Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

własnie wyszła na ostatni spacerek z panem.Juz jest okraglutka i zaczyna
wybrzydzac z jedzeniem najlepsz sa psie przekaseczki.mysle ze juz czuje sie u siebie reaguje na domofon czeka kto przyjdzie ,wita rodzine przy drzwiach,sama idzie do innego pokoju pospac.Bawi sie na spacerach smycza,narazie nie puszczany jej samej.Mysle ze ufa nam i pomalutku sie
otwiera a my kochamy ja bardzo i bedziemy rozpieszczac bo na to zasługuje.Lalunia zaprasza w odwiedziny.Buziaki;):loveu:

Posted

OLUTKA55 napisał(a):
Lalunia zaprasza w odwiedziny.Buziaki;):loveu:

OLUTKA, a jezdzisz z Lalunia na zakupy czasami do zoologicznego przy Carfourze ?
Bo ja tu robie zakupy w kazdy czwartek ( no czasami w inne dni ).
Moze akurat sie kiedys przypadkiem spotkamy ? Kto wie ?
Lalunie bym poznala oczywiscie, bo przeciez widzialam ja na zywo :lol:, a takiejs slicznoty nie mozna nie zauwazyc :lol:.

Posted

magda z. napisał(a):
ja jeżdze pociągiem do w-wia, może ktoś z w-wia by niuńkę do opola podrzucił, to już niedaleko, nawet pociągiem:roll:

no szlak mnie trafia że Saba mogłaby być zabrana ze schronu a z tak prozaicznej przyczyny nadal tam siedzi:angryy::angryy:
dooopa blada
a najgorsze że nawet funduszy już nie mamy, tzn mamy ale 19,41 zł, a taki pełny płatny transport to jest przegięcie, za to można zoperować 1.5 połamanego psa:roll:

Zuziam co by się nie działo dziś wieczorkiem wpadnę na sekundę podrzucić Ci te bazarkowe fanty, będziesz?, bo wczesniej nie miałam czym przyjechać:roll:

wczoraj o pólnocy skończyłam bazarek na Chorro....ale było gorąco ,do ostaniej sekundy trwała walka, ale dzieki temu myslę że starczy na operacje glizdusia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka']no szlak mnie trafia że Saba mogłaby być zabrana ze schronu a z tak prozaicznej przyczyny nadal tam siedzi:angryy::angryy:
dooopa blada

Zuziam co by się nie działo dziś wieczorkiem wpadnę na sekundę podrzucić Ci te bazarkowe fanty, będziesz?, bo wczesniej nie miałam czym przyjechać:roll:

Aga, jak Saba ma swoj watek, to napisz szybciutko w tytule, ze potrzebny transport z Wroclawia do Opola ( tylko termin ustalic trzeba z Magda ).
Moze jakies wroclawskie cioteczki pomoga ? ? ?

Jestem w domu zawsze wieczorami... no czasami oprocz dni, kiedy jezdzimy na zakupy ( raz w tygodniu ).
Dzisiaj bede :lol:.

Posted

[quote name='OLUTKA55']w zgorzelec info dział autostop ktos jedzie do opola 12 jest adres [email protected]

jezuu ale jak to wszystko zgrać??, ja się boje , bo najpierw z kimś by jechała do opola,tam na miejscu trzeba jakos zorganizowac przejecie suni potem z opola znowu nie wiadomo z kim do warszawy a Tanitka tez ma ograniczony czas na odbiór suni w warszawie z tego co zrozumiałam pracuje do 17.00 ............no nie wiem jak do ogarnąć, tzn wiem ale się boje

Posted

Shawnee napisał(a):
jusz majom domek :multi:

to cudownie :sweetCyb::sweetCyb:

jak to się dzieje, że u nas psy siedzą w schronisku miesiącami a niejednokrotnie latami a u Was raz-dwa i już w domkach:roll:

a tak przy okazji jak ostatnio z Kasią sprawdzałyśmy nr psiaków w wielkiej księdze to z westchnieniem czytałyśmy pierwszą stronę ......najdłużej psiak siedzi w w schronisku z 6 albo 8 lat:-(, jednak nie wiem który:oops:............ teraz mnie natchnęło i przy okazji sprawdzę tego rekordzistę i porobię mu fotki

