Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Bardzo dziękuję.znajomemu sparaliżowało jamnika i nie wie gdzie ma z tym pójść żeby mu najlepiej pomogli[/quote]

Nie ma za co. To podobno najlepszy wet od tych spraw w Wawie. Z innych miast do niego tez przyjeżdzają.

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy może ktoś mi poleci jakiegoś dobrego diagnostyka w Olsztynie, lub okolicach?
W tym wątku znalazłam jedynie dr. Obijalskiego, ale już u niego byłam...:placz:

Proszę o pomoc, to bardzo pilne!

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='an_bzik']Kanzaj, ja mieszkam w Legionowie, ale tu po prostu nie ma dobrych wetów :shake:
Radzę jednak Warszawę...[/quote]

No właśnie - tylko czasem trudno dojechać...

• 1 month later...
Posted

[quote name='Vita']Z całego serca pragnę polecic na Sląsku "[B]Lecznicę weterynaryjną Małgorzaty i Piotra Młynarskich s.c w Zabrzu ul. Wolności 402; tel. 032/3701072 lub tel kom. 601 547 774"[/B]Pan dr Młynarski opiekuje się naszymi pieskami juz od 6 lat(!) nigdy nie zawiedliśmy się, zawsze diagnoza była trafna, czy to w wypadku choroby czy tez np USG ciąży naszej suczki- zawsze trafnie!
Lecznica wyposażona jest w sprzęt RTG, USG oraz posiada własne laboratorium- wyniki szybciutko i zawsze na miejscu. Pan Młynarski wciąż dokształac się, kończy nowe kursy...kocha to co robi co widac w kontaktach ze zwierzętami. Specjalizuje sie zwłaszcza w ortopedii, radiologii i chirurgii.Ostatnio także hematologii. Polecam gorąco, nie spotkałam większego pasjonaty i dobrego lekarza. I jest uczciwy jeśli chodzi o ceny, naprawde nie zdziera!
Moje cavaliery sa u niego bezpieczne[/quote]

Zgadzam się w stu procentach i rowniez serdecznie polecam! :)
Mimo iz dopiero od niecalego roku chodze tam ze swoim pieskiem to bywam tam często i przekonalam sie ze Ci lekarze naprawde wiedza co roobia i chca to robic.
Nabralam do nich zaufania juz po pirwszej wizycie :)
Pozatym pan Piotr ma niesamowite poczucie humoru :D

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nowa Kilnika -Szpital w Bydgoszczy dla naszych milusińskich POLECAM:multi:

[URL="http://www.postimage.org/image.php?v=aV1XkxEi"][IMG]http://www.postimage.org/aV1XkxEi.jpg[/IMG][/URL]

[URL]http://www.rafy.com.pl/klinika/index.html[/URL] :loveu:

Posted

P.Olga Jaworska
Gabinet Weterynaryjny "ALVET"
30-126 - Kraków
Poland
G. Zapolskiej 21
501259254
Lekarze weterynarii : Olga Jaworska

Aha! KRAKWET- nie jest wart niczego...

• 2 weeks later...
Posted

[B][COLOR="Navy"]Potrzebuję bardzo dobrego weta w Warszawie - moja suczka ma od kilku miesięcy przewlekłe zapalenie jelita, oddaje kał z krwią, leczyłam ją u dwóch wetów i nic z tego. Wciąż to samo bardzo zależy mi na jakimś sprawdzonym specjaliście bo już brak mi sił i szkoda mi psa. Bardzo proszę o pilną radę!!!![/COLOR][/B]

Posted

przyjmuje w gabinecie na Pradze pl. Hallera 6a; 03-464 Warszawa(022) 618-51-51 tylko rozpiski godzin nie pamietam

mam do niego komore jak chcesz, mozna umowic sie na konkretna godzine albo przyjsc w czasie jego godzin, ale to jakies 2 godzinki czekania

raz w tygodniu przyjmuje w klinice na Gagarina

Posted

[quote name='saganka']Tygra, polecam prof. Lechowskiego. Nam pomogl bardzo w sprawach jelitowych. Przyjmuje w Multiwecie i na Bemowie.[/QUOTE]

Bemowo mamy pod nosem, przemyślę - narazie dostała leki - jak nie pomoże to spróbuję u Lechowskiego. Dzieki

• 3 weeks later...
Posted

dokladam swoje 3 grosze; Lecznica Weterynaryjna s.c. Koszalin. [URL="http://www.lecznica.slesz.pl"]www.lecznica.slesz.pl[/URL] tam jest wszystko o lekarzach i specalizacjach i wyposazeniu i godzinach otwarcia.Goraco polecam.

Posted

[quote name='tygra'][B][COLOR=navy]Potrzebuję bardzo dobrego weta w Warszawie - moja suczka ma od kilku miesięcy przewlekłe zapalenie jelita, oddaje kał z krwią, leczyłam ją u dwóch wetów i nic z tego. Wciąż to samo bardzo zależy mi na jakimś sprawdzonym specjaliście bo już brak mi sił i szkoda mi psa. Bardzo proszę o pilną radę!!!![/COLOR][/B][/quote]

Aboslutnie moge polecic lecznice Wila Vet w Wilanowie. lecznica jest czynna całą dobe. Super lekarze i specjalisci, ktorzy kochają swoją pracę i mają świetne podejscie do zwierząt, tak że moj pies 50 metrów przd lecznicą zaczyna ciągnac, zeby jak najszybciej sie tam znaleść.
Byłam juz w wielu lecznicach ale tę mogę polecic z czystym sumieniem. Mój psiak jest leczony tutaj i zawsze o kazdej porze moge liczyc na fachową pomoc.

[URL]http://www.wila-vet.pl/[/URL]

• 3 weeks later...
Posted

Przeszłam już z moją sunią przez całą masę weterynarzy od największych klinik na Śląsku po niewielkie gabinety weterynaryjne. Bora cierpiała przez trzy lata i żaden nie potrafił jej pomóc (sunia jest chora, ma wodogłowie wewnątrz-mózgowe), gorzej bo leczyli ją nie na to co mieli i jeszcze jej szkodzili :angryy: Na całe szczęście trafił się jeden weterynarz, który najzwyczajniej "zabrał się konkretnie do roboty". [U]Dr Przemysław Padykuła z DOG-Vet-u w Chorzowie tel: 032/241-27-41[/U], cudowny człowiek z wieeeeelkim serduchem dla psiaków. Jeśli ktoś szuka fachowca dla swojego czworonożnego przyjaciela to szczerze go polecam, jest uczciwy i ma świetne, rewelacyjne podejście do zwierząt :lol: