Chikinchan Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cudna ta dziewczynka!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja tam w przeznaczenie nie wierze, ale w milosc to i owszem... ;) Mati, czy Tobie sie mieszkanie nie powieksza? A zreszta nawet jesli nie, to wiesz- podobno czasem im ciasniej, tym przytulniej..... ;) Quote
ewatr Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Chikinchan ja tu pracuje nad rozsądkiem Matinestki a Ty mi jednym postem rozkładasz cała rozsadna koncepcje ;) Mati nie sluchaj jej :shake: jeszcze 3 godziny aukcji 2177 wejsc i 10 obserwatorów :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ewatr napisał(a):Chikinchan ja tu pracuje nad rozsądkiem Matinestki a Ty mi jednym postem rozkładasz cała rozsadna koncepcje ;) Mati nie sluchaj jej :shake: jeszcze 3 godziny aukcji 2177 wejsc i 10 obserwatorów :evil_lol: :eviltong::cool3: Czasem rozsadek trzeba wsadzic do kieszeni i posluchac serducha ;) Quote
matinestka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 najczęsciej serce trzeba wsadzic głeboko do kieszeni.... i w pełni zracjonalizowac rzeczywistośc...... :( :bluepaw: Quote
matinestka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 witaj KOchana moja .. zaraz Mamcia bedzie:buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 matinestka napisał(a):witaj KOchana moja .. zaraz Mamcia bedzie:buzi: :bluepaw: No tak i Likaon wyjdzie z ukrycia :evil_lol:;) Quote
Neczka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 sorry za offa... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10254511 wątek biednej, wychudzonej Orzechowskiej suczuni... może tutaj ją ktoś wypatrzy:roll: Quote
ewatr Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Neczka napisał(a):...musze ją w końcu zobaczyć na żywo:loveu: No czas najwyższy :p odwiedzic rodzimy schron .......chyba ze juz bylaś a ja nic o tym nie wiem ???:eviltong: Quote
Neczka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jeszcze nie byłam:oops: ale o ile w sobotę nie będzie wyjazdu do Orzechowców, to napewno odwiedzę Kundelka ;) Quote
ewatr Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Neczka napisał(a):jeszcze nie byłam:oops: ale o ile w sobotę nie będzie wyjazdu do Orzechowców, to napewno odwiedzę Kundelka ;) No to czekamy na odwiedziny :lol: przedstawie Ci sieknięty cud świata :evil_lol:;) Quote
Neczka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jadę jednak do Orzeszków... a w niedzielę można przyjechać, czy nie bardzo ? :) Quote
ewatr Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Neczka napisał(a):jadę jednak do Orzeszków... a w niedzielę można przyjechać, czy nie bardzo ? :) W niedziele to raczej nie bo schronisko jako takie jest nieczynne ........ Czasem jedzimy w niedziele ale to tylko do pomocy jak trzeba dawać kroplóki albo cos w tym rodzaju :roll: Quote
Neczka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 to tak w tygodniu, mogłabym przyjechać w czwartek po południu, albo kolejna sobota:roll: Quote
matinestka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Neczka zapraszamy zapraszamy :) spotkanie z Likulą to spotkanie rzędu trzeciego stopnia:eviltong: a tak wypoczywamy z moją córeczką w cieniu :loveu: : czyz ona nie jest najcudownijesza, najsłodzsza, najitneligentnieszja, najsprytniejsza i najpiekniejsza oraz najkochańsza??? ???:loveu: .. i żadne mi tu sieknieta :eviltong: :moja KOchana:) :bluepaw: Quote
Neczka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 matinestka napisał(a):czyz ona nie jest najcudownijesza, najsłodzsza, najitneligentnieszja, najsprytniejsza i najpiekniejsza oraz najkochańsza??? nie inaczej :loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 :crazyeye:jak żyje jeszcze takiego mieszańca nie widziałam! ona nie wygląda jak pies-jak mini Likaon! nie do wiary że jakiś idiota tak przeorginalnego psa do schronu odstawił. a szczeka jak pies?:evil_lol::loveu: P.S. i zmieńcie tytuł wątku-to mało poważne o jakimkolwiek psie...."z jednej strony sieknięta" -co rzucił jakiś idiota jak ją zobaczył i to ma pokutowac w tytule. na pies-likaon Quote
ewatr Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 oktawia6 napisał(a): i zmieńcie tytuł wątku-to mało poważne o jakimkolwiek psie...."z jednej strony sieknięta" -co rzucił jakiś idiota jak ją zobaczył i to ma pokutowac w tytule. na pies-likaon Pozwolisz Oktawio , ze ja bede decydować o tytule własnego wątku ! Mi sie własnie taki tytuł podoba :p Quote
matinestka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 mało poważnie brzmi tytuł wątku bo Likaonek ..... jest w ogóle nie poważny :) :loveu: a o tym że Liakon to Likaon to Mamula wiedziała od samego poczatku :) gdy tylko Miłósć :) zawitała w schronie:( :bluepaw: Quote
Neczka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 My w Orzechowcach też mamy takiego likaonka, tylko jest trochę większy i nie tak fantastycznie ubarwiony:loveu: Mati, wklej jakieś nowe fotki tej śliczności:loveu: Quote
oktawia6 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ewatr napisał(a): Pozwolisz Oktawio , ze ja bede decydować o tytule własnego wątku ! Mi sie własnie taki tytuł podoba :p no oczywiście że to Twój wybór Ewatr-ale jakby jakiś buraczek powiedział przychodząc do schronu by wybrac psa jak tutaj, że jaki pies jest: "sieknięty" to wybacz..... ona ma dopiero 3 miesiące? może nawet z dogo ktoś by mógł ja adoptowac lub na tymczas wziąc do siebie-szkoda takiej pięknoty by tam tkwiła Quote
Recommended Posts