Julka_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ja ja oglosilam w adopcje.org, ale.gratka, gumtree, szukajzwierzaka.pl...ale widac cisza... Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Julka_']ja ja oglosilam w adopcje.org, ale.gratka, gumtree, szukajzwierzaka.pl...ale widac cisza...[/quote] ja tez zrobilam ogl malej i do dziś cisza,, tylo ta jedna pani byla zainteresowana..:shake: Quote
kasia_r Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='hankag']Kasiu a moze poprosic p. Viole o zabranie[/quote] Pani Viola sama zaproponowała, że ją zabierze. Ale myślałam, że znajdę takiej pięknej suni domek błyskawicznie. Myślałam, że będę mogła ją w Warszawie odwiedzać, że będzie gdzieś pod moim nosem. Quote
gallegro Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jeśli sunia nie ma Allegro, mogę ją umieścić w zamian za moją wyadoptowaną tymczasowiczkę Quote
kasia_r Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='gallegro']Jeśli sunia nie ma Allegro, mogę ją umieścić w zamian za moją wyadoptowaną tymczasowiczkę[/quote] Allegro miała już dwa razy i cisza. Moze ja mało płaczliwe i wzruszające teksty piszę??? Będę wdzięczna, ogromnie. Kontakt na mnie: 505 468 031; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] od jutra mnie nie będzie aż 3 dni. Ważne sprawy rodzinne. Dziękuję za pomoc ;) Quote
zwierzus Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='gallegro']Jeśli sunia nie ma Allegro, mogę ją umieścić w zamian za moją wyadoptowaną tymczasowiczkę[/quote] Tomek, dzięki za odzew :loveu:. Powtarzam się wiem, ale TY MASZ DOBRĄ RĘKĘ DO ALLEGRO :loveu: a dziewczynka jest suuuuper Quote
gallegro Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jak wygląda sprawa sterylki? (przepraszam, nie mam czasu szukać na wątku :roll: ) Nie chcę niczego obiecywać, ale jest szansa, żeby w Siedlcach zrobić to za darmo. Transport mogę wziąć na siebie (jeśli jest grzeczna, to za friko pociągiem). Quote
gallegro Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Właśnie cofnąłem się o dwie strony ( na tyle pozwolił mi czas ;) ) i sam doczytałem... Miałem akurat edytować swój post, ale po Twoim wpisie jest już "po ptokach" :razz: Quote
Doda_ Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 nie musiales grzebac w watku - czytaj tytul :evil_lol::diabloti: Quote
gallegro Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Doda_']nie musiales grzebac w watku - czytaj tytul :evil_lol::diabloti:[/quote] Nie musiałaś tego pisać :mad::diabloti: O.K., ale poza tym, jestem w miarę normalnym wujkiem ;) Na swoje usprawiedliwienie dodam, że na wątek trafiłem po linku, dlatego na tytuł nie zwróciłem uwagi, że o jego końcówce, nie wspomnę :razz: Quote
Doda_ Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ok juz nic nie pisze :oops: Normalnym wujkiem to ty na pewno jestes :evil_lol: Quote
kasia_r Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Ciocie, wujki :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuję za odwiedziny, dobre słowa, pomoc........ Na dogomanii poznaje się wspaniałych ludzi ;) Ja muszę zniknąć z dogomanii aż do niedzieli, aż do nocy. Jeśli mi się uda, to może jeszcze dziś w nocy tu zajrzę i w razie czego odpowiem na pytania. Nie miejcie mi tego za złe ale siła wyższa. Pozdrawiam i bardzo bardzo dziękuję. Quote
gallegro Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Sunia na Allegro: [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=380560406[/URL] [/B]Trochę się "zarządziłem" i na potrzeby Allegro, pozwoliłem sobie zaproponować dla suni tymczasowe imię KIEŁKA... Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu :roll: Quote
kasia_r Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='gallegro']Sunia na Allegro: [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=380560406[/URL][/B] Trochę się "zarządziłem" i na potrzeby Allegro, pozwoliłem sobie zaproponować dla suni tymczasowe imię KIEŁKA... Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu :roll:[/quote] Gallegro :modla::modla: pięknie dziękuję. Mnie aż łzy od Twojego tekstu popłynęły. Piękna aukcja :loveu::loveu: Niedługo, tzn dziś idę z sunią na zdjęcie szwów. Potem załatwię jedną sprawę i zdam relację. Quote
Doda_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 gallegro uwazaj bo nastepnym razem to kasia rzuci sie na twoja szyje :evil_lol: Quote
Tigraa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Doda_']gallegro uwazaj bo nastepnym razem to kasia rzuci sie na twoja szyje :evil_lol:[/quote] hehehe ;-) Quote
zwierzus Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jasneee :loveu:. Bisio i resztanie pozwolą żeby cośsię WUJASZKOWI stało :evil_lol: Quote
zwierzus Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kasiu, jak tam tajemnicza sprawa????:eviltong: Quote
kasia_r Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='zwierzus']Kasiu, jak tam tajemnicza sprawa????:eviltong:[/quote] Kochana, dziś będę coś wiedzieć. Oczywiście, napiszę, jak załatwię. Po cichutku TRZYMAJCIE KCIUKI! Quote
wilczyca Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='kasia_r']Kochana, dziś będę coś wiedzieć. Oczywiście, napiszę, jak załatwię. Po cichutku TRZYMAJCIE KCIUKI![/quote] trzymamy, trzymamy a nawet zaciskamy aż do ryzka wyłamania ze stawów :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:. Quote
Recommended Posts