ewatr Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-787 mail : [email protected] mail do wolontariusza[email protected] Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Zakładam jej oddzielny wątek bo takie cudnego i charakternego szczeniaczka jak nasz Likaon wel Minka to nie można umieszczesc na łacznym watku małych i słodkich klusek :eviltong: po prostu nie można ..........;) Psinka podoba sie odwiedzajacym schronisko ale jak powiedzial o niej jeden z potencjalnych adoptujacych PIEKNA JEST ALE TAKA JAKAŚ Z JEDNEJ STRONY SIEKNIETA ........ trzeba sie było moment zastanowic o co panu chodzi i wyszło na to , że o ten przepieny nakrapiany niesymetrycznie nosek :eviltong: Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Mati zrobiła Likaonkowi bannerek : i dalej pieknie pisze o sunieczce : NAJCUDOWNIEJSZY MAJOWY LIKAON śWIATA!!!!! :eviltong: Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 tamb napisał(a):Cudna.:loveu: Tez tak myslimy :lol: a najbardziej tak myśli masza Mati ktorej teraz oddaje głos i kopiuje jej post ze zbiorczegp watku szczeniaczków : "A to moja wielka wręcz przeogromna , ogromnie rezolutna i energiczna a przy tym niesamowicie charyzmatyczna i przesprytna schroniskowa Miłośc... córeczka Likaon (Minka) .... to Małenstwo ma 3 miesiace.. a ma w sobie tyle energii , tyle szaleństwa i odwagi .... no ona jest wszedzie.. i łazi za mna non stop ..ta Coreczka moja Mała... mój dom powinien być z plasteliny .. najlepiej pod lasem gdzies...... :-( a tak .. Kochana szukamy Ci domeczku .. najlepszego i najpiękniejszego :buzi: ......" kochana: Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Mati napisała : " moze posadzicie mnie o "monotematycznośc".... no ale cóz ja biedna poradze.....to najpiękniejszy LIKAON świata...... rzucił na mnie niezmierzony urok.. i teraz mamy problem ...bo w domu nad- stan psów moich ... :-( i cięzko na sercu.... i kuje w środku ..... kuje jak cholerka.... od pierwszych chwil w schronisku ta Bestja przyczlapała pod moje "skrzydła" ... i tak nam świetnie w tym teamie.... rozmumiemy sie bez słów.. bo słowa w tej ogromnej psio - ludzkiej Przyjazni sa zbędne.. tam gdzie ja tam i ona... wszedzie.... chocby, jak to się mów "żabami z nieba waliło" ... zawsze o krok przy mnie... chodż Urwis z niej taki że ho ho ... chodź zazdrosnica pieruuuńska.... to świetnie nam w tym teamie.... " Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 " czy pracuje czy spedzam chwile rilaksu.... ona zawsze obok... gotowa by iśc.. a raczej biec.... bo pędzi zawsze co sił w tych małych łapeczkach .... żeby tylko nie starcic z oczu... żeby tylko sprawdzić... czy tam bezpiecznie... obok.. a wyprzedza o krok ... jakby bacznie sprawowała pieczę.... Ona pokocha całym swym Likaonowym serduchem.. mocno przywiąze sie do swojego Człowieka..... przylgnie i nigdy nie opuści..... świetny psiak z niej... chodż z charakterkiem.. ale jak to Ewcia pisała... "złożona Miłośc" :eviltong: .... i szukamy jej tego Człoweika..... a napewno sie taki znadzie... wiezrze w to z całego kującego Serca..... " Quote
Cambel&Megi Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 O i Minka się doczekała własnego wątku :) mam jednak jedno ALE... To cudo dawno powinno być już w domu!!!!!! :roll: Quote
ewatr Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 ech ten Brzdąc...... LIKAONEK CZEKA NA SWOJEGO CZłOWIEKA:smile: TO CUDOWNE STWORZENIE MA W SOBIE TAKIE POKłADY CIEPłA, SZALEńSTWA, NIESMOWITEGO UROKU I ENERGIII :smile: NIC TYLKO SIE ZAKOCHIWAC :smile: :bluepaw: Koniec cytatu :) Quote
matinestka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 BOSZZ moje kochane ma swój wątek ... Dziecina najpieknijesza:oops: EWUś gracias:) ja wczoraj bez neta neta bylam :( :bluepaw: Quote
ewatr Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 matinestka napisał(a):BOSZZ moje kochane ma swój wątek ... Dziecina najpieknijesza:oops: EWUś gracias:) ja wczoraj bez neta neta bylam :( :bluepaw: A prosze bardzo i jeszcze Likaonek dorobił sie wyrożninego allegro zgodnie z obietnicą .......tylko teraz musi siedziec w swietle dziennym i nie uciekać przed potencjalnymi domkami / to wiadomosc dla wtajemniczonych :evil_lol:;)/ Mały charyzmatyczny szczeniak .... Dodam jeszcze ze Likunia ma juz 2 obserwatorów i 115 wejsc :eviltong: Quote
matinestka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ewatr napisał(a):A prosze bardzo i jeszcze Likaonek dorobił sie wyrożninego allegro zgodnie z obietnicą .......tylko teraz musi siedziec w swietle dziennym i nie uciekać przed potencjalnymi domkami / to wiadomosc dla wtajemniczonych :evil_lol:;)/ mati jej nic na uszko nie szeptała :eviltong: Bestyja jedna :eviltong: ewatr napisał(a): Dodam jeszcze ze Likunia ma juz 2 obserwatorów i 115 wejsc :eviltong: szalona:eviltong: :bluepaw: Quote
ewatr Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 szalona ma juz 3 obserwatorów ;) domku przybywaj :eviltong: Quote
matinestka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 moje Kochanie dzisiaj znow miało sesyje jak codziennie zreszta:eviltong: hihih :) wstawimy cudną Morduchnę i najukochańszego Likaonka świata :buzi: .. tymczasem Mała śmigamy biegiem na pierwszą :buzi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 no w końcu dotarłam na dogo :) a oto z serii : "NAJPIęKNIEJSZY LIKAON śWIATA I PIłECZKA" :buzi: z piłeczką jej bardzo do twarzy :) Coreczko śpij sobie kolorowo .. a ja podrzucę Cie na pierwsżą :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 O widze ze twoja pancia Likuniu juz mnie uprzedziła w podnoszeniu /a miała spac do południa :eviltong:/ Quote
matinestka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ewatr napisał(a):O widze ze twoja pancia Likuniu juz mnie uprzedziła w podnoszeniu /a miała spac do południa :eviltong:/ a miała miała... :/ jednakże "Dzieciaki" te plany skrzetnie rozburzyły.... :eviltong: ..no ale ..dzięki temu moge jeszcze wiecej zrobić dzisiaj :eviltong: Likus :buzi: :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Śliczne zdjęcia ślicznej Panienki...:loveu: Z piłeczką jej do twarzy, ale jeszcze bardziej do twarzy byłoby jej z Panem, który trzyma tą piłeczkę............. Quote
ewatr Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Małe charyzmatyczne ma juz 4 obserwatorów i 340 wejsc .... może czas do domu????:eviltong: Quote
matinestka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Słonko moje roztrzepane śmiga na pierwsza :loveu: :bluepaw: Quote
Recommended Posts