Mysia_ Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Morwisiu czy stanie się cud? :roll: Quote
jusstyna85 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Renata5 napisał(a):A na Elię nic nie działa,żadna pogoda jej nie zniechęci do jedzenia.Zje swoje i jeszcze po chłopakach dojada:cool1:.Dupka urosła,muszę jej zmniejszyć porcje,bo już zaczyna się kwadratowa robić.Ma chude łapki,a plecy aż prostokątne.Sierść do tego ma napuszoną,więc zaczyna wyglądać trochę komicznie ;) Morwisiu,jak znajdziesz domek,to też Ci dupka urośnie...zobaczysz:razz: Ja tak chciałam, żeby Dinuś przytył,bo aż dziwnie sie go głaskało,kiedy wszystkie kosci dało sie policzyć,a teraz kiedy strasznie tyje, żałuje swoich słów.Potrzebował na to jednak ponad rok,ale wiadomo Elia to kobieta...powinna mieć okrągłe ksztalty...:) Mysiu przesyłałaś mi na ktki bodajże 15 zł,ale jeszcze to sprawdze...Mogę Ci to oddać,albo wystawić wyróżnienie np dla Morwisia,albo innego psiaka.Zastanów sie. Quote
Mysia_ Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 ja też żałuję, że moja zwierzaki były zapasione :roll: Teraz staram się pilnować ekipy.... Justyna, oczywiście możesz to wykorzystać na wyróżnienie ;) Quote
jusstyna85 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mysia_ napisał(a):ja też żałuję, że moja zwierzaki były zapasione :roll: Teraz staram się pilnować ekipy.... Justyna, oczywiście możesz to wykorzystać na wyróżnienie ;) Na Morwisia? jesli tak,to może dodasz jeszcze z 2 mniejsze psiaki przy okazji,tak jak wtedy? Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mysia_ napisał(a):ja też żałuję, że moja zwierzaki były zapasione :roll: Teraz staram się pilnować ekipy.... Ja też już pilnuję Elii,bo ona kocha jeść.Chłopaki się najedzą i odejdą nawet jak jeszcze jest w miseczkach,a ona nie... Ale ona była chudziutka i leciutka,tylko nie było tak widać bo ma kupę kłaków na sobie.Jak przyjechała do mnie to ważyła 6,5kg,a teraz nie wiem,ale więcej.Będę z nią na dniach u weta,to zważę. Ona jak żebrze o jedzenie,to tak słodko wygląda,bo stoi,ślepkami nawet nie mrugnie, języczek jej "wylata"...no i jak nie dać takiemu słodziakowi smakołyka... No ale powiedziałam KONIEC.Nie ma żebrania:p Quote
Mysia_ Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 jusstyna85 napisał(a):Na Morwisia? jesli tak,to może dodasz jeszcze z 2 mniejsze psiaki przy okazji,tak jak wtedy? OK. pomyślę kogo by jeszcze dać :razz: Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Morwisiu już jutro Mikołajki..może to będzie Twój ostatni dzień w schronie? Bardzo byśmy tego chciały..:loveu: Quote
Mysia_ Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 czy to marzenie jest realne? :roll::-( Quote
Asia_Klero Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 niestety w tym roku mikolaj zawiodl na calej linic...ale moze sie spozni z domkiem... Quote
Lionees Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mikołaju..tobie należą się rózgi:mad: Oby ten domek był,nawet spóźniony...nawet na gwiazdkę może być,byle był:roll: Quote
Mysia_ Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 domku jak nie było tak nie ma :-( Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mysia_ napisał(a):co tu robić :-(:-(:-( :niewiem: A co my biedne możemy...:-( Quote
Mysia_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Renata5 napisał(a)::niewiem: A co my biedne możemy...:-( no własnie :placz: Quote
Lionees Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Oby Morwiś się doczekał na ten cud...:shake: Quote
Lionees Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Pewnie Morwiś już dawno nie śpi,bo jak tam spać w takim hałasie...:shake: Pryszczyk jeszcze nosa nie wychylił spod kołdry.. Quote
jusstyna85 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 I tak ciągle będziemy podnosić? :( Quote
Lionees Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 jusstyna85 napisał(a):I tak ciągle będziemy podnosić? :( Będziemy podnosić aż do skutku...no bo co jeszcze możemy zrobić..:-( Quote
Lionees Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Morwisiu słoneczko jak tam Twoje serduszko? Quote
Mysia_ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 on jest taki biedny :-(:-(:-( jak na niego patrze w tym boksie... Najmniejszy, najstarszy... i najsmutniejszy :shake: Quote
jusstyna85 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 to jest po prostu zwykła ludzka bezsilność...:( Quote
Recommended Posts