Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To niue o "rzeczy na głowie " chodziło, ale nie chciałam wywoływac wilka z lasu. Ale zadzwoniłam i pani stwierdziła że jest ok. Zwierzaki sie dogadały i juz nawet sie powąchaja czasem.
Pani stwierdziła, że juz jej nikomu nie odda.

Posted

[quote name='Ziutka']Kamień z serca :multi:[/QUOTE]

Mogę tylko potwierdzić to co napisała Ziutka. Cudne wiadomości:multi::multi::multi:Opłacało się czekać:multi:
Może jeszcze i fotek się doczekamy?

Posted

SUPER!!!!! :multi::multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego maleństwo!!! :loveu:
Muszę usunąc jej banerek z podpisu, tylko nie pamiętam jak to się robi... :oops::crazyeye:

Posted

[quote name='luka1']W żyrardowie są jakieś wolontariuszki grasujące na dogo. Może ktoras będzie mogła sie przejść i sprawdzić warunki.[/quote]
To trzeba do agata air albo hanah napisać :cool3:

Posted

Czy są już jakieś wieści o Psince???FAjnie byłoby mieć 100% pewność, że wszystko się udało i wszyscy są szczęsliwi...Ale ja i tak wierzę, że wszystko jest ok..:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ciągle wchodzę na ten wątek w oczekiwaniu na dobre wieści. Chociaż zdjęc nie ma to Kika chyba ma dobrze w domku bo jej nikt nie oddał. Pani pewnie pokochała i koniec.;)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...