viverna Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Koperek']viverna PIĘKNE ZDJĘCIA!!!:loveu: a dziękuję, zdjęcia są zwyczajne, za to pieski przecudowne i świetnie pozują do zdjęć :D Quote
Fredzia:) Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 3 biedaki nadal w schronie a takie fajne z nich psiaki Quote
viverna Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 niestety wszystkie to psy demolki... rozważałam opcję brania ich na DT i leczenia lęku separacyjnego, ale to może zupełnie nie wyjść, bo byłyby u mnie na tyle długo, że każde rozstanie i zmiana na DS wiązałaby się z wtórnym lękiem... Quote
GoskaGoska Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 nie wiem co z nia bedzie to juz tyle czasu :shake: Quote
Slomka22 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):nie wiem co z nia bedzie to juz tyle czasu :shake: widzialam ze trafila na stronie schroniskowej jako pies do adpocji Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 KOKUSIA odpoczywa w izolatce po zabiegu sterylizacji ;) Jacyś ludzie dzwonili pytając o nią i warunkiem miała być właśnie sterylka. Nie obiecywali, że przyjadą i wezmą, ale zawsze to jakaś nadzieja... Quote
xmartix Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Koperek napisał(a):KOKUSIA odpoczywa w izolatce po zabiegu sterylizacji ;) Jacyś ludzie dzwonili pytając o nią i warunkiem miała być właśnie sterylka. Nie obiecywali, że przyjadą i wezmą, ale zawsze to jakaś nadzieja... ale są świadomi co to jest lęk separacyjny? Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 xmartix napisał(a):ale są świadomi co to jest lęk separacyjny? Miałaby być towarzyszką dla młodego rottweilerka, na podwórku w budzie. Więc spania w domu by raczej nie było. Ale co ma w schronisku? To samo! Z taką różnicą, że nikt się nią nie interesuje, a tam by miała SWOICH ludzi- to dla psa wszystko! Natomiast świetnie, że obiecane są częste spacery z kolegą do lasu, kontakt z ludźmi- nie w formie wiejskiego burka przebywającego 24h samemu na ogródku z możliwością zobaczenia właściciela podczas pięciominutowego nakładania do michy:cool1: ALE NA RAZIE JEJ NIE WZIĘLI, WIĘC MOŻE I TEGO NIE MIEĆ! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Rozumiem, że zainteresowani zamilkli.. Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 oj oj oj Koka!!!! do domu jakies sunia ale to raz :angryy: Quote
Slomka22 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Koka pamietam chociaz nie powiem ze dobrze jakbys juz ta chate miala Quote
monika083 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Koka ma aktualne allegro? moge ja wstawic na miejsce Kiwi.. Quote
xmartix Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 moje allegro dla niej się skończyło, więc wystaw, następnym razem ja wystawię a o jakiej Kiwi piszesz? Quote
monika083 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='xmartix']moje allegro dla niej się skończyło, więc wystaw, następnym razem ja wystawię a o jakiej Kiwi piszesz? o tej ,znalazla domek:) Mała, niezauważalna Kiwi.. ( 1 2 3) ok to ja zrobie Kokuni dzisiaj allegro, Quote
Recommended Posts