magda z. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Super Daria:) Ja Kasiu sprawdzę pojazdy, bo z tego co pamiętam to Mirek ma szkolenia w czwartki rano w Lubaniu, zreszta dogadam z nim dzisiaj po południu. Musimy ogarnąć bandę futer. Magda - kierownik przysłał sms'a, ze te psiaki są i nie ma na razie wobec nich planów żadnych ani rezerwacji. Mam mocne postanowienie bazarkowe, ale chyba jutro, bo dzisiaj z psem na grupę idę Quote
magda z. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 kopiuję z innego watku, ale to może dotyczyć każdego Kopiuję taki wpis,bo w wielu ogłoszeniach są podane Twoje namiary: [I]"nr tel. 704 604 998 dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię" no to puszczam sygnał ... co słyszę ? OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ .... po prostu .... szczyt wszystkiego .... Uważajcie, i nie dajce się naciągnąć jak ja to zrobiłam ;/"[/I] Quote
madziara1983 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='magda z.']Super Daria:) Ja Kasiu sprawdzę pojazdy, bo z tego co pamiętam to Mirek ma szkolenia w czwartki rano w Lubaniu, zreszta dogadam z nim dzisiaj po południu. Musimy ogarnąć bandę futer. Magda - kierownik przysłał sms'a, ze te psiaki są i nie ma na razie wobec nich planów żadnych ani rezerwacji. Mam mocne postanowienie bazarkowe, ale chyba jutro, bo dzisiaj z psem na grupę idę[/QUOTE] no to super, wiec gazetka w piątek w kioskach .. :-) Quote
magda z. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='madziara1983']no to super, wiec gazetka w piątek w kioskach .. :-)[/QUOTE] to ja znowu zapoluję:) Quote
madziara1983 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='magda z.']kopiuję z innego watku, ale to może dotyczyć każdego Kopiuję taki wpis,bo w wielu ogłoszeniach są podane Twoje namiary: [I]"nr tel. 704 604 998 dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię" no to puszczam sygnał ... co słyszę ? OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ .... po prostu .... szczyt wszystkiego .... Uważajcie, i nie dajce się naciągnąć jak ja to zrobiłam ;/"[/I][/QUOTE] niezły wałek. Ale wiecie co ja mam podobna sytuacje i od kilku dni dostałam kilka SMS-ów, o treści proszę uregulować zaległości finansowe numer akt jakiś tam i proszę o kontakt pod jakimś dziwnym numerem właśnie. pewne tez tego typu wałek .Dlatego ,że ten starter kupiłam około tydzień temu żeby rachunku a abonament nie nabijać .Więc nowa karta i takie pierdoły przychodzą też. Quote
Megi428 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Hej wszystkim Nie odzywałam się długo bo miałam awarię kompa. [B]Magda [/B]masz rację że Suńka - Saba (tak naprawdę si wabi) zostaje u nas - teraz już pewne, bo właściciel się znalazł ale nie chce jej :shake: bo jak twierdzi ma nagranego nowego psa, my ogromnie się cieszymy aczkolwiek nie rozumiem takiego postępowania, że woli nowego psa niż swojego własnego którego wychowywał i karmił, no ale chyba nigdy nie zrozumiem ludzi, tym bardziej skoro jej nie chciał to po co dzwonił i się odzywał w ogóle. Nie wiem która dała ogłoszenie na z-info ale można je już usunąć, bo że tak powiem nieaktualne już. Pozdrawiam Quote
daria1990 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 osunęłam:) gość z takim podejściem nie powinien mieć psa, ani jej ani żadnego innego:angryy: dla tej twojej suni, to dobrze sie skończyło:) będzie jej dobrze u ciebie, ale szkoda nowego psa Quote
kasiunia1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Co do tego wyjazdu czekam calutki czas na odpowiedź na forum :razz: Pozdrowionka :p Quote
kasiunia1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='daria1990']Wstępnie mi pasuje. Co do tricolorki to jest już u mnie,i zaskoczyła mnie bardzo, początkowo, miauczała może z poł godzinki a potem kręciła sie koło nas ocierając o nogi:crazyeye: okazała się ogromną pieszczochą:loveu::loveu::loveu:, i bardzo głośno mruczy.najadła się, i od kilku godzin śpi:) niestety jest kotna, i to dość zaawansowana:placz: rozmawiałam z etem będzie miał czas w środę albo czwartek.[/QUOTE] To fajnie że zabierzesz się z nami. :loveu: A tak teraz szczerze mówiąc po dłuższym zastanowieniu pasuje mi również w piątek. Nawet bardziej niż w ten czwartek. Więc jak by i wam pasowało to ja nic przeciwko nie mam. Dla mnie by było nawet na ręke i lepiej by było mi złapać tą moją Patrycje :razz: Ale ja się lepiej nie odzywam bo nie chcę już plątać wszystkiego jak się na czwartek nastawiłyście :p ;) Quote
Megi428 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [B]Daria[/B] dzięki, ja muszę na e-Bogatynia usunąć tylko nie bardzo wiem jak ale zaraz popróbuję Quote
