Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaG napisał(a):
trudno ..mimo braku kasy wziełam go dziś ze schronu do pana Tomka. Był cały mokry, słaby, jest chudy.. jest poważnie chory na serce, przyjmuje wet medin.

Na dodatek głaszcząc go z Olą wymacałyśmy ogromnego guza, który w schronisku został niezauważony i powiedziano mi, ze prócz serca nic psu nie dolega..:roll::roll: bardzo proszę o pomoc..Kochany pan Tomek dał mu cieplutki boks w środku, wyłożyłam mu recznikami miejsce do leżenia. pan Tomek będzie mu gotował, bo ma jeszcze kilka staruszków. Secjalnie jeżdzi po mielonego indyka do Krakowa, bo w Wieliczce nie ma i z ryzem to daje dziadkom..Gawronek to potworna bida ale kochana, garnąca się do ludzi.. nie mogłam go zostawić we wspólnych boksach tak słabego bezradnego psa..

Aga wielkie dzieki ,że wzielas Gawronika bo on jest taki kochany , taki grzeczny ale w boksie ten slepy pies nie mial szans.
Tak sie ciesze ,że ma swoje spanko ,ryzyk z mieskiem i ludzi do opieki.
Powiem ci ,że bardzo kocham tego malutkiego gawronika i jestem ci bardzo,bardzo wdzieczna .

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga :calus: , dzięki Tobie Gawronek jest bezpieczny i pod opieką :multi:
Mam nadzieję , że teraz psiak odżyje , podje sobie dobrego jedzonka , to i zdrówko choć troszkę się poprawi !
Wygłaskaj go ode mnie !

Niewiele mogę pomóc , zrobiłam na Twoje konto przelew dla bidulka -sprawdź ,kaska już jest u Ciebie :lol:
Zaraz po 1-szym znowu wpłacę coś dla Gawronka .

kto może pomóc choć troszkę starszemu , niewidomemu psiakowi ?
tak mało nas tu do niego zagląda :-(

Posted

Gawronek jest słodki, jak byłysmy w hotelu wczoraj, stał z ta swoja biedną przekrzywioną główeczką i tak nie za bardzo wiedział czy coś się dzieje, czy mu się zdaje, ale jak mu podunęłam ręke pod pysio to zaczął delikatnie merdac ogonkiem... jest taki delikatny :-(

Posted

Toska bardzo dziękuję za wpłatę 50 złotych dla Gawronka:loveu:. własnie dotarł mi sms z potwierdzeniem. Będę tez na pierwszej stronie jego wątku pisać gdyby ktoś jeszcze chciał coś wpłacić..czy ktoś wie, czy on szczeka lub wyje gdy zostaje sam? bo tak myślę, czy by Gosi mojej wetki nie ubłagać jakoś.. czy by w gabinecie nie mógł zamieszkać...gdybym mieszkała sama i mogła to bym go przechowała...:-(:-(:-(:-(:placz::placz:boję się o niego jest taki słaby..i jeszcze ten guz. Chciałabym go doktorowi Kujawskiemu pokazać

Posted

Aga, jak byłysmy to był cichutko.. jak odchodziłyśmy to tez nic... inne psiaki szczekały a on nie... no ale Pani Beatka pisała gdzieś, ze szczekał, więc może w hotelu się jeszcze nie ośmielił...

Posted

jejku
...Gosia magabinet graniczący z czyimś mieszkaniem i dlatego tak trochę nie da się z tym, bo pieski jak zostają same dają głos...:-(

Posted

Niewidomy malutki Gawronek już wyciągnięty ze schroniska , już bezpieczny w hoteliku , ale baardzo potrzebuje naszej pomocy !!!!
leczenie kosztuje , a finansów mało :-(
prosimy , wesprzyjcie Gawronka !!!!

Posted

Witajcie cioteczki !
Postaram się coś wpłacić na Gawronka pod koniec miesiąca . Wiele nie dam rady ale jakiś grosik wpłacę.:oops:
Ta jego przekrzywiona główka to wynik urazu czy co ?
Ile on ma lat ?

Posted

Ta przekrzywiona główka może być wynikiem starości, ale tego dowiem się u weta we wtorek. Piesek ma na pewno 10 lat, jeśli nie więcej... jest bardzo delikatny, chucherko takie biedne.. gorzej, że ma guz duży.. ten piesektak bardzo potrzebuje dobrego domku już teraz...

Posted

Czy jest możliwe aby zrobić mu dobre zdjęcie. Chcę go komuś pokazać - nic nie obiecuje ale po prostu chcę spróbować! Gdzie jest ten guz?

Posted

iwa77 napisał(a):
Czy jest możliwe aby zrobić mu dobre zdjęcie. Chcę go komuś pokazać - nic nie obiecuje ale po prostu chcę spróbować! Gdzie jest ten guz?

tak zrobię mu duuużo zdjęć we wtorek . Guz ma na piersiach, miedzy łapami przednimi.Piesek jest naprawdę bezproblemowy w sensie zchowania, to sama poczciwość i łagodność. marzy o siedzeniu na kolanach i tuleniu się.

Posted

Aga , jeśli chcesz to mogę jutro obfocić Gawronka . Pojadę do pana Tomka uregulować dług za szczeniaki to przy okazji zrobię Gawronkowi sesję .

Posted

Baaardzo prosimy-wspomóżcie krakowskie dziewczyny grosikiem dla Gawronka !!!!
wyciągnęły biedaczka ze schroniska , zapewniły hotelik , ale przed nim jeszcze badania i kto wie , czy nie operacja - a to kosztuje .......

Posted

Patia dzięki za foty Gawronka. Pan Tomek mi mówił dziś, że maleńki je z apatytem i poznaje ludzi i jest przekochany. We wtorek go wezmę do weta, zobaczymy co powie o tym guzie. Gawronek jest malutki, to biedny staruszek, który pięknie prosi by mu pomóc