Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dlatego zrobilam sobie z nim fotki,jak ludziska zobacza,ze pieske jest sciskany przez kobiete,co uwierza,ze to kluchon.On jest jak czołg-malo mysli,on idzie przed siebie,jest przekochany,uwielbiam go.Ma niecały rok,sika jak dziewczynka :oops:

Posted

brazowa1 napisał(a):
doopa,ciagle w schronie,czego ludzie jeszcze chca? ma tanczyc,spiewac,deklamowac?

Stepować i palić wyłącznie markowe cygara.

Brązowa, nie ma tu nic do stracenia - podpytaj pana od charci. Wspominał, że rozważał jeszcze jednego psa. Może, tak z pokrewnej beczki, ma kogoś znajomego, kto byłby skłonny pomóc?

Posted

majqa napisał(a):

Brązowa, nie ma tu nic do stracenia - podpytaj pana od charci. Wspominał, że rozważał jeszcze jednego psa

ja sie kazdego pytam,czy pieska nie chce,tego pana tez,obiecal wziac psa z Sopotu,jak tylko beda mogli sobie na to pozwolic.
on jest suuuper,ja sie dziwie,ze jeszcze w schronie! w glowie mi sie nie miesci!

Posted

Bosz, czemu ja nie wygrał w totka coooo ?? Choćby ta 5tke coby kojec móc zbudować na podwórku dla tymczasów ... miejsce jest ... bosz on byłby ideal kumpel dla Żaby ... no ale co ja poradze, exmisja gwarantowana :roll: