iwa77 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dzisiaj przelewam pieniążki dla Gawronka . Przytulam najmocniej jak potrafię do serca Gawronka - chociaż na odległość! Quote
AgaG Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Toska i iwa77 właśnie dotarły pieniążki. 50 od cioci Toski i 50 od cioci iwy77.:loveu::loveu::loveu:wielkie dzieki. już wpisuję na pierwszą stronę, gdzie też będą rozliczenia. Quote
AgaG Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Toska napisał(a):Aga , przelew zrobiony :lol: a jak się czuje Gawronek w hoteliku ? już się przyzwyczaił ? ma apetyt ? pogłaskaj go delikatnie po główeczce od ciotki Toski ! Gawronek w porównaniu z tym co miał poprzednio w schronie ma naprawdę dobrze. Pierwszego dnia był zaniepokojony, ale teraz już noskiem poznaje Pana Tomka i jego żonę, merda i cieszy się na spacerkach. Apetyt ma, Pan Tomek mu gotuje, mówi, ze ten biedak je tak wolniutko, ponad godzinę, no to w schronie nie miał szans na najedzenie się . Jest w boksie w budynku, wyłożyłyłam mu leżenie ręcznikami i ma mięciutko. to pierwszy boks przy wejściu, więc jest najbardziej na widoku, gdyby się coś działo. W tym tygodniu jadę mu z Olą zwieźć leki na serce, to na pewno go wypieszczę. Kiwi obiecała mi plakaty. Jak tylko dotrą będę wieszać. Quote
AgaG Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 zachary napisał(a):Przelałam wczoraj pieniążki na konto Alarmowego Funduszu Nadziei na Życie na Gawronka, Mopa i Lipi.Kwotę 600 zł proszę podzielić na całą tójkę. Tak tylko mogę pomóc.Zdrówka życzę i dobrych domków:loveu: Zachary wielkie dzieki ale proszę skontaktuj się z Tweety z Funduszu i poproś by kwotę na Gawronka albo przeniosła do skarpety psy krk albo psy AgaG (o ile ta druga skarpeta juz powstała:lol:) bo ja nie moge potwierdzić tej wpłaty bo jej nie widzę w skarpecie:lol::lol:. Gawronek nie ma własnej skarpety, ponieważ ja wziełam za niego pełną odpowedzialność to zbieramy na moim koncie. Podałam jej już na pierwszej stronie i tam tez będę potwierdzenia wplat:lol: Quote
Patia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=376370578 Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Patia']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=376370578 Patrycja piekne allegro ,piekne zdjecia i moj kochany gawronik taki usmiechniety widac ,że szczęsliwy ale jak znajdzie domek to bedzie jeszcze szczęsliwszy. Wielkie dzieki bo bardzo pokochalam gawronika w schronsiku. Quote
iwa77 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Gawronku przytulam cię z całych sił ! Trzymaj się kochany ! Quote
Patia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Gawronek to słodki piesio :loveu: Przywitał mnie pięknie , widac , ze się cieszy bardzo z kontaktu z człowiekiem a spacerki sprawiają mu dużą radość . Quote
Toska Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 trzymam kciuki za zdrowie Gawronka i oby to Allegro pomogło mu znaleźć dom !!! Quote
AgaG Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Byłam z Olą we wtorek u Gawronka zawieźć mu leki i pyszn,a puszczeczkę . Kochany pieseczek tulił się, wziełysmy go na spcerek. pan Tomek go uwielbia a piesek jego.. ale bardzo bardzo zwierzak tęskni za człowiekiem swoim Quote
iwa77 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Biedny maleńki Gawronek - oby ten kochający domek się znalazł ! Quote
AgaG Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 dziś znów byłyśmy w hoteliku, zawiozłyśmy mu pychotkę puszkową i wymiziałyśmy..jest taki kochany.;) Quote
iwa77 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jak on się czuje , czy te leki mu choć troszkę pomagają na to chore serduszko ? Quote
AgaG Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 On się nie czuje jakoś bardzo źle, leki ładnie przyjmuje i to go podtrzymuje, jest spokojny, bezpieczny, ma apetyt ale tęskni bardzo tęskni..błagam los by ktos adoptował jamniora, z którym drugi raz idę do Kundla..wtedy do Oli mgólby na tymczas pójść Gawronek.. Quote
AgaG Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 to zdjęcia z hoteliku.. trzymajcie za dom dla jamniora, jesli go wydamy z olą w sobotę, to od niedzieli, poniedziałku gawronek będzie u Oli kurowany w domku.. Quote
Edi100 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 AgaG napisał(a):to zdjęcia z hoteliku.. trzymajcie za dom dla jamniora, jesli go wydamy z olą w sobotę, to od niedzieli, poniedziałku gawronek będzie u Oli kurowany w domku.. No pewnie że trzymamy z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgaG Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Mam już sporo plakatów piesia i w niedzielę całą będę wieszać. zaraz dam Link, tylko się kurcze jedna literka pomyliła w imieniu :roll: PLAKAT GAWRONKA : http://upload.miau.pl/3/98663.doc Quote
Recommended Posts