Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majku33krakow napisał(a):
strasznie wrazliwa ta sunia,z nikim na spacer nie lubi isctylko zemna sie dobrze czuje,moze wujek moj na nia krzyczy,dzis była znim o 16 godz bo chodzi 3razy dziennie,to zemna wyszła o 21 cieszyła sie strasznie ze zemna idzie,wrazliwe te moje psy okropnie,pieszczotek milion i wiecej,ale zycie tylko zemna i przymnie.

majku to moze nie puszczaj malej na spacery z wujkiem,skoro moze na nia krzyczy?:roll:

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w 165 poscie sa jej nowe zdjecia

a ja nie moge wstawiac zdjec a karusiap mowi ze juz wstawiłem to poco inne

Majku co Ty wogole czlowieku wygadujesz???????????
Nigdy w zyciu nie powiedzialam czegos takiego,dlaczego klamiesz??

Sama wstawiam ile mam zawsze zdjec....niby czemu nie mozesz ich wstawiac??

Posted

karusiap napisał(a):
Majku co Ty wogole czlowieku wygadujesz???????????
Nigdy w zyciu nie powiedzialam czegos takiego,dlaczego klamiesz??

Sama wstawiam ile mam zawsze zdjec....niby czemu nie mozesz ich wstawiac??

bo nie moge,na dole mi pisze ze nie moge załacznikow wstawiac

Posted

tak powiedziałas ale z łaską wstawiłas

Nie bede z Toba dyskutowac,bo nie wiem po co klamiesz.

Wstawiam zdjecia wszystkim,ktorzy mnie o to poprosza bo poswiecenie paru minut nie ejst problemem.
Sama pytalam Cie o wiecej zdjec.
Zreszta nie ja jedna jestem,mogles poprosic kogokolwiek.

Posted

karusiap napisał(a):
Nie bede z Toba dyskutowac,bo nie wiem po co klamiesz.

Wstawiam zdjecia wszystkim,ktorzy mnie o to poprosza bo poswiecenie paru minut nie ejst problemem.
Sama pytalam Cie o wiecej zdjec.
Zreszta nie ja jedna jestem,mogles poprosic kogokolwiek.

ty kłamco nie pytałas mnie.

Posted

a to jak paxa brałas jak ci malutka sunia skakała i powiedziałas : odejdz bo cie wzuce pod koła. to tez kłamstwo?

Nie,ja naprawde zamierzalam wrzucic pod kola,ale akurat nic nie jechalo a samej glupio mi bylo.
A Paxa wzielysmy na lancuch,bez budy,a zdjeccia z nowego domu to fotomontaz...wydalo sie:roll:

Posted

a to jak paxa brałas jak ci malutka sunia skakała i powiedziałas : odejdz bo cie wzuce pod koła. to tez kłamstwo?

Tandadadam rycerzyca przybywa z odsieczą, żeby kogoś do porządku przywołać...
Majku, karusiap jest osobą bardzo dobrze znaną na dogo... więc pisząc takie pierdoły nie szkodzisz jej (bo w to nikt nie uwierzy) tylko sobie...

I może dla jasności napiszę, że byłam obecna podczas odbierania Paxa... i jedyne co karusiap mówiła do skaczących na nią suczek było "tirli tirli" - wszyscy wiedzą jak karusiap zacałowywuje psy na śmierć... i wprawie je w konfuzję nadmiarem czułych słów... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Tandadadam rycerzyca przybywa z odsieczą, żeby kogoś do porządku przywołać...
Majku, karusiap jest osobą bardzo dobrze znaną na dogo... więc pisząc takie pierdoły nie szkodzisz jej (bo w to nikt nie uwierzy) tylko sobie...

I może dla jasności napiszę, że byłam obecna podczas odbierania Paxa... i jedyne co karusiap mówiła do skaczących na nią suczek było "tirli tirli" - wszyscy wiedzą jak karusiap zacałowywuje psy na śmierć... i wprawie je w konfuzję nadmiarem czułych słów... :loveu::loveu::loveu:

to była jedna suczka

Posted

ale jedna jako pierwsza skakała na nas,ta malutka,podobna do ratlerka

No tak ta najmniejsza, kolorowa... bo to jeszcze dzieciak był i najśmielsza była :)

Posted

Jagienka napisał(a):
No tak ta najmniejsza, kolorowa... bo to jeszcze dzieciak był i najśmielsza była :)

jeszcze ta pani powiedziała mi ze jagienka,bo ja miała na rekach ,chciała ja ukrasc,a ja mowiłem ze to wolontariuszki ,ze niechca jej ukrasc

• 1 month later...
Posted

co wy na to jak bym znia na spacer nie chodził tylko wypuszczał ja na ogrod,lepiej sie czuje w ogrodzie i załatwia sie odrazu,nawet szczeka kiedys z poczatku wogole nie szczekała,pozatym poco ja stresowac i tak dosc wycierpiała

Posted

Po co pytasz skoro i tak to robisz?
Kiedys mowiles,ze chodzicie na spacery,przynajmniej miala kontakt ze swiatem i sie ciut socjalizowala....
Zreszta ona sie boi,ale to ze z Soplem nie wychodzisz to Twoje tlumaczenie jest wyjatkowo glupie.