iwa77 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Gawronku trzymam kciuki i myślami jestem z tobą kochany :loveu: Quote
AgaG Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 potwierdzam wpłatę na piesia , ale nie było nicku 20 złotych od Iwony Barbary G. :p bardzo dziekuję Quote
iwa77 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Gawronku kochany cały czas trzymam kciuki za ciebie ! Quote
AgaG Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Wydałysmy jamniorkowatego piesia do super domku i... w poniedziałek wieczorem jadę z Olą po gawronka. maleńki słodziak zamieszka na tymczasie u Oli do czasu gdy się mu znajdzie domek!!!:p Quote
iwa77 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jak super wiadomość ! :multi: Gawroneczku tak się cieszę , że będziesz w kochającym domku ! Trzymaj się maleńki ! Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Teraz juz bedzie szczesliwym psiakiem ,a to pozwoli mu walczyc z choroba:multi: Quote
AgaG Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 jedziemy po niego jutro rano, bo Ola ma jakieś rodzinne sprawy i dziś szykuje pokój na piętrze dla gawronka, tam gdzie śpi, Chodzi o to by inne pieski Oli nie przeszkadzały maleństwu. Zajmiemy się teraz dokładniej jeszcze jego zdrówkiem, bo obserwacja będzie 24 na dobę. Jestem bardzo szczęśliwa, że jadąc na wczasy będę wiedziała, że kochana Ola czuwa nad wszystkim. Poza tym dobrze, ze się miejsce hotelu zwolni, bo w sobotę złapałam zagłodzonego psa terierkowatego w samy centrum Krakowa (5 miesięcy się błąkał - tak ludzie mówili) Potwierdzam wplatę pana Olgierda Marii P. z ulicy Słonecznej (nie wiem czy mogę podać pełne dane, czy by sobie tego życzył) bardzo dużą wpłatę 300 złotych. bardzo dziękuję w imieniu pieska!!:loveu::loveu::loveu:Jutro opłacę hotelik za pieska, to powiem, jaki jest stan funduszy na pieska. Bardzo dziękuję za wpłatę panu Quote
AgaG Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Maleństwo już i Oli. zapłaciłam hotelik (300) w drodze non stop się tulił do mnie, jest słodki. Ola ma wrazenie że troszkę widzi.. jak się psiak u niej zaaklimatyzuje pójdziemy na kontrolę do weta. Quote
iwa77 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 To cudownie , że już w domku ! Gawroneczku teraz już będzie lepiej ! Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Bardzo pani Oli dziekuje za sms ,że Gawronek jest juz u niej:lol: ale najwazniejsza wiadomos to taka ,że Gawronek sam wskoczył na łózko :loveu: na pewno kiedys tez mial poduchy ale jak sie postarzał ,stał sie zbedny i mam nadzieje ze z tymi ludzmi tez tak bedzie:diabloti: Quote
iwa77 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Oby tym ludziom los " pięknie " odpłacił gotując im odpowiednią starość ! Gawronku :loveu: Quote
AgaG Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Gawronek ma apetycik poza tym, Ola go podtuczy, bo chucherko wielkie z niego..:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Gawonik jest dzisiaj w Krakowskiej ale niestety nie dany jest opis od AGAG i wogole jest napisane niewiele wiec obawiam sie że nie bedzie żadnych telefonów :shake: ale Aga odbieraj telefony ,moze jednak ,bo zdjecie jest ladne i moze ktos sie zlituje nad gawronikiem:-( Quote
AgaG Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Jutro ogłoszenie gawronka będzie w dzienniku. piesek pieknie trzyma siku i się cieszy spacerkami, na które dziarsko kroczy.. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 AgaG napisał(a):Jutro ogłoszenie gawronka będzie w dzienniku. piesek pieknie trzyma siku i się cieszy spacerkami, na które dziarsko kroczy.. Aga przeszukałam dzisjaj dziennik i albo niedowidze albo mi niedali jakiegos dodatku ale nie ma Gawronika ani zadnego psa. Moze ma ktos jeszcze dziennik i sprawdzi Quote
iwa77 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gawroneczku - cały czas trzymam kciuki za ciebie kochaneczku malutki ! Quote
Toska Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Gawronku :loveu: , tak się cieszę , że już jesteś pod opieką pani Oli :lol: będziesz bezpieczny , kochany i zadbany !!! a ciocia AgaG - nasz krakowski psi anioł -znajdzie ci najwspanialszy domek na świecie !!!! Głaski dla psiunia :loveu: rzeczywiście żadnego psiaka nie było w piątkowym Dzienniku :shake: Quote
dorota1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Gawronek jest dziś w Dzienniku. Czy były jakieś telefony? Quote
iwa77 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cioteczki rzeknijcie choć słówko proszę - co u Gawronka ? Quote
Patia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 AgaG jest na wakacjach więc nie może pisać . Jutro Gawronek wystąpi w TV :loveu: Pani Ola była z nim na EKG , które nie jest takie złe jak na jego wiek :multi: Pan doktor powiedział , że widocznie leczenie daje efekty , mówił też , że Gawronek widzi , moze nie doskonale ale nie jest z pewnoscia całkiem niewidomy :multi: Pani Ola mówiła mi przed chwilą , ze Gawronek jest cudowny , lubi wszystkie zwierzaki i czuje się bardzo dobrze. Jego aukcja na Allegro już się zakonczyła ale z wystawieniem kolejnej zaczekam do jutrzejszego programu . Oby dobry domek się znalazł ! Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Trzymamy kciuki ,zeby do kundla zadzwonił po Gawronika wspaniały domek Quote
iwa77 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Dziękuje Patia za wiadomości . Bardzo się cieszę , że serduszko Gawronka troszkę lepiej no i ,że Gawronek malutko ale widzi ! Trzymam kciuki za występ telewizyjny i cuuuuuudny domek dla tego kochanego pieseczka!:loveu::loveu: Quote
Patia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Nikt nie dzwonił po programie tak więc wystawiam aukcję ponownie . Tym razem dopiszę , że Gawronek zachowuje idealnie czystość i moze bez problemu zamieszkać z iinym pieskiem lub kotkiem . Pani Ola mówiła mi , ze Gawronek jest zupełnie niekłopotliwy :loveu: czyściutki i grzeczniutki :loveu: Quote
Recommended Posts