Jump to content
Dogomania

Siódmy cud świata........czyli z jednej strony sieknieta :) Rzeszów MA DOM !

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zakładam jej oddzielny wątek bo takie cudnego i charakternego szczeniaczka jak nasz Likaon wel Minka to nie można umieszczesc na łacznym watku małych i słodkich klusek :eviltong: po prostu nie można ..........;)

Psinka podoba sie odwiedzajacym schronisko ale jak powiedzial o niej jeden z potencjalnych adoptujacych PIEKNA JEST ALE TAKA JAKAŚ Z JEDNEJ STRONY SIEKNIETA ........ trzeba sie było moment zastanowic o co panu chodzi i wyszło na to , że o ten przepieny nakrapiany niesymetrycznie nosek :eviltong:

Posted

tamb napisał(a):
Cudna.:loveu:

Tez tak myslimy :lol: a najbardziej tak myśli masza Mati ktorej teraz oddaje głos i kopiuje jej post ze zbiorczegp watku szczeniaczków :

"A to moja wielka wręcz przeogromna , ogromnie rezolutna i energiczna a przy tym niesamowicie charyzmatyczna i przesprytna schroniskowa Miłośc...

córeczka Likaon (Minka) ....

to Małenstwo ma 3 miesiace.. a ma w sobie tyle energii , tyle szaleństwa i odwagi .... no ona jest wszedzie.. i łazi za mna non stop ..ta Coreczka moja Mała... mój dom powinien być z plasteliny .. najlepiej pod lasem gdzies...... :-( a tak .. Kochana szukamy Ci domeczku .. najlepszego i najpiękniejszego :buzi: ......"

kochana:

Posted

Mati napisała :
" moze posadzicie mnie o "monotematycznośc".... no ale cóz ja biedna poradze.....to najpiękniejszy LIKAON świata...... rzucił na mnie niezmierzony urok.. i teraz mamy problem ...bo w domu nad- stan psów moich ... :-( i cięzko na sercu.... i kuje w środku ..... kuje jak cholerka....

od pierwszych chwil w schronisku ta Bestja przyczlapała pod moje "skrzydła" ... i tak nam świetnie w tym teamie.... rozmumiemy sie bez słów.. bo słowa w tej ogromnej psio - ludzkiej Przyjazni sa zbędne.. tam gdzie ja tam i ona... wszedzie.... chocby, jak to się mów "żabami z nieba waliło" ... zawsze o krok przy mnie...

chodż Urwis z niej taki że ho ho ... chodź zazdrosnica pieruuuńska.... to świetnie nam w tym teamie.... "

Posted

" czy pracuje czy spedzam chwile rilaksu.... ona zawsze obok... gotowa by iśc.. a raczej biec.... bo pędzi zawsze co sił w tych małych łapeczkach .... żeby tylko nie starcic z oczu... żeby tylko sprawdzić... czy tam bezpiecznie... obok.. a wyprzedza o krok ... jakby bacznie sprawowała pieczę....

Ona pokocha całym swym Likaonowym serduchem.. mocno przywiąze sie do swojego Człowieka..... przylgnie i nigdy nie opuści..... świetny psiak z niej... chodż z charakterkiem.. ale jak to Ewcia pisała... "złożona Miłośc" :eviltong: ....

i szukamy jej tego Człoweika..... a napewno sie taki znadzie... wiezrze w to z całego kującego Serca..... "

Posted

ech ten Brzdąc......

LIKAONEK CZEKA NA SWOJEGO CZłOWIEKA:smile: TO CUDOWNE STWORZENIE MA W SOBIE TAKIE POKłADY CIEPłA, SZALEńSTWA, NIESMOWITEGO UROKU I ENERGIII :smile: NIC TYLKO SIE ZAKOCHIWAC :smile:

:bluepaw:

Koniec cytatu :)

Posted

matinestka napisał(a):
BOSZZ moje kochane ma swój wątek ... Dziecina najpieknijesza:oops: EWUś gracias:) ja wczoraj bez neta neta bylam :(

A prosze bardzo i jeszcze Likaonek dorobił sie wyrożninego allegro zgodnie z obietnicą .......tylko teraz musi siedziec w swietle dziennym i nie uciekać przed potencjalnymi domkami / to wiadomosc dla wtajemniczonych :evil_lol:;)/

Mały charyzmatyczny szczeniak ....

Dodam jeszcze ze Likunia ma juz 2 obserwatorów i 115 wejsc :eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
A prosze bardzo i jeszcze Likaonek dorobił sie wyrożninego allegro zgodnie z obietnicą .......tylko teraz musi siedziec w swietle dziennym i nie uciekać przed potencjalnymi domkami / to wiadomosc dla wtajemniczonych :evil_lol:;)/

mati jej nic na uszko nie szeptała :eviltong: Bestyja jedna :eviltong:

ewatr napisał(a):
Dodam jeszcze ze Likunia ma juz 2 obserwatorów i 115 wejsc :eviltong:

szalona:eviltong:

Posted

moje Kochanie dzisiaj znow miało sesyje jak codziennie zreszta:eviltong: hihih :) wstawimy cudną Morduchnę i najukochańszego Likaonka świata :buzi: .. tymczasem Mała śmigamy biegiem na pierwszą :buzi:

Posted

no w końcu dotarłam na dogo :)

a oto z serii : "NAJPIęKNIEJSZY LIKAON śWIATA I PIłECZKA" :buzi:

z piłeczką jej bardzo do twarzy :)

Coreczko śpij sobie kolorowo .. a ja podrzucę Cie na pierwsżą :buzi:

Posted

ewatr napisał(a):
O widze ze twoja pancia Likuniu juz mnie uprzedziła w podnoszeniu
/a miała spac do południa :eviltong:/

a miała miała... :/ jednakże "Dzieciaki" te plany skrzetnie rozburzyły.... :eviltong: ..no ale ..dzięki temu moge jeszcze wiecej zrobić dzisiaj :eviltong:

Likus :buzi: