karusiap Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 majku33krakow napisał(a):strasznie wrazliwa ta sunia,z nikim na spacer nie lubi isctylko zemna sie dobrze czuje,moze wujek moj na nia krzyczy,dzis była znim o 16 godz bo chodzi 3razy dziennie,to zemna wyszła o 21 cieszyła sie strasznie ze zemna idzie,wrazliwe te moje psy okropnie,pieszczotek milion i wiecej,ale zycie tylko zemna i przymnie. majku to moze nie puszczaj malej na spacery z wujkiem,skoro moze na nia krzyczy?:roll: Quote
majku33krakow Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 karusiap napisał(a):majku to moze nie puszczaj malej na spacery z wujkiem,skoro moze na nia krzyczy?:roll: wiem,moze i nie krzyczy ale ja mu nie ufam dam se rade bede chodził sam Quote
majka50 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Majku napisz coś więcej o Sarusi-Przylepce. A może jakieś zdjęcie?????? :lol: Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majka50 napisał(a):Majku napisz coś więcej o Sarusi-Przylepce. A może jakieś zdjęcie?????? :lol: w 165 poscie sa jej nowe zdjecia a ja nie moge wstawiac zdjec a karusiap mowi ze juz wstawiłem to poco inne Quote
karusiap Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majku33krakow napisał(a):w 165 poscie sa jej nowe zdjecia a ja nie moge wstawiac zdjec a karusiap mowi ze juz wstawiłem to poco inne Majku co Ty wogole czlowieku wygadujesz??????????? Nigdy w zyciu nie powiedzialam czegos takiego,dlaczego klamiesz?? Sama wstawiam ile mam zawsze zdjec....niby czemu nie mozesz ich wstawiac?? Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 karusiap napisał(a):Majku co Ty wogole czlowieku wygadujesz??????????? Nigdy w zyciu nie powiedzialam czegos takiego,dlaczego klamiesz?? Sama wstawiam ile mam zawsze zdjec....niby czemu nie mozesz ich wstawiac?? bo nie moge,na dole mi pisze ze nie moge załacznikow wstawiac Quote
karusiap Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 to trzeba bylo wsyslac komus z prosba o wstawiene:shake: Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 AgaG napisał(a):oNA JEST NIEDUŻA TAKA 12-12 KILO... SŁODKA I MIŁA... BŁAGAM O OGŁOSZENIA!! GRUBAS JEDEN MIAŁ 13 kilo jak ja odbierałem a powinna miec 10 Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 karusiap napisał(a):to trzeba bylo wsyslac komus z prosba o wstawiene:shake: tak powiedziałas ale z łaską wstawiłas Quote
karusiap Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majku33krakow napisał(a):tak powiedziałas ale z łaską wstawiłas Nie bede z Toba dyskutowac,bo nie wiem po co klamiesz. Wstawiam zdjecia wszystkim,ktorzy mnie o to poprosza bo poswiecenie paru minut nie ejst problemem. Sama pytalam Cie o wiecej zdjec. Zreszta nie ja jedna jestem,mogles poprosic kogokolwiek. Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 karusiap napisał(a):Nie bede z Toba dyskutowac,bo nie wiem po co klamiesz. Wstawiam zdjecia wszystkim,ktorzy mnie o to poprosza bo poswiecenie paru minut nie ejst problemem. Sama pytalam Cie o wiecej zdjec. Zreszta nie ja jedna jestem,mogles poprosic kogokolwiek. ty kłamco nie pytałas mnie. Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nie pisz mi na tym watku bzdur,niezycze sobie Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a to jak paxa brałas jak ci malutka sunia skakała i powiedziałas : odejdz bo cie wzuce pod koła. to tez kłamstwo? Quote
karusiap Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majku33krakow napisał(a):a to jak paxa brałas jak ci malutka sunia skakała i powiedziałas : odejdz bo cie wzuce pod koła. to tez kłamstwo? Nie,ja naprawde zamierzalam wrzucic pod kola,ale akurat nic nie jechalo a samej glupio mi bylo. A Paxa wzielysmy na lancuch,bez budy,a zdjeccia z nowego domu to fotomontaz...wydalo sie:roll: Quote
Jagienka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majku33krakow napisał(a):a to jak paxa brałas jak ci malutka sunia skakała i powiedziałas : odejdz bo cie wzuce pod koła. to tez kłamstwo? Tandadadam rycerzyca przybywa z odsieczą, żeby kogoś do porządku przywołać... Majku, karusiap jest osobą bardzo dobrze znaną na dogo... więc pisząc takie pierdoły nie szkodzisz jej (bo w to nikt nie uwierzy) tylko sobie... I może dla jasności napiszę, że byłam obecna podczas odbierania Paxa... i jedyne co karusiap mówiła do skaczących na nią suczek było "tirli tirli" - wszyscy wiedzą jak karusiap zacałowywuje psy na śmierć... i wprawie je w konfuzję nadmiarem czułych słów... :loveu::loveu::loveu: Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jagienka napisał(a):Tandadadam rycerzyca przybywa z odsieczą, żeby kogoś do porządku przywołać... Majku, karusiap jest osobą bardzo dobrze znaną na dogo... więc pisząc takie pierdoły nie szkodzisz jej (bo w to nikt nie uwierzy) tylko sobie... I może dla jasności napiszę, że byłam obecna podczas odbierania Paxa... i jedyne co karusiap mówiła do skaczących na nią suczek było "tirli tirli" - wszyscy wiedzą jak karusiap zacałowywuje psy na śmierć... i wprawie je w konfuzję nadmiarem czułych słów... :loveu::loveu::loveu: to była jedna suczka Quote
Jagienka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majku33krakow napisał(a):to była jedna suczka suczki były trzy... mieszkające w jednej budzie, i wszytskie do Nas przyszły na pieszczoty... Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jagienka napisał(a):suczki były trzy... mieszkające w jednej budzie, i wszytskie do Nas przyszły na pieszczoty... ale jedna jako pierwsza skakała na nas,ta malutka,podobna do ratlerka Quote
Jagienka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majku33krakow napisał(a):ale jedna jako pierwsza skakała na nas,ta malutka,podobna do ratlerka No tak ta najmniejsza, kolorowa... bo to jeszcze dzieciak był i najśmielsza była :) Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jagienka napisał(a):No tak ta najmniejsza, kolorowa... bo to jeszcze dzieciak był i najśmielsza była :) jeszcze ta pani powiedziała mi ze jagienka,bo ja miała na rekach ,chciała ja ukrasc,a ja mowiłem ze to wolontariuszki ,ze niechca jej ukrasc Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 KAROLINKO PRZEPRASZAM CIE ,byłem zły na ciebie dlatego kłamałem Quote
majku33krakow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Teraz niunia ma jechac na badanie krwi (morfologie) kaganiec bo zawsze cos zje na spacerku,strachu bedzie co nie miara,chyba spzodu ja dam Quote
majku33krakow Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 co wy na to jak bym znia na spacer nie chodził tylko wypuszczał ja na ogrod,lepiej sie czuje w ogrodzie i załatwia sie odrazu,nawet szczeka kiedys z poczatku wogole nie szczekała,pozatym poco ja stresowac i tak dosc wycierpiała Quote
karusiap Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Po co pytasz skoro i tak to robisz? Kiedys mowiles,ze chodzicie na spacery,przynajmniej miala kontakt ze swiatem i sie ciut socjalizowala.... Zreszta ona sie boi,ale to ze z Soplem nie wychodzisz to Twoje tlumaczenie jest wyjatkowo glupie. Quote
karusiap Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A nie moze po spacerze zostac w ogrodku i tam sie zalatwic? Quote
Recommended Posts