Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Equus napisał(a):
Słuchajcie szukamy kogoś do WIZYTY PRZEADOPCYJNEJ -RACIBÓRZ, WODZISŁAW, LUBOMIA. Znacie może kogoś kto mógłby pomóc - chodzi o dom dla pudelka z mojego podpisu.

kochana to nie nasze województwo:shake: raczej okolice opola i katowic ..............od nas to ok 300 km jak nie więcej

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Słuchajcie szukamy kogoś do WIZYTY PRZEADOPCYJNEJ -RACIBÓRZ, WODZISŁAW, LUBOMIA. Znacie może kogoś kto mógłby pomóc - chodzi o dom dla pudelka z mojego podpisu.

Posted

AgaiTheta :Rose::Rose:

coś cudownego, fundacja boksery w potrzebie bierze pod swoje skrzydła bidulę ............. ja nawet nie zdawałam sobie sprawy jak ta alergia suni może być dla niej niebezpieczna :shake:
właściciel jest w szoku, że tak szybko nastąpiła reakcja........jest zdruzgotany zarówno rozstaniem z psem jak i swoja nieświadomością w jakim ona jest stanie ...........

AgaiTheta nie uzywam gg:oops:

Posted

a dodatkowo mam dobre wieści schroniskowe:lol:............w czwartek mam się spotkać w schroo z faciem, który chce pomagać naszym wszelkim bullowatym i dogowatym ..............byłoby to dla nas zbawieniem bo bullowatych coraz wiecej a adopcji niet.....w tej chwili sa dwa psiaki - sunia i starszy pies

Posted

WItajcie, ja na szybciutko na razie, pudelek - ma na imie Yogi- juz u nas, od piątku z nami, a od wczoraj już w domku naszym.
Ma się świetnie, jest oczywiście podekscytowany, łatwo sie pobudza, ale wrażeń faktycznie na niego masa po tych 2 latach w komórce.
Do ludzi leci jak szalony, był z nami na imprezie (klubówka ogarów i gończych) i przesiadał sie tylko z kolanek na kolanka , grzecznie się pałętał na smyczce, trochę obawia sie psów-ale u nas jest ich sporo, i to przyjaznych, więc to nadrobi szybko, dosłowinie fruuuwa po meblach, skacze z ziemi na wysokosć nosa dorosłego człowieka :evil_lol:
Wieczorkiem wstawię fotkę, ostrzyżony jest już, tylko na łebku skołtuniona czuprynka będzie rozczesywana powoli.

Dziękuje wszystkim za pomoc, dzięki Wam tak szybko jest u nas i zadbamy, zeby było mu dobrze :loveu:

Posted

AniaRe napisał(a):
WItajcie, ja na szybciutko na razie, pudelek - ma na imie Yogi- juz u nas, od piątku z nami, a od wczoraj już w domku naszym.
Ma się świetnie, jest oczywiście podekscytowany, łatwo sie pobudza, ale wrażeń faktycznie na niego masa po tych 2 latach w komórce.
Do ludzi leci jak szalony, był z nami na imprezie (klubówka ogarów i gończych) i przesiadał sie tylko z kolanek na kolanka , grzecznie się pałętał na smyczce, trochę obawia sie psów-ale u nas jest ich sporo, i to przyjaznych, więc to nadrobi szybko, dosłowinie fruuuwa po meblach, skacze z ziemi na wysokosć nosa dorosłego człowieka :evil_lol:
Wieczorkiem wstawię fotkę, ostrzyżony jest już, tylko na łebku skołtuniona czuprynka będzie rozczesywana powoli.

Dziękuje wszystkim za pomoc, dzięki Wam tak szybko jest u nas i zadbamy, zeby było mu dobrze :loveu:

:Rose::Rose::Rose: to my dziękujemy, gdyby nie Wy to on nadal by w tej komórce egzystował ...............mój bidul kochany

Posted

wieczorkiem założę watek niuniom co są u Jaagi:loveu: bo niestety wynikł straszny problem:placz:

malizna jest ciężko chora, musiała przejść ostre zapalenie płuc i w efekcie ma strasznie powiększone serducho i oddycha tylko połową płuc..........a żeby było mało jest w ciąży i nie ma szans przeżyć porodu:placz:, grozi jej zawał albo uduszenie............jutro jeślii lekarz podejmie taka decyzję będzie miała sterylkę aborcyjną i to na zasadzie ratunku życia .........niunia nie pozyje długo, jej stan jest powazny, i trzeba zebrac fundusze jak i znaleźc jej dom, taki spokojny bezstresowy.............ona cały czas lezy i tak juz pozostanie
jutro przesyłam dla Jaagi wszystko co mam bo juz dziś zapłaciła 70 zł za weta i ta sterylka tez będzie po specjalnej cenie bo i ryzyko wielkie...ok 250-300 zł ...na co w tej chwili nie mamy, ..... póki co róznice zasponsoruje Beata

