Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
jak dostanę zdjęcia to wstawię na wątek.

Poproszę na PW adresy mailowe osób, które wrzuciły grosza do ślepaczkowej skarbony :cool3:

Zrobi się:diabloti:
A propos Potrzebuje dane do przekazania 1% podatku:)Na cito podajcie. Pani Fiedziuk nazbierała kilkoro chętnych:)

Posted

GoniaP napisał(a):
FUNDACJA dla RATOWANIA ZWIERZĄT BEZDOMNYCH „EMIR” , Oddział Poznań
KRS 0000148346
ale żeby pieniążki trafiły do Poznania, warto podać też dodatkowo konto:
Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
80 1050 1924 1000 0023 0438 1029

Kochana, ale pieniążki trafia do Gaju?

Posted

Helga&Ares napisał(a):
no ja właśnie też...

Czyli Edi bezpieczniej będzie, jak 1% pójdzie na EMIRA

Ok:) Wydrukuje w kilku egz i dam Pani Fiedziuk, bo jutro u mnie będzie:)

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Fundacja Dr Lucy uzyskała status organizacji pożytku publicznego.
W związku z tym zyskała przywilej przyjmowania 1% z podatków dochodowych od osób fizycznych.

Potrzebne dane to nazwa Fundacja Dr Lucy i KRS: 0000289538

Warunkiem przekazania 1% wskazanej organizacji jest złożenie PIT-a w terminie czyli do 30.04.2009 r.

Fundacja Dr Lucy

Ul. Mickiewicza 33

63-100 Śrem

Nr konta: 74 1240 6902 1111 0000 5659 4412

KRS: 0000289538

Edi, można przekazać 1 % na Fundację Dr Lucy lub na Fundację Emir - nie ma znaczenia, pod opieką Fundacji Emir jest także wiele piesków z Gaju;)

Właśnie dostałam info, że Dr. Lucy zbyt późno załatwiła formalności, i że jeszcze w tym roku nie może przyjmować 1%....

Posted

GoniaP napisał(a):
Właśnie dostałam info, że Dr. Lucy zbyt późno załatwiła formalności, i że jeszcze w tym roku nie może przyjmować 1%....

no ja właśnie też...

Czyli Edi bezpieczniej będzie, jak 1% pójdzie na EMIRA

• 1 month later...
Posted

Są wieści z Bawarii:lol:
Bary i Beki to ulubieńcy pracowników, wolontariuszy i dyrekcji:loveu:
Psiaki zostały zakwalifikowane do zabiegów- Baruś będzie miał usuwanego guza, którego ma na karku, później operacja oczka lewego i prawego.
Jest rodzina zainteresowana adopcją Beki - jednak sunię adoptować będzie można dopiero po zabiegu, i jeśli ci ludzie zaczekają to Bekiś trafi do nowego domu:)

• 3 weeks later...
Posted

Mamy kolejne wieści, niestety nie wszystkie dobre. Bari czuje sie dobrze. Rozpoznaje niektórych ludzi. Cieszy się, gdy przychodzą, żeby go odwiedzić, szczeka. Ma zabieg 15tego Beki już po operacji. Miała na szyi guza, który wydawał się niegroźny. Jednak ten zaczął krwawić i ją piec, wiec na cito jechała do kliniki na operację. Okazało się, że to rak złośliwy:( Drugiego miała w macicy, i też został usunięty. Nie ma przerzutów. Ona ma wielu fanów tam, którzy chcą jej dać dom. Musi być dobrze. Trzymajcie za Nich kciuki!