lolka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 wątek naszego Bethowenka:loveu:, zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/forum/f28/13-letni-bethowen-od-8-lat-w-schro-zbieramy-na-emeryture-hotelik-147736/ Quote
lolka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 a tak w ogóle co ja narozrabiałam że mam podpis usunięty :hmmmm: Quote
magda z. Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 lolka napisał(a):a tak w ogóle co ja narozrabiałam że mam podpis usunięty :hmmmm: pewnie za duży był, bo trzeba patrzeć na wymiary:cool1: ogólnie, cały ze wszystkimi laterami i cyframi ma mieć ileś x ileś, to jest napisane na głównej stronie forum w pierwszym wątku-zanim cokolwiek napiszesz.... Seaside tez usunięto:razz: Quote
Seaside Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 wsadziłąm już nast baner :P ale mam w swoim panelu czerwoną kartkę na 2 miesiące :-o Aga to nie musi być koniecznie taki Cytuję z PW "[SIZE=2][FONT=MS Shell Dlg 2]Dziewczyna chce psa.Małego.Do domu. Chciałaby żeby był mixem jakiegos rasowca np.sznaucerk, pudelka , jamnika lub jakiegos kudłacza. Nie musi to być szczeniak ."[/FONT] Quote
zuziaM Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja tez dostalam ostrzezenie i musialam usunac kilka banerkow :shake:. I na dwa miesiace mam szlaban .... Quote
Kasia&Rika Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 szlaban - ban ? za za dużo banerków? ;/ Quote
zuziaM Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kasia&Rika napisał(a):szlaban - ban ? za za dużo banerków? ;/ Nie, no tak az zle to nie jest. Ale musze teraz uwazac, bo jak cos przekrocze, to bede zablokowana i nie bede mogla jakis czas w ogole podpisu zadnego miec. Quote
lolka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kasia&Rika napisał(a):szlaban - ban ? za za dużo banerków? ;/ Dostaliśmy od Ciebie piątaka...dziękujemy:lol: już nie jesteśmy na zero:razz::multi: Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Lolka, a czy temu kaszlącemu kudłaczkowi nie można jakiś lekarstw podawać w schronisku, żeby biedak się nie męczy ? Może trzeba zakupić dla niego ? Quote
Kasia&Rika Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 lolka napisał(a):Dostaliśmy od Ciebie piątaka...dziękujemy:lol: już nie jesteśmy na zero:razz::multi: Wiem mało, ale akurat tyle zostało ... Muszę się wziąć za nowy bazar ... I z niecierpliwością czekam na Twój z rzeczami, może coś dla mojego kotka upatrzę:loveu: Quote
lolka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 wyprodukowałam bazarek na chłopaków http://www.dogomania.pl/forum/f99/gadzety-dla-waszych-pupili-na-hotelik-semira-bethowena-12-10-g-8-00-a-147802/ Quote
lolka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dogo07 napisał(a):Lolka, a czy temu kaszlącemu kudłaczkowi nie można jakiś lekarstw podawać w schronisku, żeby biedak się nie męczy ? Może trzeba zakupić dla niego ? no właśnie dowiedziałam się że jednak można:mad:.....czekam tylko aż wet poda mi nazwę lekarstwa i będą musieli mu codziennie w schroo je podawać......to go nie uleczy ale ulży i zmniejszy ten wstrętny kaszel Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Narazie psiaczek wraz z innymi kudłaczkami w potzrebie ma allegro :). Quote
lolka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dogo07 napisał(a):Narazie psiaczek wraz z innymi kudłaczkami w potzrebie ma allegro :). :loveu:DZIĘ:loveu:KU:loveu:JE:loveu:MY:loveu: roboczo nazwałam go PEPE .....jutro założę mu oddzielny watek.....czekam tylko na ta nazwę leku Quote
Kasia&Rika Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/misz-masz-na-dt-semira-bethowena-do-8-10-a-147822/#post13072825 Quote
lolka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Kasia&Rika']http://www.dogomania.pl/forum/f99/misz-masz-na-dt-semira-bethowena-do-8-10-a-147822/#post13072825 ale jesteś kochana ciotuchna:loveu:.......buzioleeeee Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 lolka napisał(a)::loveu:DZIĘ:loveu:KU:loveu:JE:loveu:MY:loveu: roboczo nazwałam go PEPE .....jutro założę mu oddzielny watek.....czekam tylko na ta nazwę leku Od razu wyjaśnie że to nie ja robiłam to allegro, ale inna wspaniała pomagająca osoba, a wszystko jest na wątku kudłacze w potzrebie :). Może akurat ktoś wypatrzy Pepe. Quote
