matinestka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 uszko elegancja francja:) nie ma już śladu po "obcym":eviltong:.... tymczasem żeby nie zapeszać potrzebne nam KCIUKI!!!!!!! :buzi: :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No to zaciskamy ze wszystkich sił !!!! :kciuki: Quote
Kasieńka86 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ja też kciukuję, znaczy trzymam kciuki;) A wczoraj byłam w odwiedzinach u Likaonka:loveu::loveu::loveu: Quote
matinestka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jesli dobrze pojdzie.. juz niedługo trzeba bedzie sie rozstawać z córeczka ............. i wysłać ją w koncu doma..... do swojego człowieka, który pokocha ja z całego serca..a któremu ona odda swoje szatanskie i pełne niezwyklej miłosci i wierności likaonowe sreducho ..... drugiego takiego serca nie ma.. uwierzcie mi ......... :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 sesja luli z micha, w której uwielbia kapac swoje przednie likaonowe łapeczki .. najpiekniejsze na swiecie. zresztą..... :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 zabawa z kejt: a czy nie wspominlam ,ze lula uwielbia spedzać czas ze swoją schroniskowa mamcia w kociarni ???? a tak lula .. najwierniejsze likaonowa wiernośc.... czeka na schronsikowa opiekunkę ... gdy jest na wybiegu z innymi ****kami.... ( bez względu czy jest tam 5 minut czy 50......) LULA W DROGE DO DOMU CZAS KOCHANA!!!!!!!!!!!! SZCZEśCIE TWOJE JUż BLISKO !!!!:buzi: :bluepaw: Quote
oktawia6 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Likaonka jest wyjątkowa!:loveu:piękne te zdjęcia! super malutka się zabawia-a czy jest dla niej dobry dom na horyzoncie? bo z postu wynika że coś się kroi!:cool1: Quote
ewatr Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Likunia :loveu:to kiedy wreszcie nadejdzie ten szczesliwy dzien ??? Quote
ewatr Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Neczka napisał(a):Co tam u Likaluli ?:roll: Jeszcze w schronie rozrabia ale cos mi sie obiło o uszy ze juz niedługo ;) Quote
Neczka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Lulcia... muszę Cię jeszcze odwiedzić niedługo :roll::eviltong: Quote
Neczka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 uciekaj już szybko do tego domku Lula !:evil_lol: Quote
matinestka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 no własnie Lulka..... cos domek zapomnial sobie o Tobie :( ....... moje Słonko :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Lulka do domu !!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: :bluepaw: Quote
maja7 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Nikt nie zagląda do Likuli, więc choć podniosę na pierwszą! Quote
Recommended Posts