Paulina_mickey Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No właśnie Edytko może ją sobie zostawisz :razz:Jak reszta w domu się na nią zapatruje? Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Zapatrują się dobrze :) Mała nie sprawia problemów dlatego nikt nie robi jakiegoś halo, jak to było w przypadku innych psów, które nie dogadywały się z Tiną i demolowały chałupę :) Zostają same w domu i jak wracam wszystko jest ok [pomijam fakt, ze jak dzisiaj wróciłam, ze szkoły to mała wyciągnęła skarpetki z kosza na brudną bieliznę i przegryzła smycz :diabloti:] Zostają z Tiną razem, nie rozrabiają :) Zibi nawet już nie siusia w domu co wcześniej jej się zdarzało, jest bardzo mądra i szybko łapie o co biega :) Hmmm... czy by u mnie została... Chciała bym bardzo. Wiem, ze będzie ciężko nam się rozstać, bo Zibi pokazuje to jak przywiązała sie do mnie. Łazi za mną jak cień... i to widać, bo za nikim innym tak nie chodzi. Ale kiedy znajdzie DS nową Panią pokocha tak samo, bo szybko przywiązuje się do ludzi i okazuje duuuużo miłości i wdzięczności. A no i znowu nie napisałam odnośnie zostania jej.... Było by to możliwe, ale to by nie było łatwe.... Zobaczymy co czas pokaże. Chce dla niej wszystkiego co najlepsze.... Quote
JIM Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nie ukrywam, ze tez od razu po Twoim wczesniejszym poscie pomyslalam, ze byloby wspaniale jakby zostalo z Toba. Ale tak jak mowisz czas pokaze ;) Skads znam to chodzenie krok w krok, jak cień... Wymiaziaj piekna Zibi :) Quote
Paulina_mickey Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Wszystko co napisałaś Edytko o jej zachowaniu jest szczerą prawdą. Ona na prawde strasznie szybko się przywiązuje do ludzi widziałam jak siedziała w kojcu,po prostu garnęła się do każdego kto do niej przychodził i zamiast biegać i bawić się z innymi szczeniakami wolała posiedzieć sobie z ludziami.To na prawdę doskonały psiak dla każdego, bez wyjątków.:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Zibi wymiziana, wycałowana, wychuchana i w ogóle :) Właśnie śpi na łóżku mojego brata w promieniach słońca... :iloveyou: Szkoda, że nie mam aparatu... Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Ojojoj bardzo mało ludzi odwiedza naszą żabkę :( Quote
Paulina_mickey Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ojojoj bardzo mało ludzi odwiedza naszą żabkę :(Nie wiedzą, co tracą :mad: Quote
Marlena:) Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Nie zapomniały..tylko celowo zostawiają ją na tymczasie :evil_lol:... Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Marlena Ty to celowo robisz nio nio :P A myślisz że ja bym nie chciała?:P Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Ojjj nikt nie odwiedza maleńkiej Zibi. Ale i tak napiszę parę słów co u niej. A więc mała pokazuje swoje prawdziwe oblicze :diabloti: obszczekuje przechodniów, a przeważnie seniorów :diabloti: Rybacy też ją interesują i wielką frajdę sprawia jej to jak straszy im rybki he he :) Aha zapomniałam napisać najważniejszego, ze śpi jak człek z głową na poduszce :) Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ojjj nikt nie odwiedza maleńkiej Zibi. Ale i tak napiszę parę słów co u niej. A więc mała pokazuje swoje prawdziwe oblicze :diabloti: obszczekuje przechodniów, a przeważnie seniorów :diabloti: Rybacy też ją interesują i wielką frajdę sprawia jej to jak straszy im rybki he he :) Aha zapomniałam napisać najważniejszego, ze śpi jak człek z głową na poduszce :)oooo jaka ona kochana :loveu::diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Edytko potrzebuje max 5 takich na prawdę ładnych fotek Zibi, da sie zrobić?:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 A te co są to nie ładne ? :diabloti: Hehe jasne, ze się da zrobić :) Jutro. Muszę lecieć do szwagra po ładowarkę i będą fotki :) A uchyl rąbka tajemnicy po co :> chcesz ją komuś zaprezentować? Quote
Marlena:) Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Pójdzie pod młotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Edyta ja bym sie bała:diabloti:. Quote
Luzia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Marlena:) napisał(a):Pójdzie pod młotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Edyta ja bym sie bała:diabloti:. hehe lepiej szybko namawiaj mamę :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Aaaa teraz już wiem o co kaman.... Aż się boje tej niedzieli, ale już zapowiedziałam że się pewnie nikomu nie spodoba :diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Noi wykraczesz:mad:,ja Ci mówie....... Ona juz jest Twoja :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zibi idealnie pasuję do Tiny, są jak siostry :diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts