Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
A na Elię nic nie działa,żadna pogoda jej nie zniechęci do jedzenia.Zje swoje i jeszcze po chłopakach dojada:cool1:.Dupka urosła,muszę jej zmniejszyć porcje,bo już zaczyna się kwadratowa robić.Ma chude łapki,a plecy aż prostokątne.Sierść do tego ma napuszoną,więc zaczyna wyglądać trochę komicznie ;)
Morwisiu,jak znajdziesz domek,to też Ci dupka urośnie...zobaczysz:razz:

Ja tak chciałam, żeby Dinuś przytył,bo aż dziwnie sie go głaskało,kiedy wszystkie kosci dało sie policzyć,a teraz kiedy strasznie tyje, żałuje swoich słów.Potrzebował na to jednak ponad rok,ale wiadomo Elia to kobieta...powinna mieć okrągłe ksztalty...:)

Mysiu przesyłałaś mi na ktki bodajże 15 zł,ale jeszcze to sprawdze...Mogę Ci to oddać,albo wystawić wyróżnienie np dla Morwisia,albo innego psiaka.Zastanów sie.

Posted

ja też żałuję, że moja zwierzaki były zapasione :roll: Teraz staram się pilnować ekipy....

Justyna, oczywiście możesz to wykorzystać na wyróżnienie ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja też żałuję, że moja zwierzaki były zapasione :roll: Teraz staram się pilnować ekipy....

Justyna, oczywiście możesz to wykorzystać na wyróżnienie ;)

Na Morwisia? jesli tak,to może dodasz jeszcze z 2 mniejsze psiaki przy okazji,tak jak wtedy?

Posted

Mysia_ napisał(a):

Ja też już pilnuję Elii,bo ona kocha jeść.Chłopaki się najedzą i odejdą nawet jak jeszcze jest w miseczkach,a ona nie...
Ale ona była chudziutka i leciutka,tylko nie było tak widać bo ma kupę kłaków na sobie.Jak przyjechała do mnie to ważyła 6,5kg,a teraz nie wiem,ale więcej.Będę z nią na dniach u weta,to zważę.
Ona jak żebrze o jedzenie,to tak słodko wygląda,bo stoi,ślepkami nawet nie mrugnie, języczek jej "wylata"...no i jak nie dać takiemu słodziakowi smakołyka...
No ale powiedziałam KONIEC.Nie ma żebrania:p