Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcialam tylko napisać, ze osoba, ktora uratowała tego pieska, jest wspaniala osobą i mimo tej tragedii była w stanie sie nie poddać i walczyc o niego. Bardzo sie cieszę , jak tylko zobaczylam jego ostatnie zdjęcie to w porównaniu do tego po zdarzeniu - nie ten sam pies. Musiał duzo wycierpieć, ale udało się. GRATULUJĘ!!!

Posted

Ten kto uratował Kacperka powinien zostać świętym :angel: Dobrą robotę wykonał także ten kto go wyleczył widać że bardzo dobrze się nim opiekowano teraz tylko nowy domek trza szukać :loveu:

Posted

Gorzej - to bardzo stary Jamol - od paru dni u mnie - w strasznym stanie - wycieńczony i ciężko chory - był kilka dni w szpitalu - diagnozę postawiono- bierze zastrzyki i dzis miał kroplówkę - ale :shake::shake::shake: :placz::placz::placz:

Posted

a czemu nie napiszesz o tym na watku, na ktorym dowiedzialas sie o jamniku. wszyscy czekaja tam na wiadomosci, a nie na watku obcego pieska... (wszyscy mysla, ze zniknelas zdogo, a tu nagle taka niespodzianka).

Posted

ha ha ha nie o to cie prosze, napyskowalas na innym watku i przenioslas sie tutaj liczac na litosc. chyba wypada podac jakies info na temat psa z naszego schroniska. jakos tam sobie dawal rade, a u ciebie jest nagle umierajacy.... bardzo dziwna sprawa.

Posted

To chyba przeze mnie jakiś spór :oops:.................................. ja wiem, że to wątek Kacperka. Tak tylko zapytałam o chorego pieska, a tu jakieś " krzywe kluchy"