Chefrenek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Wiola.od.Gacka']Bardzo dziękuję.znajomemu sparaliżowało jamnika i nie wie gdzie ma z tym pójść żeby mu najlepiej pomogli[/quote] Nie ma za co. To podobno najlepszy wet od tych spraw w Wawie. Z innych miast do niego tez przyjeżdzają. Quote
negani Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy może ktoś mi poleci jakiegoś dobrego diagnostyka w Olsztynie, lub okolicach? W tym wątku znalazłam jedynie dr. Obijalskiego, ale już u niego byłam...:placz: Proszę o pomoc, to bardzo pilne! Quote
Kanzaj Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Czy ktoś może mi polecić weta w podwarszawskim Legionowie, opróćz wspomnianych w 2005 roku?... Quote
Bzikowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Kanzaj, ja mieszkam w Legionowie, ale tu po prostu nie ma dobrych wetów :shake: Radzę jednak Warszawę... Quote
Kanzaj Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='an_bzik']Kanzaj, ja mieszkam w Legionowie, ale tu po prostu nie ma dobrych wetów :shake: Radzę jednak Warszawę...[/quote] No właśnie - tylko czasem trudno dojechać... Quote
kasykk Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Vita']Z całego serca pragnę polecic na Sląsku "[B]Lecznicę weterynaryjną Małgorzaty i Piotra Młynarskich s.c w Zabrzu ul. Wolności 402; tel. 032/3701072 lub tel kom. 601 547 774"[/B]Pan dr Młynarski opiekuje się naszymi pieskami juz od 6 lat(!) nigdy nie zawiedliśmy się, zawsze diagnoza była trafna, czy to w wypadku choroby czy tez np USG ciąży naszej suczki- zawsze trafnie! Lecznica wyposażona jest w sprzęt RTG, USG oraz posiada własne laboratorium- wyniki szybciutko i zawsze na miejscu. Pan Młynarski wciąż dokształac się, kończy nowe kursy...kocha to co robi co widac w kontaktach ze zwierzętami. Specjalizuje sie zwłaszcza w ortopedii, radiologii i chirurgii.Ostatnio także hematologii. Polecam gorąco, nie spotkałam większego pasjonaty i dobrego lekarza. I jest uczciwy jeśli chodzi o ceny, naprawde nie zdziera! Moje cavaliery sa u niego bezpieczne[/quote] Zgadzam się w stu procentach i rowniez serdecznie polecam! :) Mimo iz dopiero od niecalego roku chodze tam ze swoim pieskiem to bywam tam często i przekonalam sie ze Ci lekarze naprawde wiedza co roobia i chca to robic. Nabralam do nich zaufania juz po pirwszej wizycie :) Pozatym pan Piotr ma niesamowite poczucie humoru :D Quote
7kaja7 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 a czy ta klinika w Zabrzu zajmuje się też chorobami skóry ? szukam dobrego dermatologa na terenie śląska Quote
MagdaPeres Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Nowa Kilnika -Szpital w Bydgoszczy dla naszych milusińskich POLECAM:multi: [URL="http://www.postimage.org/image.php?v=aV1XkxEi"][IMG]http://www.postimage.org/aV1XkxEi.jpg[/IMG][/URL] [URL]http://www.rafy.com.pl/klinika/index.html[/URL] :loveu: Quote
Dinka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 P.Olga Jaworska Gabinet Weterynaryjny "ALVET" 30-126 - Kraków Poland G. Zapolskiej 21 501259254 Lekarze weterynarii : Olga Jaworska Aha! KRAKWET- nie jest wart niczego... Quote
tygra Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [B][COLOR="Navy"]Potrzebuję bardzo dobrego weta w Warszawie - moja suczka ma od kilku miesięcy przewlekłe zapalenie jelita, oddaje kał z krwią, leczyłam ją u dwóch wetów i nic z tego. Wciąż to samo bardzo zależy mi na jakimś sprawdzonym specjaliście bo już brak mi sił i szkoda mi psa. Bardzo proszę o pilną radę!!!![/COLOR][/B] Quote
Kanzaj Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Na Różanej jest lecznica specjalistów... Quote
tygra Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 dzięki dr Czerwiecki - już o nim słyszałam. Jak nazywa się ta klinika? Quote
Lulka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 przyjmuje w gabinecie na Pradze pl. Hallera 6a; 03-464 Warszawa(022) 618-51-51 tylko rozpiski godzin nie pamietam mam do niego komore jak chcesz, mozna umowic sie na konkretna godzine albo przyjsc w czasie jego godzin, ale to jakies 2 godzinki czekania raz w tygodniu przyjmuje w klinice na Gagarina Quote
tygra Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 już tam dzwoniłam :) powiedz czy on bardzo drogi jest? Quote
Lulka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 na Hallera niedrogo, nie wiem jak na Gagarina - ale tam pewnie drogo ;) Quote
Joluska Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 A W łomży? Zna Ktos Jakiegos Godnego Polecenia? Quote
saganka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Tygra, polecam prof. Lechowskiego. Nam pomogl bardzo w sprawach jelitowych. Przyjmuje w Multiwecie i na Bemowie. Quote
Joluska Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 a znacie mzoe kogos takeigo jak dr. Iza grudzinska? Quote
Joluska Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 albo poleccie mi takiego naprawde dobrego specjaliste od guzkow i sterylki w bialymstoku gdzie robia ta narkoze wziewna prosze ! Quote
tygra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='saganka']Tygra, polecam prof. Lechowskiego. Nam pomogl bardzo w sprawach jelitowych. Przyjmuje w Multiwecie i na Bemowie.[/QUOTE] Bemowo mamy pod nosem, przemyślę - narazie dostała leki - jak nie pomoże to spróbuję u Lechowskiego. Dzieki Quote
vangelis.2002 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 dokladam swoje 3 grosze; Lecznica Weterynaryjna s.c. Koszalin. [URL="http://www.lecznica.slesz.pl"]www.lecznica.slesz.pl[/URL] tam jest wszystko o lekarzach i specalizacjach i wyposazeniu i godzinach otwarcia.Goraco polecam. Quote
aneta67 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja bardzo polecam lecznice na pl.Hallera. Dr Czerwiecki super:loveu:. Mam tez fajnych lekarzy w Warszawie- Falenicy. Dr Lutomski i dr Lutomska. Polecam :loveu: Quote
Marihuana Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='tygra'][B][COLOR=navy]Potrzebuję bardzo dobrego weta w Warszawie - moja suczka ma od kilku miesięcy przewlekłe zapalenie jelita, oddaje kał z krwią, leczyłam ją u dwóch wetów i nic z tego. Wciąż to samo bardzo zależy mi na jakimś sprawdzonym specjaliście bo już brak mi sił i szkoda mi psa. Bardzo proszę o pilną radę!!!![/COLOR][/B][/quote] Aboslutnie moge polecic lecznice Wila Vet w Wilanowie. lecznica jest czynna całą dobe. Super lekarze i specjalisci, ktorzy kochają swoją pracę i mają świetne podejscie do zwierząt, tak że moj pies 50 metrów przd lecznicą zaczyna ciągnac, zeby jak najszybciej sie tam znaleść. Byłam juz w wielu lecznicach ale tę mogę polecic z czystym sumieniem. Mój psiak jest leczony tutaj i zawsze o kazdej porze moge liczyc na fachową pomoc. [URL]http://www.wila-vet.pl/[/URL] Quote
Ania od Bory Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Przeszłam już z moją sunią przez całą masę weterynarzy od największych klinik na Śląsku po niewielkie gabinety weterynaryjne. Bora cierpiała przez trzy lata i żaden nie potrafił jej pomóc (sunia jest chora, ma wodogłowie wewnątrz-mózgowe), gorzej bo leczyli ją nie na to co mieli i jeszcze jej szkodzili :angryy: Na całe szczęście trafił się jeden weterynarz, który najzwyczajniej "zabrał się konkretnie do roboty". [U]Dr Przemysław Padykuła z DOG-Vet-u w Chorzowie tel: 032/241-27-41[/U], cudowny człowiek z wieeeeelkim serduchem dla psiaków. Jeśli ktoś szuka fachowca dla swojego czworonożnego przyjaciela to szczerze go polecam, jest uczciwy i ma świetne, rewelacyjne podejście do zwierząt :lol: Quote
Recommended Posts