Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

netti1 napisał(a):
Sunia jest w Łodzi,obecnie mieszka na Retkini.Jest młodziutka,półtora roczku moze ma ,ząbki jak perełki ,wykastrowana i szczepiona jeszcze nie jest,ale zajmę się tym jeśli tylko uda mi się uzyskac wystarczającą ilośc pieniędzy na to.później wystawię bazarek.jest nieduża ,nie sięga mi grzbietem do kolana ,ok 30 cm.zgadza się ze wszystkimi zwierzętami i ludźmi,wyjątkowo łagodna,nie lubi tylko rowerów i głośno szczeka:)

szczepiona była ;)
a ka sterylke szukamy sponsora :oops:

Posted

oj nie nie,maluchy to jeszcze długo w dt będą ,one nawet jeszcze nie jedzą same ani się nie załatwiają,więc twoja koteczka jest 1 w kolejce.no ,chyba,że to miłośc od 1 wejrzenia:)

Posted

modliszko,ludzie bardzo czekają na kotkę,dlaczego im nie dać ? Czy to jest pręguska i w jakim wieku? W tym domu już jest kotka i chcą drugą

Posted

te kotulki są wielkości połowy mojej dłoni-a małe mam!śmiesznie jedzą z buteleczki,uszy im się trzęsą:))trzeba je karmic co półtorej godziny,no i pomóc się załatwic.piszczą jak zabawka dla dzieci,ledwo pełzają,takie bezradne biedulki .

Posted

Poker napisał(a):
modliszko,ludzie bardzo czekają na kotkę,dlaczego im nie dać ? Czy to jest pręguska i w jakim wieku? W tym domu już jest kotka i chcą drugą

Poker, nasza kicia jest pół pręguska, pół biała. Tutaj jest jej wątek, a na pierwszej stronie są aktualne zdjęcia. Ma ok 8 m-cy, jest juz posterylizacji. Uwielbia kocie towarzystwo, ale jest dość niezależna. Trzeba czasu aby zdobyć jej zaufanie. Jest śliczna. Długo juz przebywa w DT.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102769&highlight=tusia

Posted

martwi mnie brak zainteresowania sunią.ona tak lgnie do człowieka,wystarczy wyciągnac rękę a już leży na pleckach,,,prosi,, łapeczkami,łagodna i potulna,ma takią rozpacz w oczach wtedy.moze się boi czy otrzyma upragnioną pieszczotę czy kopniaka?jest to naprawdę całkiem niekłopotliwa suczka,zostaje ładnie w domu,lubi małe ,ciemne miejsca,sama wybrała sobie do spania łazienkę i sama też do niej wchodzi jak widzi,że wychodzimy.nawet nie wchodzi na łóżka,potulnie zajmuje miejsce przy nogach.chętnie przebywa na balkonie,wystawia główkę przez pręty i obserwuje sobie okolicę.jest bardzo posłuszna,wystarczy raz jej powiedziec np,,cicho,,i już wie,że ma nie szczekac.potrzebny dobry dom jak najszybciej,ona przywiązuje się do nas,cieszy się jak wracamy,robi wtedy słupek i macha łapeczkami.