Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Gawronik ale Pani Ola jest najbiedniejsza , tyle ma bid przygarniętych,.tyle starych ,tak bardzo je wszystkie kocha i wszystko to przezywa i na jej zdrówku tez wszystko to sie odbija .Trzymamy kciuki za Pania Ole przede wszystkim, a za Gawronika żeby nie cierpiał.

Posted

zachary napisał(a):
AgaG, 2,5 roku cisza była u psiaka i teraz takie smutne wieści...:-( Starość....Dobrze,że u boku kochanej Pańci:loveu:.

Wiem, AgaG miała przerwę, ale z psami Oli cały czas kontakt :) i wiem, że drugiego tak cudownego domu nie ma nigdzie na świecie.. Takie pogorszenie jest od niedawna..wcześniej okresowo było gorzej, ale zawsze jakoś weci sobie radzili, nerki natomiast to wyrok.. :(

• 2 weeks later...
Posted

Niestety, ogromnie smutna wieść dziś do mnie przyszła. Gawronek odszedł za TM. :-(:-( Ola K dzwonila do mnie z płaczem. W nocy Gawronek tak cierpiał, że juz wył.. Zatrucie organizmu w wyniku długo trwającej niewydolnoci nerek plus fatalne parametry watroby, no i serce bylo ogromnie chore, na dodatek miał guz w okolicach odbytu.. Był w leczeniu cały czas, jeszcze dziś rano, Ola pragneła dalej go ratowac, ale jej weterynarz powiedziała, że już nie ma szans, ze trzeba pozwolić mu odejsć, Odszedł w ramionach Oli.
Wiem, od męża Oli, że gdy Ola gdzieś wychodziła, to Gawronek tak niecierpliwie na nią czekał, nawet popiskiwał z tęsknoty. Oli będzie teraz bardzo bardzo ciężko, uwielbiała tego pieska, a on był w nią zapatrzony. Gawronku nigdy nie zapomnę Ciebie w schroniskowym boksie i później na fotelu u Oli, jeszcze parę tygodni temu Cię głaskałam. Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy kiedyś pomogli mi, gdy go wyciągałam ze schroniska do hotelu, by później znalazł najcudowniejszy dom, jaki znam, u kochanej Oli i Andrzeja. jestem z Wami myślami kochani Ola i Andrzej
:(

Posted

Tak AgaG, możesz czuć radość i satysfakcję z uratowania Gawronika.Pani Ola i jej mąż dali mu to, co może dostać pies od kochających ludzików i a on odszedł kochany i w ramionach Pańci.Czegóż więcej potrzeba w tym momencie?