netti1 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nutka to niewielka czarna,puszysta sunia.Jest wesoła,jakby na przekór złemu losowi.Czasem tylko,gdy zasypia,popiskuje cichuteńko,mruży oczka,i drży całym swoim ciałkiem.Może wtedy ponownie przeżywa śmierc swych maleńkich dzieci?Nutka przywiązana do drzewa widziała,jak jej maleństwa,wrzucone ręką człowieka,którego kochała do zimnej wody stawu-toną.Nutka pozostała przywiązana do drzewa ,spragniona ,zrozpaczona,pełna mleka. Nutka oczekuje teraz na dom,w którym nie spotka jej nic złego .Lubi przytulac się,jest bardzo łagodna i delikatna.Lubi dzieci i zabawy z nimi,nosi piłeczkę. Quote
netti1 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 dzięki .sunia leży grzecznie koło mnie i domku wypatruje Quote
netti1 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 tak,i intensywnie szuka najlepszego domku na świecie Quote
netti1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Nutka grzecznie spała całą noc,nie nabrudziła w domu.Na spacerku śmiesznie węszy w trawie.Bardzo ładnie wygląda jej pysio mokry od rosy. Czarny aksamit doskonale wygląda z rozrzuconymi na nim błyszczącymi perełkami. Quote
netti1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 pokaż się suniu wszystkim już niebawem piękne zdjęcia Quote
wandula Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Witam Netti! Popytam się znajomych i zrobię co tylko w mojej mocy żeby pomóc.Czy kiedykolwiek skończy się bestialskie,nieludzkie wręcz sadystyczne traktowanie zwierzaków.Oby kara spotkała wszystkich tych,którzy uczciwie sobie na nią zapracowali znęcając się nad bezbronnymi zwierzętami. Quote
BasiaD Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ojejku jaka to słodzinka! Piękna Czarnulko niech Ci się trafi najlepszy domek na świecie.. Bo na taki tylko zasługujesz! Wskakuj do góry! Quote
netti1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Śliczna jest,prawda?I grzeczna,łagodna,wesoła,po prostu idealny psiak. Quote
BasiaD Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 No pewnie.. Mnie zauroczyła.. Inna rzecz, że dla mnie wszystko co najładniejsze to czarne.. I jaki charakter przy tym.Bardzo bym chciała żeby szybko znalazłą kochający domek.. Po tym co ją spotkało zasługuje tylko na taki! Trzymam kciuki za słodziaczkę, niech jej się poszczęści! Quote
modliszka84 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nutka jest słodka i urocza - wszystkich kocha! Idealna sunia do domu z dziećmi, taka na kanapę i do kochania :loveu: Quote
netti1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Kto da dom tej suni będzie naprawdę zadowolony.Jest grzeczna,miła,nie psoci.Bardzo delikatna,łagodna.Nie brudzi w domu,ładnie jeździ samochodem. Quote
netti1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 zobaczcie z kim Nutka spędzała majówkę:)te słodziaczki też są do adopcji! 1 kotek srebrny,2 bure koteczki Quote
netti1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Nutka jutro idzie do lekarza,oczko-to uderzone,cały czas łzawi.Mam nadzieję ,że to nic poważnego. Quote
netti1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 chciałam posprzatac właśnie,i gdy wziełam szczotkę stało się coś strasznego.Sunia gdy tylko zobaczyła kij od razu upadła na plecy,zasikała się cała,odpychała się nóżkami i w taki sposób starała się uciec do drugiego pokoju,dyszała strasznie .rzuciłam szczotkę i pobiegłam do niej ale na mój widok rzuciła się do balkonowego okna,było zamknięte ale ona nie patrzyła tylko chciała wyskoczyc,uderzyła się w głowę.teraz przypełzła z piskiem i podaje na zmianę obie łapki!strasznie mi jej żal Quote
kasia14 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 biedna sunieczka:( dobrze Netti, że juz jest u Ciebie. Czy i jeśli tak to jakie Nutka ma ogłoszenia? Quote
BasiaD Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nutka - słodziaku wskakuj na 1 stronkę przypominać o sobie! Quote
Recommended Posts