a ta większa jej opiekunka jest niby zdrowa ale , no właśnie ale ona jest bardzo opiekuńcza , do tego stopnia ze broni wszystkuich.....prawdopodobnie przyszła z domu gdzie była przemoc i to nie tylko w stoosunku do zwierząt, kocha dzieci i kobiety i broni je do upadłego...tez potrzebny specjalny dom ............zale jest przy tym przekochana i niesamowicie ddana swojej rodzinie

bardzo prosze pomóżcie z ogłoszeniami......przede wszystkim potzrebne na gwałt alllegro dla tej większej aby jak najszybciej znalazła dom a co z ta małą będzie to ja sama nie wiem:shake:

Posted

z mojego bazarku powoli spływają pieniądze, dużo tym razem nie będzie, chyba źle się wstrzeliłam, bo zaraz po świętach, ale cos na dniach wykombinuje, żeby jakis dopływ był;)
superowo, ze boksia już w dobrych rękach:multi:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Sepia już w klinice:

Zbieramy środki na leczenie lalki.

słuchaj a właściciel nie da grosza dla swojej niuni????? przecież tak ja kocha ponoć:roll:

Posted

magda z. napisał(a):
z mojego bazarku powoli spływają pieniądze, dużo tym razem nie będzie, chyba źle się wstrzeliłam, bo zaraz po świętach, ale cos na dniach wykombinuje, żeby jakis dopływ był;)
superowo, ze boksia już w dobrych rękach:multi:

kochana to może na malizne przeznaczysz te pieniązki? ja dziś wysyłam Jagnie 120 zł a to dopiero kropla w morzu, dobrze że Beata kochana zasponsoruje ta sterylke bo inaczej byłby wielki problem..........zresztą co tu gadac ja nawet boje się dziś do nich dzwonić, strasznie sie boje czy ona przezyje

Posted

Czy jest u was jakaś sunia do 3 lat, mała do 7kg? Mam chętny domek niedaleko od was, nie sprawdzony na żywo ale z rozmowy telefonicznej ok, szukają psiaka bo ich odszedł w sędziwym wieku. Pani mieszka w bloku, ma pełnoletniego syna. Obojgu brakuje psiego towarzysza. Spodobała im się moja tymczasowiczka, ale odległość jest za duża, nie dam rady jej tam dotransportować. Obiecałam pani, że podeślę jej fotki. Jeśli możecie to podsuńcie foty z opisem, może jakiejś suni się uda.

Posted

jaanna019 napisał(a):
Czy jest u was jakaś sunia do 3 lat, mała do 7kg? Mam chętny domek niedaleko od was, nie sprawdzony na żywo ale z rozmowy telefonicznej ok, szukają psiaka bo ich odszedł w sędziwym wieku. Pani mieszka w bloku, ma pełnoletniego syna. Obojgu brakuje psiego towarzysza. Spodobała im się moja tymczasowiczka, ale odległość jest za duża, nie dam rady jej tam dotransportować. Obiecałam pani, że podeślę jej fotki. Jeśli możecie to podsuńcie foty z opisem, może jakiejś suni się uda.

byłoby cudnie....a powiedz skąd pochodzi ta babeczka, moze udałoby sie ja namówic na wizyte w schroo bo problem jest taki, że ostatnio psiaki przybywaja w tak zastraszajcym tempie, że ja nie wyrabiam z aktualizowaniem nowych pindulek......a u tych małych jest wieczna rotacja
a jak nie to oczywiscie podesle fotki ale dopiero po wizycie w schroo czyli na poczatku nastepnego tygodnia

Posted

jaanna019 napisał(a):
Pani z Lubania, zapytam może da się namówić na wizytę w schronie.

no kochana Luban to 11 km odemnie.......może podaj jej moje namiary, fajnie by było pomóc tu jakiemuś psiakowi , mamy ich całą hurtownię:roll:
moj tel 601 079 807 agnieszka

Posted

jaanna019 napisał(a):
Pani z Lubania, zapytam może da się namówić na wizytę w schronie.

W Lubaniu przemieszkalam :lol:....dziesci lat, wiec moze nawet sie znamy.....
Najlepiej by bylo gdyby ta Pani zechciala pojechac do schroniska.
Albo Aga ( lolka ) albo ja mozemy nawet ich zawiezc i z wybranym psiakiem odwiezc do domu.