Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Verdonka? Jaky psiak to byl?
U Karina sa te 6 szeniaki i jej mama.
Byla u doctora, wszysto ok. majom gruby brzuch, dostaly medis przeciw robaki. sa głodne, brudne i śmierdzom :lol: ale sie bawiom.
Karina poda mi jutro fotos.

A sunja boxer jest w schronisku www.tierheim-viernheim.de , to okolo 90 km stond. fotos jesze niema...

Posted

[quote name='Shawnee']Verdonka? Jaky psiak to byl?

Verdonka to ta sunia po operacji sciegien

Joasiu, jestes kochana dziewczyna :loveu: ! ! !
Taka wielka odleglosc dzieli Cie od tych sierot, a tak wiele dla nich robisz :loveu: !

Posted

Spojrzcie tylko ... w takim schronisku jest teraz sunia mix bokserka - Lejdi ( dzieki Joasi :lol: ).

Czy to miejsce wyglada na schronisko :crazyeye: ? ? ?
Dlaczego nasze polskie nie sa takie :placz: ? ? ?

Posted

[quote name='zuziaM']Spojrzcie tylko ... w takim schronisku jest teraz sunia mix bokserka - Lejdi ( dzieki Joasi :lol: ).

o kurcze....to ja chętnie tez tam zamieszkam, nie chcecie mnie adoptować?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Shawnee']Verdonka? Jaky psiak to byl?
U Karina sa te 6 szeniaki i jej mama.
Byla u doctora, wszysto ok. majom gruby brzuch, dostaly medis przeciw robaki. sa głodne, brudne i śmierdzom :lol: ale sie bawiom.
Karina poda mi jutro fotos.

A sunja boxer jest w schronisku www.tierheim-viernheim.de , to okolo 90 km stond. fotos jesze niema...

no fakt, straszne z nich smierdziuchy ale nawet nie było jak je wykąpać, nie ma ogrzewanych boksów i zaraz by się pochorowały........te wielkie brzuchy tez widziałam nawet Kula dzwonił do weta zapytać czy były odrobaczone no i były ......widocznie nie wystarczyło jeden raz, albo się tak najadły bidule i dostały wzdęć, bo one dosłownie pochłaniały jedzonko

a Verdonka to ta po operacji ścięgien co wymaga długiej rehabilitacji, póki co chyba nawet nie można jej zabierac bo jakakolwiek podróz może jej jeszcze zaszkodzić .................dziś rozmawiałam na jej temat z wetem i mówi iz sam jest w szoku, nastapił przełom i sunia zaczyna szybko dochodzic do siebie, jak idzie się z nią powolutku to zaczyna stawac na tą łapkę,
drzwi od gabinetu weta gdzie urzeduje Verdona są otwarte i może sobie swobodnie chodzić po korytarzach

Posted

A piesiu z nowotworem już po operacji, czuje się dobrze, a ponieważ to coś co miał wycięte jest bardzo podejrzane i okropnie wygląda dzisiaj zostanie wysłane do badania ...........aby to nie był jakiś złośliwiec:-( tfu tfu:shake::shake:

z Kolei Chorro na którego zbieramy pieniązki z bazarku źle sie czuje, nie wiem co mu dolega mam nadzieje tylko że to nie wina tago guza .....P.Piotr ma mu sie przyjrzec jak bedzie na miejscu. ...........ojej:-(

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ale śliczny :loveu: aż się nie chce wierzyć,że taki chory...

na tym zdjęciu ten jego guz był mało wyczuwalny, takie zgrubienie właściwie........piesio był radosny i wesoły a teraz wygląda jak ścierka, nie wiadomo czy to wina tego paskudztwa, ale faktem jest że coś z nim jest nie tak , źle sie czuje, jest apatyczny i większość czasu leży w budzie

Posted

zuziaM napisał(a):

pracujemi na tim, schronisko w dluzyne bendi kiedisz tak wyglandac^^ :lol:

Posted

lolka napisał(a):
na tym zdjęciu ten jego guz był mało wyczuwalny, takie zgrubienie właściwie........piesio był radosny i wesoły a teraz wygląda jak ścierka, nie wiadomo czy to wina tego paskudztwa, ale faktem jest że coś z nim jest nie tak , źle sie czuje, jest apatyczny i większość czasu leży w budzie

:-( biedny. miejmy nadzieję,że da się wyleczyć to paskudztwo:placz:

Posted

Lolka, a kto operuje te psiaki? Piotr albo kotz inny?
Pytam sie, bo piotr nie ma zasu dla nas kastrowac samce, a mi zekamy i zekamy...

Ile kosztowala operatcia od Verdonka?

Posted

Shawnee napisał(a):
Lolka, a kto operuje te psiaki? Piotr albo kotz inny?
Pytam sie, bo piotr nie ma zasu dla nas kastrowac samce, a mi zekamy i zekamy...

Ile kosztowala operatcia od Verdonka?

Piotr operuje, jest to o tyle wygodne że nie musimy same wozić psów do weterynarza a on później się nimi jeszcze na miejscu opiekuje
operacja Verdony kosztowała 600 zł ......ale nawet po operacji specjalnie do niej przyjeżdża:cool3:
on faktycznie mam mało czasu, zawsze trzeba czekać:roll:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ja też się przyłącze do Lolki ;-) pomożemy zająć się psiakami:cool3:
wysyłam pieniążki z bazarku pocztówkowego i czekam na kolejne wpłaty z dopiero zakończonego ;-)

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Klotki, dzięki Tanitce nasza wyżełka ma załatwiony DT w warszawie wśród pozytywnie zakręconych wyżełkomaniaków:loveu: , jesli Kasi kolezanka jednak nie pjedzie tam przed świetami to nie mamy transportu dla suni...........pomyślcie moze znacie kogos kto się tam w najblizszym czasie wybiera i mógłby zabrać Sabę, sunia jest łagona i grzeczna

Posted

cholera że my to na takim wygwizdowie mieszkamy, wszędzie nam w Polsce daleko,
no nic poczekam jeszcze na tel od Kasi, może się uda:roll:
patrzyłam tez za płatne transporty, ale masakra finansowa