Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wkurza ją szew,zrywa kołnierz,liże ,drapie i w ogóle jej nie można z oka spuścic na chwilę.Całą noc nie spałam bo spryciula patrzyła chyba na mnie,jak tylko zamknęłam oko to myk i kołnierz zdjęty i lizanie brzucha.poza tym wymaga jak na panią po operacji specjalnego traktowania,wchodzi na łóżko czego wcześniej nie robiła ,pije na leżąco,i z obrzydzeniem patrzy na mnie,bo w końcu ja ją do tego wstrętnego lekarza zaprowadziłam.
Szewek jest maleńki,artystyczny,wcale go prawie nie widac.

Posted

moja na szczescie ma szew wewnetrzny nie musi chodzis w kolnierzu ani w ubranku, jak polize to tez jej sie nic ie stanie ale na szczesci ena razie nie interesuje ja to.

Posted

Dzisiaj zawiozłysmy Nutke do nowego domu, miejmy nadzieje, że ostatniego i że dobrze wybrałyśmy. Ludzie zrobili na nas dobre wrażenie, przede wszystkim jesli chodzi o podejscie do psów, Nutka została wygłaskana i wycałowana, posłanie już było przygotowane (chociaz Nutka raczej zagości w łózku ;) ) i czekał kurczak ugotowany z marchewką i ryżem.
Zamieszkała w Łodzi, na Rudzie pabianickiej, w domku z ogrodem i z małą 17-letnią suczką.

Nutka dwa dni po zabiega biega jak szalona, wariuje, pcha sie na kolana i liże po rękach. Wszystko jest ok.

Tylko Netti płacze ;)

Posted

madra sunia!

Kazdy by tesknil za tak troskliwym domkiem jaki miała u Neti!
A jak ty Neti wydobrzałas juz-bo troche chorowałas... i odespałas nieprzespane nocki ??

Posted

dzięki,czuję się trochę lepiej.Tęsknię za Nutką,ale cieszę się,że ma taki wspaniały dom.Dobrze ,że trafiła do takich ludzi,ale oni powinni też byc szczęsliwi,bo to jest naprawdę wspaniała sunia,tak bezproblemowego i fajnego psiaka to jeszcze u mnie na DT nie było.

Posted

nie no coś ty,to nie pierwszy psiak,ale za to najkochańszy.nutka jest taka grzeczna,miła,że naprawdę żal się z nią rozstawac było.będą mieli pociechę z niej nowi właściciele:)

Posted

netti1 napisał(a):
nie no coś ty,to nie pierwszy psiak,ale za to najkochańszy.nutka jest taka grzeczna,miła,że naprawdę żal się z nią rozstawac było.będą mieli pociechę z niej nowi właściciele:)

to była taka miła odmiana po żarłocznym mopsie :evil_lol:

Posted

bardzo miła:)a Manfred w nowym domu już nie jest taki niedobry.jednak dom prawdziwy do czegoś zobowiązuje,a w takim DT to nie trzeba się starac:eviltong:.

Posted

Byłam u Nutki. Gdy zapukałam, to zza drzwo dobiegło złowrogie szczekanie :evil_lol: Ale Nutka poznała mnie i chyba sie ucieszyła :loveu:
Ma się dobrze, apetyt ma duży, taki że wyjada z miski suni-staruszce. Na czas jedzenia trzeba je rozdzielać, bo Nutka chciałaby mieć wszystko dla siebie.
Była u weta, ranka po sterylizacji zagoiła się rewelacyjnie, pani wet powiedziała, że Nutka jst jeszcze młodsza i prawdopodobnie ma ok roku.
W nocy śpi na swoim posłaniu, ale w ciągu dnia panoszy sie po kanapach. Przegania koty sąsiadów, szczeka na owczarki zza płotu, sprawdza czy wszystkie kwiatki i drzewka są na swoim miejscu, tarza sie w trawie - szaleje jak trzeba!