Illusion Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 daguerrotype napisał(a):Sprzedaję, bo źle ostrzy z moim body, musiałabym go oddać do kalibracji, a nie mam na to kasy. Poza tym okazał się za duży i ciężki. Ale kilka fajnych portretów nim zrobiłam (po to był kupiony). A nie masz już gwarancji? Gdzieś czytałam, że jak jest na gwarancji to za kalibrację chyba się nie płaci. Szura napisał(a):Ja Was już od dawna śledzę, tylko taka cichociemna jestem. :razz: Ale bardzo lubię sportowe pseudopudelki. :D A Ginny prześmiesznie dorastała, dało mi to jako-takie pojęcie, jak to mogło wyglądać u mojego. :) To może jakiś spacer?... :diabloti: No proszę, proszę, nie ładnie tak się nie odzywać :mad::evil_lol:. Gin to w ogóle taki mały alien, dzisiaj korzystając z tego, że sobie choruję i siedzę w domu postanowiłam, że zrobię coś pożytecznego i efektem moich postanowień jest nowa fryzura Gin :multi:. Jutro ją zaprezentuję, choć Gienia była kiedyś podobnie obcięta. Na spacerek jestem bardzo chętna! :) Quote
dagg Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 No, nie mam, kupiłam używany, gdy byłam w Anglii :) Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Jakby mi na Twoim miejscu bardzo na nim nie zależało to w takiej sytuacji też bym pewnie sprzedała ;). Zanim zdecydowałam się na tą sigmę rozważałam jeszcze jakąś stałkę, ale większość nie odpowiadała mi za bardzo cenowo i nie wiem czy na dłuższą metę byłabym zadowolona z takiego rozwiązania. Quote
Talucha Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/TosGin20122011/IMG_8277.jpg cudowne! :loveu: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/TosGin20122011/IMG_8281.jpg to jest ciekawe :D Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Leci kolejna porcja Tutaj Gin chamsko wepchnęła się w kadr i trochę szkoda, że ostrość została już na Tosi :lol: Quote
taxelina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/TosGin20122011/IMG_8290.jpg lubie takie swiatelko :loveu: Quote
evel Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Łojezu! Powiedz, że jej ogoliłaś te uszy :D Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='deer_1987']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/TosGin20122011/IMG_8290.jpg lubie takie swiatelko :loveu: Osobiście bardziej podoba mi się na focie z Giną, u Tosi wyszedł za duży "majonez" (eee tak się na to mówi), bo było cykane bezpośrednio pod słońce, Ginka stała trochę pod innym kątem. [quote name='evel']Łojezu! Powiedz, że jej ogoliłaś te uszy :D Pfff, masz coś do Gin w wersji saluki? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 uszy jak uszy, ale te brwi :mdleje: Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='Unbelievable']uszy jak uszy, ale te brwi :mdleje: :eviltong: Quote
Fides79 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 fantastyczne te zdjęcia dziewuszek, jak zwykle zresztą, jestem oczarowana :loveu: świetny efekt w tych powysychanych i chyba odrobinę oszronionych trawach :p Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Swietne zdjecia:) Gin też saluki :evilton: mogłaby nie mieć tych brwi ;) zdjecia w ruchu robisz na AF? Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='Fides79']fantastyczne te zdjęcia dziewuszek, jak zwykle zresztą, jestem oczarowana :loveu: świetny efekt w tych powysychanych i chyba odrobinę oszronionych trawach :p Dziękuje :). [quote name='westie_justa']Swietne zdjecia:) Gin też saluki :evilton: mogłaby nie mieć tych brwi ;) zdjecia w ruchu robisz na AF? No fakt, te brwi faktycznie wyglądają dziwnie :lol:, a nad uszami jeszcze się zastanowię (no bo w sumie - kiedyś odrosną) :evil_lol:. Zdjęcia "w ruchu" tak - robię używając AF. Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 aha:D to chyba szybki jest (AF) I tak zdjęcia cudne:loveu: uszy saluki są spoko :eviltong: tylko brwi mozesz poprawić tak jak miała wczesniej:) Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 westie_justa napisał(a): zdjecia w ruchu robisz na AF? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='westie_justa']aha:D to chyba szybki jest (AF) I tak zdjęcia cudne:loveu: uszy saluki są spoko :eviltong: tylko brwi mozesz poprawić tak jak miała wczesniej:) Jakiś mega szybki nie jest, ale daje radę ;). Wcześniej miała dłuższe, więc jej raczej nie poprawię xD. Chcę je skrócić tak, żeby się nie wyróżniały ;). [quote name='Unbelievable']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, Martynko, Martynko :shake: :diabloti:. Zapraszam :) Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Unbelievable']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No jezuu noo :eviltong: [quote name='Illusion']Jakiś mega szybki nie jest, ale daje radę ;). Wcześniej miała dłuższe, więc jej raczej nie poprawię xD. Chcę je skrócić tak, żeby się nie wyróżniały ;). naprawde? no ale własnie chodzi mi zeby sie nie wyróżniały;) fajna stronka:) ja na razie robiłam dwa podejscia do html'u ale bez efektu :shake: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Illusion napisał(a):Oj, Martynko, Martynko :shake: :diabloti:. Zapraszam :) przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: zamawiam sesję mojego małego grzdyla! :diabloti: Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Unbelievable napisał(a):przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: Wybacz za moje bezposrednio głupie pytania :diabloti: Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Unbelievable napisał(a):przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: zamawiam sesję mojego małego grzdyla! :diabloti: :loveu: Ale którego? :eviltong: Weź ze sobą dwa! :multi: Walniemy sesję na centralnym :cool3:. westie_justa napisał(a):Wybacz za moje bezposrednio głupie pytania :diabloti: Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :evil_lol:. Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Illusion']:loveu: Ale którego? :eviltong: Weź ze sobą dwa! :multi: Walniemy sesję na centralnym :cool3:. Może i ja sie załapie przypadkiem :diabloti: Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :evil_lol:. :eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Illusion napisał(a)::loveu: Ale którego? :eviltong: Weź ze sobą dwa! :multi: Walniemy sesję na centralnym :cool3:. lepiej na bramkach od metra :evil_lol: Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 westie_justa napisał(a):Może i ja sie załapie przypadkiem :diabloti: Czemu nie :). Unbelievable napisał(a):lepiej na bramkach od metra :evil_lol: Tak! Będzie bardziej artystycznie :loveu: :evil_lol:. Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Te zdjęcia robione nową sigmą? :D Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Illusion napisał(a): Tak! Będzie bardziej artystycznie :loveu: :evil_lol:. tylko musisz pamiętać żeby użyć iso i af! :evil_lol: Quote
Recommended Posts