Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lolka napisał(a):
a tak w ogóle co ja narozrabiałam że mam podpis usunięty :hmmmm:

pewnie za duży był, bo trzeba patrzeć na wymiary:cool1: ogólnie, cały ze wszystkimi laterami i cyframi ma mieć ileś x ileś, to jest napisane na głównej stronie forum w pierwszym wątku-zanim cokolwiek napiszesz.... Seaside tez usunięto:razz:

Posted

wsadziłąm już nast baner :P ale mam w swoim panelu czerwoną kartkę na 2 miesiące :-o

Aga to nie musi być koniecznie taki
Cytuję z PW
"[SIZE=2][FONT=MS Shell Dlg 2]Dziewczyna chce psa.Małego.Do domu.
Chciałaby żeby był mixem jakiegos rasowca np.sznaucerk, pudelka , jamnika lub jakiegos kudłacza.
Nie musi to być szczeniak ."[/FONT]

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
szlaban - ban ?

za za dużo banerków? ;/

Nie, no tak az zle to nie jest.
Ale musze teraz uwazac, bo jak cos przekrocze, to bede zablokowana i nie bede mogla jakis czas w ogole podpisu zadnego miec.

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
szlaban - ban ?

za za dużo banerków? ;/

Dostaliśmy od Ciebie piątaka...dziękujemy:lol:

już nie jesteśmy na zero:razz::multi:

Posted

Lolka, a czy temu kaszlącemu kudłaczkowi nie można jakiś lekarstw podawać w schronisku, żeby biedak się nie męczy ? Może trzeba zakupić dla niego ?

Posted

lolka napisał(a):
Dostaliśmy od Ciebie piątaka...dziękujemy:lol:

już nie jesteśmy na zero:razz::multi:

Wiem mało, ale akurat tyle zostało ... Muszę się wziąć za nowy bazar ...

I z niecierpliwością czekam na Twój z rzeczami, może coś dla mojego kotka upatrzę:loveu:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Lolka, a czy temu kaszlącemu kudłaczkowi nie można jakiś lekarstw podawać w schronisku, żeby biedak się nie męczy ? Może trzeba zakupić dla niego ?

no właśnie dowiedziałam się że jednak można:mad:.....czekam tylko aż wet poda mi nazwę lekarstwa i będą musieli mu codziennie w schroo je podawać......to go nie uleczy ale ulży i zmniejszy ten wstrętny kaszel

Posted

Dogo07 napisał(a):
Narazie psiaczek wraz z innymi kudłaczkami w potzrebie ma allegro :).

:loveu:DZIĘ:loveu:KU:loveu:JE:loveu:MY:loveu:

roboczo nazwałam go PEPE .....jutro założę mu oddzielny watek.....czekam tylko na ta nazwę leku

Posted

lolka napisał(a):
:loveu:DZIĘ:loveu:KU:loveu:JE:loveu:MY:loveu:

roboczo nazwałam go PEPE .....jutro założę mu oddzielny watek.....czekam tylko na ta nazwę leku

Od razu wyjaśnie że to nie ja robiłam to allegro, ale inna wspaniała pomagająca osoba, a wszystko jest na wątku kudłacze w potzrebie :).
Może akurat ktoś wypatrzy Pepe.

Posted

[quote name='lolka']watek naszych CC......kurcze dostałam opierniczantus od Magdy, że nie wstawiłam wcześniej......sorki:evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/cc-mama-corka-ofiary-pseudo-3-lata-w-schronie-147705/

nic się nie ukryje przede mną:evil_lol: i tak Cię odnalazłam, a na poważnie to trzymam kciuki za nowe domy, oby szybko panny dostały szansę i ludzi chcących z nimi popracować, bo po takim okresie w schronie trochę potrzeba im czasu.
Beethoven ma powiększający się fan klub, teraz czekamy na nowe miejsce u Gosieńki:loveu:

Posted

i bym zapomniała, w czwartek było spotkanie, mówił prezydent o dołączeniu do Dłużyny, na razie to chyba wstępne założenia, chociaż nie podejrzewam, aby się całkowicie wyłożył z projektami przed stowarzyszeniem, co tez rozumiem;) ja nie poszłam, ale chyba musze sobie z prezeską rozmowę uciąc, bo tak się rozszalała w adopcjach, że pod siebie podpisała moje działania:mad: nawet te niuńki co ostatnio Joanna zabrała, a to już przegięcie-nie wie z kim zaczęła:diabloti::evil_lol: zwłaszcza, że UM wiedział co ja zrobiłam, bo z nimi załatwiałam odebranie całej gromady 12 psów, małostkowe ambicje i kompleksy, chyba mnie już tam nie wszyscy lubią, seaside pewnie też, bo ona z mojej bandy:evil_lol:

Posted

magda z. napisał(a):
i bym zapomniała, w czwartek było spotkanie, mówił prezydent o dołączeniu do Dłużyny, na razie to chyba wstępne założenia, chociaż nie podejrzewam, aby się całkowicie wyłożył z projektami przed stowarzyszeniem, co tez rozumiem;) ja nie poszłam, ale chyba musze sobie z prezeską rozmowę uciąc, bo tak się rozszalała w adopcjach, że pod siebie podpisała moje działania:mad: nawet te niuńki co ostatnio Joanna zabrała, a to już przegięcie-nie wie z kim zaczęła:diabloti::evil_lol: zwłaszcza, że UM wiedział co ja zrobiłam, bo z nimi załatwiałam odebranie całej gromady 12 psów, małostkowe ambicje i kompleksy, chyba mnie już tam nie wszyscy lubią, seaside pewnie też, bo ona z mojej bandy:evil_lol:

norma...niestety ludzie mają chore ambicje i za wszelką cenę kombinują aby je realizować cudzymi rękoma......ja dlatego unikam wszelkich tego typu fundacji i organizacji jak ognia......ufam jedynie tym co zajmują się poszczególnymi rasami, im zawsze chodzi o dobro psiaków swoich ras......reszta to.....ach szkoda gadać

Posted

lolka napisał(a):
norma...niestety ludzie mają chore ambicje i za wszelką cenę kombinują aby je realizować cudzymi rękoma......ja dlatego unikam wszelkich tego typu fundacji i organizacji jak ognia......ufam jedynie tym co zajmują się poszczególnymi rasami, im zawsze chodzi o dobro psiaków swoich ras......reszta to.....ach szkoda gadać

no dokładnie, popieram w 100%, a planowana rozbudowa ma się zacząć w schronie już niedługo?

Posted

magda z. napisał(a):
no dokładnie, popieram w 100%, a planowana rozbudowa ma się zacząć w schronie już niedługo?

z tego co się orientuję to właśnie zależy od decyzji i ilości nowo przyjętych gmin.....

ja w tygodniu lecę do swojego burmistrza z zapytaniem jaka jest decyzja Lesnej , czy też się podłączą ...bo propozycje dostali......niestety u nas problemu bezdomnych zwierząt nie ma:roll:, nie ma wyrzucanych i wałęsających się psów czy kotów:angryy:.......

Posted

Alez sie ucieszylam, ze te biedne CC moga wreszcie trafic do porzadnych domow ! Ale chyba dwa nie doczekaly, prawda :shake:......? ? ?
A co z tymi ludzmi, ktorzy sie nimi interesowali wczesniej ?
Cos pamietam, ze duzo odsob chcialo je adoptowac juz dawno temu :roll:..... Czy pan kierownik nie pamieta kto to byl ? Moze ma jakies namiary ???

A Karus ..... tak, lolka ...... ja tez tak mysle .....