AgaG Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 AKTULNIE: GAWRONEK JEST W HOTELU W WIELICZCE, BARDZO CHORY: GUZ, CHORE SERCE, NIEWIDOMY, SłABY.. BARDZO PROSZE O POMOC. wPłATY: TOSKA WPLACIłA DLA NIEGO 50 ZłOTYCH tOSKA KOLEJNE 50 IWA77 50 Iwona Barbara G 20 Olgierd Maria P. z ulicy Słonecznej 300 złotych BARDZO DZIęKUJę W IMIENIU PIESKA jest w boksie dla seniorów, ale czy to znaczy, że ma dobrze, że jest bezpieczny..na pewno nie... nie widzi, nosek przysuwa do krat i wącha palce i merda błaga.. o ratunek. jest czarny, kudłaty, miły, malutki..pomożmy mu.. przebywa w schronisku krakowskim Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 AgaG napisał(a):jest w boksie dla seniorów, ale czy to znaczy, że ma dobrze, że jest bezpieczny..na pewno nie... nie widzi, nosek przysuwa do krat i wącha palce i merda błaga.. o ratunek. jest czarny, kudłaty, miły, malutki..pomożmy mu.. przebywa w schronisku krakowskim Aga ja cały czas mysle o gawroniku ,odkad go poznałam ,a bylo to na jesien byl jeszcze na magazyniku ,co tydzien go wyprowadzam i karmie. Na pocztku byl bardzo przestraszony i bal sie jak go chcialam wziaśc na smycz ale po pewnym czasie jak tylko mnie uslyszal sam przylatywal do mnie i widzialam że sie usmiecha i jest ta chwilke szczęsliwy. Teraz tez go wyprowadzam ale jest tam sporo piesków i nie zawsze dam rade wyprowadzic wszystkie wiec zawsze czekam pod kratkami jak go zaprowadza czy jest spokj i czy nic mu nie grozi. Gaworek jest dzisiaj w krakowskiej ale nie licze na cud bo starsze psiaki ,a dotego niewidome musz mic ladny tekst taki jak w dzinniku ,a niestety nie umie takich pisac. Quote
akucha Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Aga zawsze wynajdzie takie biedy najbiedniesze... A fotki dacie? Quote
AgaG Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Fotki ma patia, ale ona zapracowana bardzo pewnie jest...trzeba czekać...no chyba że Tobie prześlę do wstawienia :cool3::cool3: Quote
AgaG Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Trzeba Go RatowaĆ... Ale Nie Ma Kasy Na Hotel...jednak Trzeba Mimo Tego Go WyciĄgaĆ.. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 AgaG napisał(a):Trzeba Go RatowaĆ... Ale Nie Ma Kasy Na Hotel...jednak Trzeba Mimo Tego Go WyciĄgaĆ.. A ten obok Gawronika to Zefirek ,siedzi od lipca 2007 i jest po zmarlym włascicielu.Jest bardzo zazdrosny i jak wprowadza sie psy to je podgryza . dawniej tak sie nie zachowywal ale w schronisku psy walcza o uczucia zwlaszcza takie domowe,nie umieja poradzic sobie z rzeczywistościa. Quote
AgaG Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Gawronek kolejna bida zapomniana:placz::placz: Quote
Toska Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 nie damy tu na dogo zapomnieć o maleńkim , baaardzo potrzebującym domku i opieki Gawronku !!! ciocie , zaglądajcie tu do niego :modla::painting: i zabierajcie chociaż na wirtualny spacerek ...... Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dzisiaj nawet nie wyprowadziłam Gawronika na spacerek ,a tym bardziej boleje że akurat bylam na szpitaliku i on zosta ł przyprowadzony na leki,jak tylko usłyszał mój głos odrazu skierował sie w moja strone ,a ja go nawet nie moglam pogłaskac bo byłam na izolatkach,tak mi go zal :shake: Quote
Toska Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Gawronku , wskakuj na górę , może tu cię wypatrzy jakaś dobra dusza...... Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :shake:Gaworku cały czas mysle o tobie ,ale jeszcze tyle psiaków co prawda nie tak biednych jak ty siedzi w hotelu i gdyby nie ciagły brak kasy tez juz bys sobie siedzial w osobnym boksiku i 2 razy conajmniej dziennie chodziłbys na spacerek. Wiem ,że jak by Aga tez dostała przypływ gotówki tez by umiescila cie w hotelu ale ani ja ani ona w tej chwili nie mozemy.:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 w niedzielę bedzie pierwszym spsem z ktorym wyjde na spacerek Quote
Toska Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):w niedzielę bedzie pierwszym spsem z ktorym wyjde na spacerek czyli jutro prawdziwy spacerek ! a dziś jeszcze wirtualny tylko niestety :-( Gawronek potrzebuje dobrego domku !!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Juz nie moge sie doczekac, jutra, tak bardzo żałuje że nie wyszłam z nm w zeszła niedzielę . W hoteliku jestem co drugi dzien bo mam blisko i piesciła bym go tak jak Ruda ale niestety z pustego i salomon nie naleje. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 AgaG napisał(a):przypominam Gawronka...:-( Pilne bo gawronik jest zagrozony, jak byl sam na magazynie z kotami wiedzialm ,ze jest bezpieczny ,teraz jest na E1 i boks ten jest maksymalnie zageszczony ,wczoraj bylo tam z 10 psów i probowali dolozyc duzego wilkowatego ,mam ndzieje że im sie nie udalo. Gawronik jest nie widomy ,jest bardzo grzeczny i boje sie że inne staruszki bardziej zywe ,a sa i tez dozarte nie zrobia mu krzywdy.:-( Quote
AgaG Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 już w zeszłym tygodniu gawronek wygladał fatalnie. przerazony i zdominowany... Quote
Toska Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 może trzeba poprosić którąś dogociocię o piękne Allegro ? Gawronek malutki , bezbronny, bardzo potrzebuje pomocy !!!! Quote
AgaG Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 trudno ..mimo braku kasy wziełam go dziś ze schronu do pana Tomka. Był cały mokry, słaby, jest chudy.. jest poważnie chory na serce, przyjmuje wet medin. Na dodatek głaszcząc go z Olą wymacałyśmy ogromnego guza, który w schronisku został niezauważony i powiedziano mi, ze prócz serca nic psu nie dolega..:roll::roll: bardzo proszę o pomoc..Kochany pan Tomek dał mu cieplutki boks w środku, wyłożyłam mu recznikami miejsce do leżenia. pan Tomek będzie mu gotował, bo ma jeszcze kilka staruszków. Secjalnie jeżdzi po mielonego indyka do Krakowa, bo w Wieliczce nie ma i z ryzem to daje dziadkom..Gawronek to potworna bida ale kochana, garnąca się do ludzi.. nie mogłam go zostawić we wspólnych boksach tak słabego bezradnego psa.. Quote
Recommended Posts