Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daguerrotype napisał(a):
Sprzedaję, bo źle ostrzy z moim body, musiałabym go oddać do kalibracji, a nie mam na to kasy.
Poza tym okazał się za duży i ciężki.

Ale kilka fajnych portretów nim zrobiłam (po to był kupiony).

A nie masz już gwarancji? Gdzieś czytałam, że jak jest na gwarancji to za kalibrację chyba się nie płaci.

Szura napisał(a):
Ja Was już od dawna śledzę, tylko taka cichociemna jestem. :razz: Ale bardzo lubię sportowe pseudopudelki. :D A Ginny prześmiesznie dorastała, dało mi to jako-takie pojęcie, jak to mogło wyglądać u mojego. :)

To może jakiś spacer?... :diabloti:

No proszę, proszę, nie ładnie tak się nie odzywać :mad::evil_lol:.
Gin to w ogóle taki mały alien, dzisiaj korzystając z tego, że sobie choruję i siedzę w domu postanowiłam, że zrobię coś pożytecznego i efektem moich postanowień jest nowa fryzura Gin :multi:. Jutro ją zaprezentuję, choć Gienia była kiedyś podobnie obcięta.

Na spacerek jestem bardzo chętna! :)

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jakby mi na Twoim miejscu bardzo na nim nie zależało to w takiej sytuacji też bym pewnie sprzedała ;). Zanim zdecydowałam się na tą sigmę rozważałam jeszcze jakąś stałkę, ale większość nie odpowiadała mi za bardzo cenowo i nie wiem czy na dłuższą metę byłabym zadowolona z takiego rozwiązania.

Posted

[quote name='deer_1987']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/TosGin20122011/IMG_8290.jpg
lubie takie swiatelko :loveu:

Osobiście bardziej podoba mi się na focie z Giną, u Tosi wyszedł za duży "majonez" (eee tak się na to mówi), bo było cykane bezpośrednio pod słońce, Ginka stała trochę pod innym kątem.

[quote name='evel']Łojezu! Powiedz, że jej ogoliłaś te uszy :D

Pfff, masz coś do Gin w wersji saluki? :eviltong:

Posted

[quote name='Fides79']fantastyczne te zdjęcia dziewuszek, jak zwykle zresztą, jestem oczarowana :loveu:
świetny efekt w tych powysychanych i chyba odrobinę oszronionych trawach :p

Dziękuje :).

[quote name='westie_justa']Swietne zdjecia:) Gin też saluki :evilton: mogłaby nie mieć tych brwi ;)
zdjecia w ruchu robisz na AF?

No fakt, te brwi faktycznie wyglądają dziwnie :lol:, a nad uszami jeszcze się zastanowię (no bo w sumie - kiedyś odrosną) :evil_lol:.
Zdjęcia "w ruchu" tak - robię używając AF.

Posted

[quote name='westie_justa']aha:D to chyba szybki jest (AF) I tak zdjęcia cudne:loveu:
uszy saluki są spoko :eviltong: tylko brwi mozesz poprawić tak jak miała wczesniej:)

Jakiś mega szybki nie jest, ale daje radę ;).
Wcześniej miała dłuższe, więc jej raczej nie poprawię xD. Chcę je skrócić tak, żeby się nie wyróżniały ;).

[quote name='Unbelievable']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj, Martynko, Martynko :shake: :diabloti:.

Zapraszam :)

Posted

[quote name='Unbelievable']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No jezuu noo :eviltong:
[quote name='Illusion']Jakiś mega szybki nie jest, ale daje radę ;).
Wcześniej miała dłuższe, więc jej raczej nie poprawię xD. Chcę je skrócić tak, żeby się nie wyróżniały ;).

naprawde? no ale własnie chodzi mi zeby sie nie wyróżniały;)

fajna stronka:) ja na razie robiłam dwa podejscia do html'u ale bez efektu :shake:

Posted

Unbelievable napisał(a):
przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:

zamawiam sesję mojego małego grzdyla! :diabloti:

:loveu:

Ale którego? :eviltong: Weź ze sobą dwa! :multi: Walniemy sesję na centralnym :cool3:.

westie_justa napisał(a):
Wybacz za moje bezposrednio głupie pytania :diabloti:

Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :evil_lol:.

Posted

[quote name='Illusion']:loveu:

Ale którego? :eviltong: Weź ze sobą dwa! :multi: Walniemy sesję na centralnym :cool3:.
Może i ja sie załapie przypadkiem :diabloti:

Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :evil_lol:.

:eviltong:

Posted

westie_justa napisał(a):
Może i ja sie załapie przypadkiem :diabloti:

Czemu nie :).

Unbelievable napisał(a):
lepiej na bramkach od metra :evil_lol:

Tak! Będzie bardziej artystycznie :loveu: :evil_lol:.