Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Zuzia&Snoopy napisał(a):Te zdjęcia robione nową sigmą? :D Tak ;). Nadal jej nie ogarniam, tym bardziej, że ogniskowe zmienia się jak w nikonach, tj. odwrotnie niż w canonach :lol:. Unbelievable napisał(a):tylko musisz pamiętać żeby użyć iso i af! :evil_lol: Ale po co ISO? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Illusion napisał(a):Tak ;). Nadal jej nie ogarniam, tym bardziej, że ogniskowe zmienia się jak w nikonach, tj. odwrotnie niż w canonach :lol:. Nawet ładnie ostrzy :) A jak oceniasz AF? Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Illusion napisał(a): Ale po co ISO? :hmmmm: :evil_lol: nie wiem, może się przydać :evil_lol: Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Zuzia&Snoopy napisał(a):Nawet ładnie ostrzy :) A jak oceniasz AF? AF ocenię po jakimś treningu agility :). Unbelievable napisał(a):nie wiem, może się przydać :evil_lol: Racja, to lepiej będę o nim pamiętać! :lol: Quote
motyleqq Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 robisz extra foty, z takim klimatem :loveu: Quote
Kashdog Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Gratulacje nowego szkiełka. Ja Wam życzę spokojnych, wesołych świąt, bezstresowego (dla psic) i udanego Sylwestra :)! Quote
Illusion Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Dziękuje za życzenia :). Gin wczoraj i rok temu Quote
evel Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Illusion napisał(a): Pfff, masz coś do Gin w wersji saluki? :eviltong: Ostatnio zobaczyłam zeszłoroczne zdjęcie Zuza - też z takim "makaronem" na uszach i uznałam, że już jej tak nigdy nie zapuszczę, fufufufufu :evil_lol: Edit: jaki kluuuuchon po prawej :loveu: Quote
Illusion Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Muszę przyznać, że Gingers z łysymi uszkami faktycznie wygląda lepiej :siara:. Wczoraj byłyśmy na frizbowym spacerze z Rico i Magiciem :). Ja i pan Rico :loveu: Ja i pani Gingers I Magic Quote
motyleqq Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 strasznie fajne te szelki Gin, aż mam ochotę na ten wzorek:lol: Quote
evel Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Zazdraszczam spacerów z normalnymi psami :roll: :oops: A jak tam Gingersowe frizbowanie? :) Quote
Illusion Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='motyleqq']strasznie fajne te szelki Gin, aż mam ochotę na ten wzorek:lol: Dzięki :). Są przede wszystkim bardzo praktycznie, ta rączka pomaga w wielu sytuacjach :). [quote name='evel']Zazdraszczam spacerów z normalnymi psami :roll: :oops: A jak tam Gingersowe frizbowanie? :) Rico i Magic normalni? Gdzie tam :evil_lol:. Gingersowe frizbowanie stoi w martwym punkcie, chyba w końcu do kogoś się z tym udamy :roll:. Quote
Unbelievable Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 O, Rico, mój ulubieniec :loveu: chyba jedyny tri który mi się podoba :evil_lol: Quote
Illusion Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='Unbelievable']O, Rico, mój ulubieniec :loveu: chyba jedyny tri który mi się podoba :evil_lol: On jest genialny :loveu:. Ale to galeria Gin, więc wrzucam Gin :diabloti: Quote
evel Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 I co? I urocza jest z tymi uszkami :loveu: :evil_lol: Quote
Fides79 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ale Gin wystrzyżona elegancko, a w tych szelach super się prezentuje, a "latanie" za frizbi chyba nie idzie tak najgorzej ;) a co tam u Tosiaczka? Quote
Illusion Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 U Tosiaka nic ciekawego, dzisiaj przyjechali goście i najmilszym, najprzytulaśniejszym psem była właśnie Tosia :loveu: :evil_lol:. To wyszło nieostre, ale muszę wstawić, bo Gin ma niesamowity wyraz twarzy :lol: Quote
KasiaOliwia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cześć :) To ja LadyK (ta od ONki Soni). Dawno mnie nie było tutaj. Ginny jak wyrosła! Tosia jak zawsze piękna :loveu: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/RiMaGin/IMG_8545.jpg tutaj wygląda jak nietoperz :D Quote
Kasi i Lena Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/RiMaGin/IMG_8546.jpg latający pies:) niesamowita jest:loveu: Quote
Recommended Posts