Neczka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 oktawia6 napisał(a):ona ma dopiero 3 miesiące? z tego co widzę, to już ma 4 :) Quote
ewatr Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Burak :evil_lol: ;) wyszedł na pusto ze schroniska bo po takim popisie nikt by mu zadnego juz psa nie wydał ......... A Likaon ma obecnie juz ponad 4 miesiace ale ona faktycznie wyglada na takiego dojrzałego pieska a to szczeniaczek jest tylko z charakterkiem ... nikogo i niczego sie maluch nie boi :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ewatr napisał(a): Burak :evil_lol: ;) wyszedł na pusto ze schroniska bo po takim popisie nikt by mu zadnego juz psa nie wydał ......... A Likaon ma obecnie juz ponad 4 miesiace ale ona faktycznie wyglada na takiego dojrzałego pieska a to szczeniaczek jest tylko z charakterkiem ... nikogo i niczego sie maluch nie boi :loveu: wiedziałam-kartofel! ja jestem w niej zakochana już:-(-qurcze nie widziałam jeszcze takiego zjawiskowego psa! Likaon-ciekawe jak rodzice wyglądali! Quote
oktawia6 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 nikt z dogo nie może jej zabrac na tymczas? to szczeniaczek! Quote
Neczka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Oktawia, ona potrzebuje DS :) w Kundelku nie ma źle, ale suczuś potrzebuje własnego domku i człowieka tylko dla siebie:roll: Quote
matinestka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 najcudniejszy Likaon ... szuka Domeczku .. na zawsze .. swego Pan, któremu bedzie towarzyszył w każdej minucie ... przy każdym zadaniu baz nie-zadaniu do wykonania:) Neczka ... specjalnie dal Ciebie Likaonek pokazuje pysia tak wygladała próba wypluskania dla ochłody tej Bestyji małej :) : i mokrutki Liakonek : gdzieś w olbrzymiej trawce: ... :bluepaw: Quote
matinestka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 jak zwykle coś miętosi w pychalu : Liukla w towarzystwie Gerdusi .... i mamusi :eviltong: : no i odpoczywamy.... ( w końcu .. bo likula w biegu "łapie oddech" i w biegi jezorem z miski wode chłepce:eviltong:) ..no chyba że mamcia w końcu usiadzie gdzieś... to szybka drzemka musi byc ) : :bluepaw: Quote
oktawia6 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wiem że w Kundelku krzywda się jej nie stanie ale tutaj z DT byłaby ostra selekcja dla chętnego na nią:-( Quote
Reno2001 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Z tego co wiem w Kundelku psiaki nie sa wydawane na DT. Dziewczyny juz dopilnują, aby mała nie trafiła gdzie nie powinna :cool3:. Quote
DG32 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nie wierze, że ona jeszcze nie ma domu, coś ta ciotka chyba odstrasza wszystkich zainteresowanych adopcją. Quote
Neczka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 matinestka napisał(a):Neczka ... specjalnie dal Ciebie Likaonek pokazuje pysia ohh dziękuję:Rose: ona jest prześliczniastocudowniasta:loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 to dopilnujcie by dobrze trafiła-wybierajcie, rozmawiajcie-i uważajcie.....bo ktoś może wpaśc na rozkoszny pomysł by ją rozmnożyc jak taka orginalna-musi trafic do myślących ludzi! Quote
matinestka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 DG32 napisał(a):Nie wierze, że ona jeszcze nie ma domu, coś ta ciotka chyba odstrasza wszystkich zainteresowanych adopcją. jak mi zrefundujesz operację plastyczną to może nie będe już odstraszać potencjalnych domków dla Likuli :eviltong: :bluepaw: Quote
DG32 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 matinestka napisał(a):jak mi zrefundujesz operację plastyczną to może nie będe już odstraszać potencjalnych domków dla Likuli :eviltong: :bluepaw: Oj ciotka, ciotka z tą operacją to chyba przesada, a mi chodzi o wymagania, a może ciotka sama przymierza się do adopcji małej. Ps. sama chętnie poddam się małej korekcie, ale jak na razie brak funduszy. Quote
matinestka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 DG32 napisał(a):Oj ciotka, ciotka z tą operacją to chyba przesada, a mi chodzi o wymagania, a może ciotka sama przymierza się do adopcji małej. Ps. sama chętnie poddam się małej korekcie, ale jak na razie brak funduszy. wymagania mamy przy każdym psiaku .. bo jego dobro jest najważniejsze... bo nie sztuką jest "wypchac" psa ze schroniska.... żeby pomniejszyć statystyki .. i miec kolejnego z głowy.. gdyby tak było nie było by tutaj nikogo.... jednkże sprazwa Likaona jest nader dziwna.... tyle wejśc, tyle obserwatorów.. i jeden telefon.... zero maila...... coś mi tu podejrzanie "śmierdzi"...... a wracjaąc do ewentualnych korekt.. to mi tam nie trzeba :eviltong:.. uwielbiam siebie taka jaką jestem :) i likaon tez uwielbia:eviltong: LIKULA GDZIEZ TEN TWóJ CZłOWIEK???? :bluepaw: Quote
matinestka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Likuś mamcia w stolicy .. ale sle buzaiki gorące i nawet tu mysli i razem z Toba wypatruje Twojego Człowieka...:buzi: :bluepaw: Quote
oktawia6 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 faktycznie dziwne.....ona chyba ma przeznaczoną wyjątkową osobę dla siebie, zawsze jest przeznaczenie:cool1: Quote
Neczka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 oktawia6 napisał(a):ona chyba ma przeznaczoną wyjątkową osobę dla siebie Matiii...:roll::evil_lol: Quote
ewatr Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Neczka napisał(a):Matiii...:roll::evil_lol: Pluj :evil_lol: .......Neczka bo jeszcze Mati to przeczyta i sobie do głowy nabierze :eviltong:;) Quote
foxi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 podnosimy ślicznotę, a nóż ktoś wypatrzy takie cudo i się zakocha Quote
Neczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Minko Likaonku ! Co Ty tam jeszcze śliczności robisz ? Nikt nie pytał o sunię ? Czy przeprowadzacie tak ostrą selekcję ?:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts