Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny,dzięki za ogłoszenia!ja wysłałam kilkadziesiąt maili z prosbą o pomoc w szukaniu domu dla Nutki,może ktoś się zakocha w suni

Posted

Suczka szuka dobrego domu.Modliszka,czy jest jakis odzew z ogłoszeń?na moje nie odpowiedziała ani jedna osoba.Ogłosiłam ją w lecznicy też,ale niestety bez zdjęcia .
Sunia została sama w domu na dłuzej,nic nie spsociła,nie ruszyła nawet rozrzuconych zabawek.Także ten problem przyszły własciciel tez ma z głowy.Nutka niezbyt ładnie chodzi na smyczy-strasznie ciągnie,musimy się więc nauczyc tego.

Posted

czy moge prosic o kilka danych:oops:
ile ta slicznosc ma lat?,ile cm ma do grzbietu?,czy jest wykastrowana?czy jest szczepiona?czy zgada sie ze suczkami?gdzie sie znajduje obecnie,czy w Pabianicach ?

Posted

Sunia jest w Łodzi,obecnie mieszka na Retkini.Jest młodziutka,półtora roczku moze ma ,ząbki jak perełki ,wykastrowana i szczepiona jeszcze nie jest,ale zajmę się tym jeśli tylko uda mi się uzyskac wystarczającą ilośc pieniędzy na to.później wystawię bazarek.jest nieduża ,nie sięga mi grzbietem do kolana ,ok 30 cm.zgadza się ze wszystkimi zwierzętami i ludźmi,wyjątkowo łagodna,nie lubi tylko rowerów i głośno szczeka:)