Posted

[quote name='lolka']to cudownie :sweetCyb::sweetCyb:

jak to się dzieje, że u nas psy siedzą w schronisku miesiącami a niejednokrotnie latami a u Was raz-dwa i już w domkach:roll:

a tak przy okazji jak ostatnio z Kasią sprawdzałyśmy nr psiaków w wielkiej księdze to z westchnieniem czytałyśmy pierwszą stronę ......najdłużej psiak siedzi w w schronisku z 6 albo 8 lat:-(, jednak nie wiem który:oops:............ teraz mnie natchnęło i przy okazji sprawdzę tego rekordzistę i porobię mu fotki

To jest Beethoven:

on nie lubi wszystkie ludzie... on czasem gryźe. biedak...

Posted

OLUTKA55 napisał(a):
jezdzimy i mozemy sie umowic:lol:

Nastepne zakupy zaplanowane na przyszla srode :lol:.
Jestem tam zawsze w godzinach 18 - 20 .... tak w przyblizeniu oczywiscie.
Szkoda, ze z psiakami nie pozwalaja do pasazu wchodzic :cool3:, bo by mozna bylo sobie na kawie z Lalunia chwilke posiedziec w kawiarence :lol:.

Posted

Ojej ! Mika, Victor :loveu: ! ! ! Juz w domkach :crazyeye: ? ? ?
To blyskawicznie ! ! !
Joasiu !° Jestes wspaniala :loveu: :loveu: :loveu: ! C! !

[quote name='Shawnee']To jest Beethoven:

on nie lubi wszystkie ludzie... on czasem gryźe. biedak...
Szkoda rzeczywiscie tego psiaka.... chociaz nie przypominam go sobie....

A powiedz Joasiu, czy kojarzysz taka milutka sunie .... brazowa jasna ON-kowata , jej charakterystyczny znak, to klapniete jedno uszko.....
Siedzi w kojcu zewnetrznym zaraz po prawej stronie od drzwi wejsciowych do biura.
To mloda jeszcze sunia ( teraz ma ok. 3 latek )
Pamietam, jak bylam w schronisku ok. 1,5 roku temu to pokazal mi ja jeden z pracownikow ( to byl Niemiec, taki z rudymi wlosami.... moze go Joasia pamieta ? ).
Mowil, ze suczka ma ok. roku, wlasnie zostala wysterylizowana i jest kochana.
I ona nadal tam jest :-( ... a to juz 1,5 roku minelo ! W tym samym kojcu siedzi.

W ogole dziewczyny.... zauwazcie, ze jak sie idzie do schroniska, to sie te same miejsca odwiedza, a te kojce przy samym biurze sie pomija .... przynajmniej po sobie to zauwazylam :oops:....
A tam tez przeciez fajne psiaki siedza :-( !

Posted

zuziaM napisał(a):
Nastepne zakupy zaplanowane na przyszla srode :lol:.
Jestem tam zawsze w godzinach 18 - 20 .... tak w przyblizeniu oczywiscie.
Szkoda, ze z psiakami nie pozwalaja do pasazu wchodzic :cool3:, bo by mozna bylo sobie na kawie z Lalunia chwilke posiedziec w kawiarence :lol:.

to jestesmy umowione a kawe mozemy u mnie wypic dogadamy sie jeszcze dokładniej;)

Posted

[quote name='Toffina']A ten pan to nie wiem czy jeszcze jest bo taki ładniutki to mógł już wybyć:razz:

jeśli to ten piesiu z niebieskim okiem to nadal jest:-(............straszny ignorant z niego, w nosie ma człowieka nawet nie można z nim nawiązać kontaktu wzrokowego, przynajmniej mi się nie udało

Posted

[quote name='Toffina']Ok to narazie te 2 bo nie jestem pewna czy mi się wkleja w forum:eviltong:
Tak wogole to ta sunke pamiętam z czasów kiedy w Bogatyni było to pseudoschronisko czyli jakieś 3 lata temu..:placz:miała chyba na imię Sonia..

kiedy te foto srobilas? Nie wiem czy to jest ta sunja ale myśle ze pasuje. ona ma domek w germany. nazywa sie Emma. kochana sunja :loveu: