Jump to content
Dogomania

Siódmy cud świata........czyli z jednej strony sieknieta :) Rzeszów MA DOM !

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Burak :evil_lol: ;) wyszedł na pusto ze schroniska bo po takim popisie nikt by mu zadnego juz psa nie wydał .........
A Likaon ma obecnie juz ponad 4 miesiace ale ona faktycznie wyglada na takiego dojrzałego pieska a to szczeniaczek jest tylko z charakterkiem ... nikogo i niczego sie maluch nie boi :loveu:

Posted

ewatr napisał(a):

Burak :evil_lol: ;) wyszedł na pusto ze schroniska bo po takim popisie nikt by mu zadnego juz psa nie wydał .........
A Likaon ma obecnie juz ponad 4 miesiace ale ona faktycznie wyglada na takiego dojrzałego pieska a to szczeniaczek jest tylko z charakterkiem ... nikogo i niczego sie maluch nie boi :loveu:

wiedziałam-kartofel!

ja jestem w niej zakochana już:-(-qurcze nie widziałam jeszcze takiego zjawiskowego psa! Likaon-ciekawe jak rodzice wyglądali!

Posted

najcudniejszy Likaon ... szuka Domeczku .. na zawsze .. swego Pan, któremu bedzie towarzyszył w każdej minucie ... przy każdym zadaniu baz nie-zadaniu do wykonania:)

Neczka ... specjalnie dal Ciebie Likaonek pokazuje pysia

tak wygladała próba wypluskania dla ochłody tej Bestyji małej :) :

i mokrutki Liakonek :

gdzieś w olbrzymiej trawce:

...

:bluepaw:

Posted

jak zwykle coś miętosi w pychalu :

Liukla w towarzystwie Gerdusi .... i mamusi :eviltong: :

no i odpoczywamy.... ( w końcu .. bo likula w biegu "łapie oddech" i w biegi jezorem z miski wode chłepce:eviltong:) ..no chyba że mamcia w końcu usiadzie gdzieś... to szybka drzemka musi byc ) :

Posted

to dopilnujcie by dobrze trafiła-wybierajcie, rozmawiajcie-i uważajcie.....bo ktoś może wpaśc na rozkoszny pomysł by ją rozmnożyc jak taka orginalna-musi trafic do myślących ludzi!

Posted

DG32 napisał(a):
Nie wierze, że ona jeszcze nie ma domu, coś ta ciotka chyba odstrasza wszystkich zainteresowanych adopcją.

jak mi zrefundujesz operację plastyczną to może nie będe już odstraszać potencjalnych domków dla Likuli :eviltong:

Posted

matinestka napisał(a):
jak mi zrefundujesz operację plastyczną to może nie będe już odstraszać potencjalnych domków dla Likuli :eviltong:

Oj ciotka, ciotka z tą operacją to chyba przesada, a mi chodzi o wymagania, a może ciotka sama przymierza się do adopcji małej.

Ps. sama chętnie poddam się małej korekcie, ale jak na razie brak funduszy.

Posted

DG32 napisał(a):
Oj ciotka, ciotka z tą operacją to chyba przesada, a mi chodzi o wymagania, a może ciotka sama przymierza się do adopcji małej.

Ps. sama chętnie poddam się małej korekcie, ale jak na razie brak funduszy.

wymagania mamy przy każdym psiaku .. bo jego dobro jest najważniejsze... bo nie sztuką jest "wypchac" psa ze schroniska.... żeby pomniejszyć statystyki .. i miec kolejnego z głowy.. gdyby tak było nie było by tutaj nikogo....

jednkże sprazwa Likaona jest nader dziwna.... tyle wejśc, tyle obserwatorów.. i jeden telefon.... zero maila...... coś mi tu podejrzanie "śmierdzi"......

a wracjaąc do ewentualnych korekt.. to mi tam nie trzeba :eviltong:.. uwielbiam siebie taka jaką jestem :) i likaon tez uwielbia:eviltong:

LIKULA GDZIEZ TEN TWóJ CZłOWIEK????

Posted

Neczka napisał(a):
Matiii...:roll::evil_lol:

Pluj :evil_lol: .......Neczka bo jeszcze Mati to przeczyta i sobie do głowy nabierze :eviltong:;)