Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ciotki - ogłoszenie można tez zrobić na Wirtualnej Polsce!!! Plizzzz Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Chcialam tylko napisać, ze osoba, ktora uratowała tego pieska, jest wspaniala osobą i mimo tej tragedii była w stanie sie nie poddać i walczyc o niego. Bardzo sie cieszę , jak tylko zobaczylam jego ostatnie zdjęcie to w porównaniu do tego po zdarzeniu - nie ten sam pies. Musiał duzo wycierpieć, ale udało się. GRATULUJĘ!!! Quote
DogMaster Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ten kto uratował Kacperka powinien zostać świętym :angel: Dobrą robotę wykonał także ten kto go wyleczył widać że bardzo dobrze się nim opiekowano teraz tylko nowy domek trza szukać :loveu: Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Kacperku idziemy zobaczyć czy jeże jeszcze nie śpią Quote
black_cat Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Talcott']Ciotki - ogłoszenie można tez zrobić na Wirtualnej Polsce!!! Plizzzz[/quote] Na WP można dawać ogłoszenia? Quote
Ola164 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jeszcze nie słyszałam... Iza - co ile ty avki zmieniasz? :D Quote
EVA2406 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Talcott, Cioteczko :loveu: , czy Ty czasami sypiasz? Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nie bardzo ostatnio bo Pat ciężko chory:-(:-(:-( Quote
EVA2406 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Talcott']Nie bardzo ostatnio bo Pat ciężko chory:-(:-(:-([/quote] Przykro mi :-(. Trzymaj się Quote
EVA2406 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Talcott']Tu nie będzie happy endu:-(:-(:-([/quote] Tak źle jest? Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gorzej - to bardzo stary Jamol - od paru dni u mnie - w strasznym stanie - wycieńczony i ciężko chory - był kilka dni w szpitalu - diagnozę postawiono- bierze zastrzyki i dzis miał kroplówkę - ale :shake::shake::shake: :placz::placz::placz: Quote
irysek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a czemu nie napiszesz o tym na watku, na ktorym dowiedzialas sie o jamniku. wszyscy czekaja tam na wiadomosci, a nie na watku obcego pieska... (wszyscy mysla, ze zniknelas zdogo, a tu nagle taka niespodzianka). Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Z tobą o niczym nie chcę i nie będę rozmawiać. Quote
irysek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ha ha ha nie o to cie prosze, napyskowalas na innym watku i przenioslas sie tutaj liczac na litosc. chyba wypada podac jakies info na temat psa z naszego schroniska. jakos tam sobie dawal rade, a u ciebie jest nagle umierajacy.... bardzo dziwna sprawa. Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wpisałam cię na ignorowane a- co wypada - to nie ty mnie będziesz uczyć zamień swój tupet na poztyywne uczucia -Pa Quote
EVA2406 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 To chyba przeze mnie jakiś spór :oops:.................................. ja wiem, że to wątek Kacperka. Tak tylko zapytałam o chorego pieska, a tu jakieś " krzywe kluchy" Quote
Recommended Posts