Kashdog Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Oj, bo to w takim razie zdrowia dla Gin... Może po prostu Gin coś zjadła co nie podeszło jej za bardzo... Ja miałam takie problemy z Fifką kiedy miała ona mniej więcej rok, ale na szczęście już jej przeszło (odpukać). Ale to w sumie była zasługa mojego kochanego tatusia, który dokarmiał biednego, chudego pieska. I jak przyszło co do czego- czyli opłata za wszystkie zastrzyki to trochę się z tym uspokoił...(a już nie mówię o tym jak żarła dosłownie wszystko co znalazła na dworze...) Quote
cockermaister Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Zdrówka dla Gin :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Gin nawet nie trzeba nic dawać, ona sobie sama zawsze coś znajdzie :angryy:. Na szczęście jest już widoczna poprawa, więc mam nadzieję, że już nic takiego nam nie wyskoczy. Quote
Kasi i Lena Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 http://img849.imageshack.us/img849/295/img7232b.jpg jaka ona poważna na tej fotce. Zdrówka życzę. Quote
Soko Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Oby zdrówko się poprawiło - natomiast zdjęcie pięękne! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Trzymamy mocno kciuki za zdrówko Gin :kciuki: niech mala szybko zdrowieje! Quote
Unbelievable Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 szczurowi też ostatnio coś żołądek szwankuje :roll: podejrzewam że to dlatego że jak mnie nie ma to śmieci rozgrzebuje :angryy: Quote
Kashdog Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No widać po Gin, że nie najlepiej się czuje. Jeszcze raz zdrowia dla niej :) Quote
darii_iia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zdrówka dla Ginny. :) I jak moja poprzedniczka napisała, wgl. po niej nie widać, że coś nie tak. ;) A zdjęcia z poprzedniej strony świetne. ! Widać, że Gini, to uwilbia. :) Wybierzecie się na jakieś zawody kiedyś. ? Quote
Illusion Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Dzięki za tyle miłych słów! :) Ginnowe zdrowie ma się coraz lepiej ;). Po biegunkach nie zostało już właściwie ani śladu, rana ładnie się goi. Co do zawodów, to wpadamy czasem na nie w roli kibica, a czy w roli zawodnika też kiedyś wpadniemy to jeszcze czas pokaże, choć wstępnie mam takie plany :lol:. Quote
chi23 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Gin wróciła do normalnego trybu latania:loveu: Mogę uraczyć cię wiadomością że znalazłam cię na facebooku;) Quote
Illusion Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='chi23']Gin wróciła do normalnego trybu latania:loveu: Mogę uraczyć cię wiadomością że znalazłam cię na facebooku;) A gdzie zaproszenie? :eviltong: O tak! No i mam nadzieję, że niedługo (tj. jak nauczę się rzucać) powstanie filmik, na którym Gin będzie latać z czymś takim w pyszczku :cool3: Quote
chi23 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Illusion']A gdzie zaproszenie? :eviltong: O tak! No i mam nadzieję, że niedługo (tj. jak nauczę się rzucać) powstanie filmik, na którym Gin będzie latać z czymś takim w pyszczku :cool3: Poszło zaproszenie;) I to są konkrety:p Moja nauka rzucania jest w toku:cool3: A te frisbee to takie bardziej fajne są?:cool3: Miękkie? Bo może sobie zakupimy kiedyś:) Quote
Unbelievable Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 jejku jaka śliczna trawa :loveu: przy moim szczurze albo trawa ma paskudny kolor, albo szczur ma paskudny kolor :roll: nienawidzę BB :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='chi23']Poszło zaproszenie;) I to są konkrety:p Moja nauka rzucania jest w toku:cool3: A te frisbee to takie bardziej fajne są?:cool3: Miękkie? Bo może sobie zakupimy kiedyś:)[/QUOTE] Chyba zaprosiłaś kogoś innego, bo u mnie nic nie ma :lol:. A to frisbee bardzo fajne :cool3:. Softy to coś między gumiakami, a standardowymi dyskami (typu competition standard, wham-o fastback flex - Dog Chow, albo hero air). Nie są tak naleśnikowate jak gumiaki, dzięki czemu całkiem fajnie się nimi rzuca i są na tyle giętkie, żeby pies chętnie się nim szarpał ;). Ale jeśli dobrze pamiętam, to nie nadają się na zawody, więc jak ktoś planuje karierę frizbową, to softy sprawdzają się bardziej jako dyski przejściowe, niż na stałe (np. najpierw gumiak do nakręcenia, potem soft, a potem normalny dysk). No, ale u nas zawitają raczej na stałe (stąd zamówiłam sobie taki komplecik, żeby mieć parzyście 4), bo moja księżniczka ma zbyt często złe humorki i fazy pt. "nie będę łapać tego obleśnego dog chow'a" :lol:. [quote name='Unbelievable']jejku jaka śliczna trawa :loveu: przy moim szczurze albo trawa ma paskudny kolor, albo szczur ma paskudny kolor :roll: nienawidzę BB :evil_lol:[/QUOTE] Do czasu, niedługo będzie mieć śliczny, żółtawo zgniły kolor :evil_lol:. Quote
evel Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 O, Gin się brzydzi fleksami? :lol: Moja jak zapierdziela z naszym jedynym fastbackiem, który się nadaje do użytkowania to kwiczy z radości :evil_lol: Quote
chi23 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Illusion']Chyba zaprosiłaś kogoś innego, bo u mnie nic nie ma :lol:. A to frisbee bardzo fajne :cool3:. Softy to coś między gumiakami, a standardowymi dyskami (typu competition standard, wham-o fastback flex - Dog Chow, albo hero air). Nie są tak naleśnikowate jak gumiaki, dzięki czemu całkiem fajnie się nimi rzuca i są na tyle giętkie, żeby pies chętnie się nim szarpał ;). Ale jeśli dobrze pamiętam, to nie nadają się na zawody, więc jak ktoś planuje karierę frizbową, to softy sprawdzają się bardziej jako dyski przejściowe, niż na stałe (np. najpierw gumiak do nakręcenia, potem soft, a potem normalny dysk). No, ale u nas zawitają raczej na stałe (stąd zamówiłam sobie taki komplecik, żeby mieć parzyście 4), bo moja księżniczka ma zbyt często złe humorki i fazy pt. "nie będę łapać tego obleśnego dog chow'a" :lol:. [/QUOTE] Noo, na pewno co ciebie wysłałam:cool3: Co do tych dog chow'ów to w życiu nie widziałam tego na oczy i jestem strasznie ciekawa jak się rzuca i w ogóle, szukałam nawet na allegro czy może ktoś ma na sprzedaż a ich żarcia nie kupujemy i nie wiem skąd takie coś wziąść:eviltong: Quote
evel Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='chi23']Noo, na pewno co ciebie wysłałam:cool3: Co do tych dog chow'ów to w życiu nie widziałam tego na oczy i jestem strasznie ciekawa jak się rzuca i w ogóle, szukałam nawet na allegro czy może ktoś ma na sprzedaż a ich żarcia nie kupujemy i nie wiem skąd takie coś wziąść:eviltong:[/QUOTE] DogChow = Wham O Fastback Flex :) Okazjonalnie na allegro można dostać, a ogólnie można dostać u pana Radomskiego ;) Quote
Illusion Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Gin kwiczy z radości na widok gumiaka z trixie :loveu: . W następnej kolejności są softy, potem hero pupy, a potem cała reszta (znaczy fastback i CS). Miałam zamiar kupić zestaw gumiaków (tych mniejszych, my mamy duży, więc tym bardziej gorzej lata), ale potem stwierdziłam, że to raczej kiepski pomysł i wzięłam softy, które lepiej latają, a jak ginowe szare komórki dobrze pracują, to lubi je niemal tak samo, jak gumiaki. Gin czasami ma takie fazy, że nawet fastbackiem szarpie się tak, że mało co reki ze stawu nie wyrwie, ale to raczej rzadko, więc stwierdziłam, że skoro i tak na DCDC w roli zawodników nie wystąpimy, to możemy się bawić sofciakami :). My Dog Chow'a mamy z seminarium :razz:. Quote
Unbelievable Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 szczur też pluje dog chowami ;) mają za szeroki rant dla niego. Próbowałaś z mniejszymi twardszymi? Quote
Illusion Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Unbelievable']szczur też pluje dog chowami ;) mają za szeroki rant dla niego. Próbowałaś z mniejszymi twardszymi?[/QUOTE] U Gin to samo. Może wróciłaby jej faza na zabawę Dog Chowami, gdybym zaczęła lepiej rzucać. Teraz jak niefortunnie wpadnie np. na gumiaka czy softa to za wiele sobie z tego nie robi, ale jak zdarzyło jej się zderzyć z Dog Chowem, to bardzo się demotywowała. Z mniejszych twardszych to mam właśnie Hero pup 160 i CSy pup (CSy są twardsze od hero). Hero jeszcze jako tako się szarpała, ale one okropnie się niszczą :shake:. Quote
Unbelievable Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Illusion']U Gin to samo. Może wróciłaby jej faza na zabawę Dog Chowami, gdybym zaczęła lepiej rzucać. Teraz jak niefortunnie wpadnie np. na gumiaka czy softa to za wiele sobie z tego nie robi, ale jak zdarzyło jej się zderzyć z Dog Chowem, to bardzo się demotywowała. Z mniejszych twardszych to mam właśnie Hero pup 160 i CSy pup (CSy są twardsze od hero). Hero jeszcze jako tako się szarpała, ale one okropnie się niszczą :shake:.[/QUOTE] a sonici gummy? ja zawsze polecam, świetne dyski ;) dosyć miękkie, z małym rantem i podobno nie niszczą się tak szybko, są dosyć elastyczne, w rulonik da radę zwinąć, ale z kolei nie tak miękkie jak softy, szczurowi pasują a on też jest francuski piesek :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Unbelievable']a sonici gummy? ja zawsze polecam, świetne dyski ;) dosyć miękkie, z małym rantem i podobno nie niszczą się tak szybko, są dosyć elastyczne, w rulonik da radę zwinąć, ale z kolei nie tak miękkie jak softy, szczurowi pasują a on też jest francuski piesek :evil_lol:[/QUOTE] A to nie wiem, musiałabym zapytać znajomych czy mają, żebym mogła sobie przetestować ;). Zastanawiałam się nawet nad nimi, ale na whippy ich nie było. W Wawie na międzynarodówce tego roku macałam sobie różne dyski hero na jakimś stoisku, ale ciężko mi tak ocenić, czy psu będzie pasować, czy nie. Quote
Recommended Posts