madziara1983 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='Megi428']Hej wszystkim Nie odzywałam się długo bo miałam awarię kompa. [B]Magda [/B]masz rację że Suńka - Saba (tak naprawdę si wabi) zostaje u nas - teraz już pewne, bo właściciel się znalazł ale nie chce jej :shake: bo jak twierdzi ma nagranego nowego psa, my ogromnie się cieszymy aczkolwiek nie rozumiem takiego postępowania, że woli nowego psa niż swojego własnego którego wychowywał i karmił, no ale chyba nigdy nie zrozumiem ludzi, tym bardziej skoro jej nie chciał to po co dzwonił i się odzywał w ogóle. Nie wiem która dała ogłoszenie na z-info ale można je już usunąć, bo że tak powiem nieaktualne już. Pozdrawiam[/QUOTE] następny świr bo przeciez pies to tylko taka zabawka mozna kupic nową, stare samochody tez się wymienia...:angryy: aż mnie szlak trafia jak czytam takie rzeczy. Quote
magda z. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Megi428'][B]Daria[/B] dzięki, ja muszę na e-Bogatynia usunąć tylko nie bardzo wiem jak ale zaraz popróbuję[/QUOTE] Jak robiłaś ogłoszenie to przyszedł mail, tam jest w nim link którym sie usuwa ogłoszenie lub po prostu napisz do redakcji, podaj link do ogłoszenia i oni usuną. Bardzo się cieszę, ze sunia trafiła do Was, a na faceta to trzeba chyba naszą Beatkę - ona ma podejście do takich odpowiednie... Ciotka lolka foto Lusesity na wątku Bismarcka będzie, no i Twoje ze zbójem też nawet, idę na fotosik. Jak będziesz miała dostęp do neta na urlopie to będziesz mogła oglądać czy jescze żyje;) Z dojezdem jescze nie wiem, Mirek ma do mnei dzwonić, a ja nie miałam kiedy sprawdzać, bo własnie wróciłam ze szkolenia Quote
kasia310 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ja w piątek nie mogę, jadę w czwartek, wyjadę z domu o 11:00, czekam na info dziewczyny:) Quote
magda z. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 gdybym nie miała opcji z Mirkiem to o 11:15 mam transport z b-ca i o 11:41 jestem w Wykrotach i powrót o 13:49 lub 14:50, Quote
lolka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 ciotka Magda....fotosik działa ? bo dostałam maila że muszę go doładować a jak zwykle zawieruszyłam gdzieś kody i wogóle zapomniałam.....Magda jak możesz kuknij do kiedy muszę doładować to ustrojstwo ogólnie nic innego nie robię jak mailuje sobie po niemiecku, którego nie znam :).....i staram sie jakieś chałupy dla psów z lesnej i bogatyni wykołować ..... Quote
kasia310 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='magda z.']gdybym nie miała opcji z Mirkiem to o 11:15 mam transport z b-ca i o 11:41 jestem w Wykrotach i powrót o 13:49 lub 14:50,[/QUOTE] No to super Madzia:) Wszystko pasuje, wracałybyśmy tak abyś była w Wykrotach na ten 13:49, bo ja najpóźniej o 15-tej muszę być w domu. Quote
magda z. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='kasia310']No to super Madzia:) Wszystko pasuje, wracałybyśmy tak abyś była w Wykrotach na ten 13:49, bo ja najpóźniej o 15-tej muszę być w domu.[/QUOTE] no to w porządku:) idę bazara robić, te kuwety musze na bolca popchnąć, chyba że ktoś chce od razu...;) Quote
magda z. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Więc wygląda to tak Twój abonament Premium półroczny zakończy się za 12 dni Przedłużenie abonamentu spowoduje pobranie z salda 27 zł. Nie posiadasz wystarczających środków na koncie. Stan Twojego konta wynosi 8 zł. musisz wejść w mój portfel na fotosiku i tam sa już opcje do wykupu:) Quote
fioneczka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 będziecie jutro w schronisku ... Madziu spytaj Kierownika czy jakąś odpowiedź dostał w sprawie tej karmy czy Wy płacicie za umieszczanie zdjęć na fotosiku ? w google wpiszcie photobucket ... fajny serwer na zdjecia, nic nie trzeba płacić i zdjęcia dobre jakościowo ;) Quote
magda z. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Zapytam, ja musze sobie listę zrobić normalnie, bo zazwyczaj to jest tak, ze na raty chodzę...;) Na razie fotosik łapie jescze foty, a muszę się na ten drugi złapać też, dzięki Asieńko. Lolka musisz też poczyścić pierwsze posty, bo ja własnie zrobiłam w swoich porządek, wszystkie psy już są. zapraszam [url]http://www.dogomania.pl/threads/193197-Akcesoria-dla-zwierz%C4%85t-na-sterylki-w-D%C5%82u%C5%BCynie-29.09-22-00[/url] Quote
kasiunia1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='kasia310']Ja w piątek nie mogę, jadę w czwartek, wyjadę z domu o 11:00, czekam na info dziewczyny:)[/QUOTE] No dobrze to w czwartek ;) A zajechałaby pani po mnie chociaż ten ostatni raz, potem bede do kościelnika jakoś dojeżdżać hehe :lol: więc jakby co to o której mam być jutro gotowa??! Quote
kasia310 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='kasiunia1']No dobrze to w czwartek ;) A zajechałaby pani po mnie chociaż ten ostatni raz, potem bede do kościelnika jakoś dojeżdżać hehe :lol: więc jakby co to o której mam być jutro gotowa??![/QUOTE] Ponieważ po Madzię musimy być w Wykrotach o 11:40 to bądz Kasiu na stacji benzynowej o 10:55:) Quote
daria1990 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 a ja o której mam być?? i czy koło biedronki czy gdzie indziej?? Quote
Recommended Posts