Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toska i iwa77 właśnie dotarły pieniążki. 50 od cioci Toski i 50 od cioci iwy77.:loveu::loveu::loveu:wielkie dzieki. już wpisuję na pierwszą stronę, gdzie też będą rozliczenia.

Posted

Toska napisał(a):
Aga , przelew zrobiony :lol:

a jak się czuje Gawronek w hoteliku ?
już się przyzwyczaił ?
ma apetyt ?
pogłaskaj go delikatnie po główeczce od ciotki Toski !

Gawronek w porównaniu z tym co miał poprzednio w schronie ma naprawdę dobrze. Pierwszego dnia był zaniepokojony, ale teraz już noskiem poznaje Pana Tomka i jego żonę, merda i cieszy się na spacerkach. Apetyt ma, Pan Tomek mu gotuje, mówi, ze ten biedak je tak wolniutko, ponad godzinę, no to w schronie nie miał szans na najedzenie się . Jest w boksie w budynku, wyłożyłyłam mu leżenie ręcznikami i ma mięciutko. to pierwszy boks przy wejściu, więc jest najbardziej na widoku, gdyby się coś działo. W tym tygodniu jadę mu z Olą zwieźć leki na serce, to na pewno go wypieszczę. Kiwi obiecała mi plakaty. Jak tylko dotrą będę wieszać.

Posted

zachary napisał(a):
Przelałam wczoraj pieniążki na konto Alarmowego Funduszu Nadziei na Życie na Gawronka, Mopa i Lipi.Kwotę 600 zł proszę podzielić na całą tójkę. Tak tylko mogę pomóc.Zdrówka życzę i dobrych domków:loveu:

Zachary wielkie dzieki ale proszę skontaktuj się z Tweety z Funduszu i poproś by kwotę na Gawronka albo przeniosła do skarpety psy krk albo psy AgaG (o ile ta druga skarpeta juz powstała:lol:) bo ja nie moge potwierdzić tej wpłaty bo jej nie widzę w skarpecie:lol::lol:. Gawronek nie ma własnej skarpety, ponieważ ja wziełam za niego pełną odpowedzialność to zbieramy na moim koncie. Podałam jej już na pierwszej stronie i tam tez będę potwierdzenia wplat:lol:

Posted

Gawronek to słodki piesio :loveu: Przywitał mnie pięknie , widac , ze się cieszy bardzo z kontaktu z człowiekiem a spacerki sprawiają mu dużą radość .

Posted

Byłam z Olą we wtorek u Gawronka zawieźć mu leki i pyszn,a puszczeczkę . Kochany pieseczek tulił się, wziełysmy go na spcerek. pan Tomek go uwielbia a piesek jego.. ale bardzo bardzo zwierzak tęskni za człowiekiem swoim

Posted

dziś znów byłyśmy w hoteliku, zawiozłyśmy mu pychotkę puszkową i wymiziałyśmy..jest taki kochany.;)

Posted

On się nie czuje jakoś bardzo źle, leki ładnie przyjmuje i to go podtrzymuje, jest spokojny, bezpieczny, ma apetyt ale tęskni bardzo tęskni..błagam los by ktos adoptował jamniora, z którym drugi raz idę do Kundla..wtedy do Oli mgólby na tymczas pójść Gawronek..

Posted

to zdjęcia z hoteliku.. trzymajcie za dom dla jamniora, jesli go wydamy z olą w sobotę, to od niedzieli, poniedziałku gawronek będzie u Oli kurowany w domku..

Posted

AgaG napisał(a):
to zdjęcia z hoteliku.. trzymajcie za dom dla jamniora, jesli go wydamy z olą w sobotę, to od niedzieli, poniedziałku gawronek będzie u Oli kurowany w domku..

No pewnie że trzymamy z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Mam już sporo plakatów piesia i w niedzielę całą będę wieszać. zaraz dam Link, tylko się kurcze jedna literka pomyliła w imieniu :roll:

PLAKAT GAWRONKA :
http://upload.miau.pl/3/98663.doc