Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapatrują się dobrze :) Mała nie sprawia problemów dlatego nikt nie robi jakiegoś halo, jak to było w przypadku innych psów, które nie dogadywały się z Tiną i demolowały chałupę :)
Zostają same w domu i jak wracam wszystko jest ok [pomijam fakt, ze jak dzisiaj wróciłam, ze szkoły to mała wyciągnęła skarpetki z kosza na brudną bieliznę i przegryzła smycz :diabloti:] Zostają z Tiną razem, nie rozrabiają :)
Zibi nawet już nie siusia w domu co wcześniej jej się zdarzało, jest bardzo mądra i szybko łapie o co biega :)
Hmmm... czy by u mnie została... Chciała bym bardzo. Wiem, ze będzie ciężko nam się rozstać, bo Zibi pokazuje to jak przywiązała sie do mnie. Łazi za mną jak cień... i to widać, bo za nikim innym tak nie chodzi. Ale kiedy znajdzie DS nową Panią pokocha tak samo, bo szybko przywiązuje się do ludzi i okazuje duuuużo miłości i wdzięczności.
A no i znowu nie napisałam odnośnie zostania jej.... Było by to możliwe, ale to by nie było łatwe.... Zobaczymy co czas pokaże. Chce dla niej wszystkiego co najlepsze....

Posted

Nie ukrywam, ze tez od razu po Twoim wczesniejszym poscie pomyslalam, ze byloby wspaniale jakby zostalo z Toba. Ale tak jak mowisz czas pokaze ;) Skads znam to chodzenie krok w krok, jak cień...
Wymiaziaj piekna Zibi :)

Posted

Wszystko co napisałaś Edytko o jej zachowaniu jest szczerą prawdą. Ona na prawde strasznie szybko się przywiązuje do ludzi widziałam jak siedziała w kojcu,po prostu garnęła się do każdego kto do niej przychodził i zamiast biegać i bawić się z innymi szczeniakami wolała posiedzieć sobie z ludziami.To na prawdę doskonały psiak dla każdego, bez wyjątków.:loveu:

Posted

Ojjj nikt nie odwiedza maleńkiej Zibi.
Ale i tak napiszę parę słów co u niej. A więc mała pokazuje swoje prawdziwe oblicze :diabloti: obszczekuje przechodniów, a przeważnie seniorów :diabloti:
Rybacy też ją interesują i wielką frajdę sprawia jej to jak straszy im rybki he he :)
Aha zapomniałam napisać najważniejszego, ze śpi jak człek z głową na poduszce :)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ojjj nikt nie odwiedza maleńkiej Zibi.
Ale i tak napiszę parę słów co u niej. A więc mała pokazuje swoje prawdziwe oblicze :diabloti: obszczekuje przechodniów, a przeważnie seniorów :diabloti:
Rybacy też ją interesują i wielką frajdę sprawia jej to jak straszy im rybki he he :)
Aha zapomniałam napisać najważniejszego, ze śpi jak człek z głową na poduszce :)
oooo jaka ona kochana :loveu::diabloti:

Posted

A te co są to nie ładne ? :diabloti:
Hehe jasne, ze się da zrobić :) Jutro. Muszę lecieć do szwagra po ładowarkę i będą fotki :)
A uchyl rąbka tajemnicy po co :> chcesz ją komuś zaprezentować?

Posted

Marlena:) napisał(a):
Pójdzie pod młotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Edyta ja bym sie bała:diabloti:.

hehe lepiej szybko namawiaj mamę :cool3: