DogMaster Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Talcott napisał(a):Pójdę z Wami!!! Ostatecznie ci pozwolę:eviltong: Zapraszamy z nami:cool3: Quote
agata51 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A ze mną to, jak zwykle, na nocny. Wstrętna ciotka - pies by pospał, a tu mu biegać każą! Quote
ciapuś Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Kacper to już teraz super gość więc nie dziwota że wszystkie cioteczki chcą sie z nim pokazywać :loveu: Quote
Talcott Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Niech Go ktoś pokocha i wynagrodzi mu wszystko!!!:-( Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Na pewno go ktoś pokocha on taki fajny jest :loveu: Quote
Talcott Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tylko kiedy - kiedy już straci wzrok:-(:-(:-( Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Talcott napisał(a):Tylko kiedy - kiedy już straci wzrok:-(:-(:-( Kiedyś znajdzie na bank :loveu: Quote
agata51 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wytrzymaj jeszcze trochę, Kacperku. I dla ciebie znajdzie się kochający domek. Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 I będzie ci tam zapewne jak w niebie:loveu: Quote
szajbus Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Kacperek tak długo czekał na dom. Tyle wycierpiał. Czas odmienic jego los. Domku nie wahaj się! On czeka na ciebie! Quote
EVA2406 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Kciuki za domek. Kacperku, pamiętaj, że jak wrócę z urlopu masz już siedzieć na kanapie w nowym domku :lol: Quote
szajbus Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 I co? Nadal nie ma chetnych??? Domki co z wami??? Quote
t_kasiek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 a ja tak niesmialo zapytam - zastanawialiscie sie nad adopcja zagraniczna ???? Quote
Charly Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nie czytałam wątku, ale chce psiaka - jako niedowidzący???- więcej nie wiem umiesic na watku ogolnym psow niewidomych i niedowidzących. Dlatego mam parę pytań: -czy są gdzies akutalne zdjecia? -charakter i upodobania psa- jedno wiem:nie lubi mężczyzn (tak przeczytałam na pierwszych stronach wątku) - czy dalej potrzebne wsparcie finansowe i jesli tak, czy istnieje jakies publiczne konto, a jesli nie do kogo zwracac sie? (tel/mail) - kto jest opiekunem psa (tel/mail) -jak wygłada sprawa z oczami. nie widzi nic? usunięto gałki oczne? Bardzo proszę te odpowiedzi przysłac do mnie na pw (musze pare watkow obleciec i moge zapomniec znow tu zajrzec) no i nie zaszkodziloby te informacje wraz z banerkiem wstawic w pierwsze posty dzięki Quote
DogMaster Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Idę na poranny spacerek z Kacperkiem:loveu: Quote
Recommended Posts