sam nie atakował), żeby sprawdzić reakcję Gacka. Staruszka Krówka ignorował, ale ten mu nagle skoczył do zadka :-o więc zaprzestaliśmy zapoznawania ;)

Poza tym jest bardzo wesoły i załatwia potrzeby poza boksem. W ogóle jest bardzo otwartym psem, lubi towarzystwo człowieka, głaskanie itp.
Zawsze mnie będzie zadziwiać, że po kilku latach spędzonych w boksie psy potrafią zachować normalność :razz:

Tylko nie można wychodzić poza ogród kiedy Gacek jest na wybiegu ;) Ostatnio TZ wyszedł przez bramę, a ja musiałam ściągać Gacka z płotu, baaardzo chciał pójść za TZem ;) Pięknie się wspinał i bałam się, że przelezie łobuz jeden.
1metrowy płotek przeskakuje jednym susem :cool3: