Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Julka_']ja ja oglosilam w adopcje.org, ale.gratka, gumtree, szukajzwierzaka.pl...ale widac cisza...[/quote]

ja tez zrobilam ogl malej i do dziś cisza,, tylo ta jedna pani byla zainteresowana..:shake:

Posted

[quote name='hankag']Kasiu a moze poprosic p. Viole o zabranie[/quote]

Pani Viola sama zaproponowała, że ją zabierze. Ale myślałam, że znajdę takiej pięknej suni domek błyskawicznie. Myślałam, że będę mogła ją w Warszawie odwiedzać, że będzie gdzieś pod moim nosem.

Posted

[quote name='gallegro']Jeśli sunia nie ma Allegro, mogę ją umieścić w zamian za moją wyadoptowaną tymczasowiczkę[/quote]

Allegro miała już dwa razy i cisza. Moze ja mało płaczliwe i wzruszające teksty piszę???
Będę wdzięczna, ogromnie.

Kontakt na mnie: 505 468 031; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

od jutra mnie nie będzie aż 3 dni. Ważne sprawy rodzinne.
Dziękuję za pomoc ;)

Posted

[quote name='gallegro']Jeśli sunia nie ma Allegro, mogę ją umieścić w zamian za moją wyadoptowaną tymczasowiczkę[/quote]
Tomek, dzięki za odzew :loveu:. Powtarzam się wiem, ale TY MASZ DOBRĄ RĘKĘ DO ALLEGRO :loveu: a dziewczynka jest suuuuper

Posted

Jak wygląda sprawa sterylki? (przepraszam, nie mam czasu szukać na wątku :roll: )
Nie chcę niczego obiecywać, ale jest szansa, żeby w Siedlcach zrobić to za darmo.
Transport mogę wziąć na siebie (jeśli jest grzeczna, to za friko pociągiem).

Posted

Właśnie cofnąłem się o dwie strony ( na tyle pozwolił mi czas ;) ) i sam doczytałem...
Miałem akurat edytować swój post, ale po Twoim wpisie jest już "po ptokach" :razz:

Posted

[quote name='Doda_']nie musiales grzebac w watku - czytaj tytul :evil_lol::diabloti:[/quote]

Nie musiałaś tego pisać :mad::diabloti:

O.K., ale poza tym, jestem w miarę normalnym wujkiem ;)
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że na wątek trafiłem po linku, dlatego na tytuł nie zwróciłem uwagi, że o jego końcówce, nie wspomnę :razz:

Posted

Ciocie, wujki :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuję za odwiedziny, dobre słowa, pomoc........ Na dogomanii poznaje się wspaniałych ludzi ;)

Ja muszę zniknąć z dogomanii aż do niedzieli, aż do nocy. Jeśli mi się uda, to może jeszcze dziś w nocy tu zajrzę i w razie czego odpowiem na pytania. Nie miejcie mi tego za złe ale siła wyższa.
Pozdrawiam i bardzo bardzo dziękuję.

Posted

Sunia na Allegro: [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=380560406[/URL]

[/B]Trochę się "zarządziłem" i na potrzeby Allegro, pozwoliłem sobie zaproponować dla suni tymczasowe imię KIEŁKA...
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu :roll:

Posted

[quote name='gallegro']Sunia na Allegro: [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=380560406[/URL][/B]

Trochę się "zarządziłem" i na potrzeby Allegro, pozwoliłem sobie zaproponować dla suni tymczasowe imię KIEŁKA...
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu :roll:[/quote]

Gallegro :modla::modla: pięknie dziękuję. Mnie aż łzy od Twojego tekstu popłynęły. Piękna aukcja :loveu::loveu:

Niedługo, tzn dziś idę z sunią na zdjęcie szwów. Potem załatwię jedną sprawę i zdam relację.

Posted

[quote name='zwierzus']Kasiu, jak tam tajemnicza sprawa????:eviltong:[/quote]

Kochana, dziś będę coś wiedzieć. Oczywiście, napiszę, jak załatwię.
Po cichutku TRZYMAJCIE KCIUKI!

Posted

[quote name='kasia_r']Kochana, dziś będę coś wiedzieć. Oczywiście, napiszę, jak załatwię.
Po cichutku TRZYMAJCIE KCIUKI![/quote]
trzymamy, trzymamy a nawet zaciskamy aż do ryzka wyłamania ze stawów :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:.