lolka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 watek naszych CC......kurcze dostałam opierniczantus od Magdy, że nie wstawiłam wcześniej......sorki:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cc-mama-corka-ofiary-pseudo-3-lata-w-schronie-147705/ Quote
magda z. Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='lolka']watek naszych CC......kurcze dostałam opierniczantus od Magdy, że nie wstawiłam wcześniej......sorki:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cc-mama-corka-ofiary-pseudo-3-lata-w-schronie-147705/ nic się nie ukryje przede mną:evil_lol: i tak Cię odnalazłam, a na poważnie to trzymam kciuki za nowe domy, oby szybko panny dostały szansę i ludzi chcących z nimi popracować, bo po takim okresie w schronie trochę potrzeba im czasu. Beethoven ma powiększający się fan klub, teraz czekamy na nowe miejsce u Gosieńki:loveu: Quote
magda z. Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 i bym zapomniała, w czwartek było spotkanie, mówił prezydent o dołączeniu do Dłużyny, na razie to chyba wstępne założenia, chociaż nie podejrzewam, aby się całkowicie wyłożył z projektami przed stowarzyszeniem, co tez rozumiem;) ja nie poszłam, ale chyba musze sobie z prezeską rozmowę uciąc, bo tak się rozszalała w adopcjach, że pod siebie podpisała moje działania:mad: nawet te niuńki co ostatnio Joanna zabrała, a to już przegięcie-nie wie z kim zaczęła:diabloti::evil_lol: zwłaszcza, że UM wiedział co ja zrobiłam, bo z nimi załatwiałam odebranie całej gromady 12 psów, małostkowe ambicje i kompleksy, chyba mnie już tam nie wszyscy lubią, seaside pewnie też, bo ona z mojej bandy:evil_lol: Quote
lolka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 magda z. napisał(a):i bym zapomniała, w czwartek było spotkanie, mówił prezydent o dołączeniu do Dłużyny, na razie to chyba wstępne założenia, chociaż nie podejrzewam, aby się całkowicie wyłożył z projektami przed stowarzyszeniem, co tez rozumiem;) ja nie poszłam, ale chyba musze sobie z prezeską rozmowę uciąc, bo tak się rozszalała w adopcjach, że pod siebie podpisała moje działania:mad: nawet te niuńki co ostatnio Joanna zabrała, a to już przegięcie-nie wie z kim zaczęła:diabloti::evil_lol: zwłaszcza, że UM wiedział co ja zrobiłam, bo z nimi załatwiałam odebranie całej gromady 12 psów, małostkowe ambicje i kompleksy, chyba mnie już tam nie wszyscy lubią, seaside pewnie też, bo ona z mojej bandy:evil_lol: norma...niestety ludzie mają chore ambicje i za wszelką cenę kombinują aby je realizować cudzymi rękoma......ja dlatego unikam wszelkich tego typu fundacji i organizacji jak ognia......ufam jedynie tym co zajmują się poszczególnymi rasami, im zawsze chodzi o dobro psiaków swoich ras......reszta to.....ach szkoda gadać Quote
magda z. Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 lolka napisał(a):norma...niestety ludzie mają chore ambicje i za wszelką cenę kombinują aby je realizować cudzymi rękoma......ja dlatego unikam wszelkich tego typu fundacji i organizacji jak ognia......ufam jedynie tym co zajmują się poszczególnymi rasami, im zawsze chodzi o dobro psiaków swoich ras......reszta to.....ach szkoda gadać no dokładnie, popieram w 100%, a planowana rozbudowa ma się zacząć w schronie już niedługo? Quote
lolka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 magda z. napisał(a):no dokładnie, popieram w 100%, a planowana rozbudowa ma się zacząć w schronie już niedługo? z tego co się orientuję to właśnie zależy od decyzji i ilości nowo przyjętych gmin..... ja w tygodniu lecę do swojego burmistrza z zapytaniem jaka jest decyzja Lesnej , czy też się podłączą ...bo propozycje dostali......niestety u nas problemu bezdomnych zwierząt nie ma:roll:, nie ma wyrzucanych i wałęsających się psów czy kotów:angryy:....... Quote
zuziaM Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Alez sie ucieszylam, ze te biedne CC moga wreszcie trafic do porzadnych domow ! Ale chyba dwa nie doczekaly, prawda :shake:......? ? ? A co z tymi ludzmi, ktorzy sie nimi interesowali wczesniej ? Cos pamietam, ze duzo odsob chcialo je adoptowac juz dawno temu :roll:..... Czy pan kierownik nie pamieta kto to byl ? Moze ma jakies namiary ??? A Karus ..... tak, lolka ...... ja tez tak mysle ..... Quote
Beata19 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bazarek dla Semira i Bethowena http://www.dogomania.pl/forum/f99/smycze-kosmetyki-pluszaki-czyli-wszystko-dla-semira-bethowena-18-10-a-148013/ Quote
Recommended Posts