Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszkal2']to cudny piesiu!!!:loveu:bezkonfliktowy,cichutki,nie było żadnych problemów:)[/QUOTE]

Tak, a o mały włos , a tricolorek pukałby własnie do Św. Piotra ! :shake:

Posted

Agnieszko ponieważ już go poznałaś teraz strasznie prosze czy mogłabyś założyć mu wątek i tak troche go pilotować... (A jak go w ogóle nazwiemy?)

ja wieczorem założe dla łaciatej suńki

Prosze jeszcze kilka osób o założenie wątków dla
-Murzynka
-pinczerowatego
-czarnej smutnej szorstkowlosej suni
-pieknego Rudzielca

- i może Cicie Wet o założenie porządnego wątku Parówce, bo Ona bedzie o niej wiedziała najwięcej...

Posted

[quote name='Neris']A ten lękliwy, co ze strachu okazywał agresję nie żyje?[/quote]
tak tego nie ma już w schronie... nikt dokładnie nie wie co się z nim stało ale prawdopodobnie już spory czas temu go uśpili, a Agnieszce on się mylił z Murzynkiem i myślała, że może jeszcze żyje...

Posted

[quote name='Talcott']Oj Biedactwo!!! Czekam na kasę jak wpłynie to troszkę Ci pomogę daj swoje konto na priva - to natychmiast prześlę!! Martwię się o tę budę - Rudzik teraz raczej potrzebowałby ciepła na leczenie:placz:
[/quote]

Hej!! Ciotka!!!

Posted

[quote name='agnieszkal2']powiem Wam coś jeszcze...on rzekomo ma 10 lat,ale biega,i to jak struś pędziwiatr!Na schody wskakuje jak błyskawica![/quote]

Hi! Hi! Zebyś zobaczyła jak Majka 15 lat biega za ptakami!!!!:loveu:

Posted

To ja postaram się dowiedzieć czegoś o tej smutnej czarnulce szorstkiej i założę jej wątek.
Poker pisała , że przejmie mój watek szpicyka i go popilotuje , bo piesio jest u niej.

Kasia - widziałaś kartę czarnego lękliwego i sprawdzałaś po numerze w księdze czy tylko go nie widziałaś w boksie ?

Posted

Lilek w swoim domu...

Podobno nie za dobrze chodzi - kilkugodzinna podróż spowodowała jakiś przykurcz mięśni.
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Posted

[quote name='Talcott']Hej!! Ciotka!!![/quote]

nie... nic mi nie wysyłaj jest tutaj tyle tego nieszczęścia, a ja zaraz powystawim jakies przyciasne koszulki to mi pomożesz podrzucać bazarek najwyżej...

a jeśli chodzi o Rudzika to ja mam taką sytuacje, że każdego miesiąca wyjeżdżam niemal na dwa tygodnie minimum 11 dni....
w tym czasie musze podrzucać moje stwory ludziom (oprócz ślepej Rudzi, która podróżuje ze mną...) nie mogę go przechować dłużej niż teraz tekilka dni aż się podkuruje... podleczy się i zawioze go do Wiosny, tylko intensywnie ogłaszać go trzeba żeby tam był jak najkrócej .

Posted

[quote name='iwa77']To ja postaram się dowiedzieć czegoś o tej smutnej czarnulce szorstkiej i założę jej wątek.
Poker pisała , że przejmie mój watek szpicyka i go popilotuje , bo piesio jest u niej.

Kasia - widziałaś kartę czarnego lękliwego i sprawdzałaś po numerze w księdze czy tylko go nie widziałaś w boksie ?[/quote]

przyznaje,że karty nie znalazłyśmy ale w boksie byłyśmy wewnątrz i na zewnątrz.. więc jak on ledwie siedział ze starymi to chyba do młodszych by go nie dali?

Posted

[quote name='kikou']nie... nic mi nie wysyłaj jest tutaj tyle tego nieszczęścia, a ja zaraz powystawim jakies przyciasne koszulki to mi pomożesz podrzucać bazarek najwyżej...

a jeśli chodzi o Rudzika to ja mam taką sytuacje, że każdego miesiąca wyjeżdżam niemal na dwa tygodnie minimum 11 dni....
w tym czasie musze podrzucać moje stwory ludziom (oprócz ślepej Rudzi, która podróżuje ze mną...) nie mogę go przechować dłużej niż teraz tekilka dni aż się podkuruje... podleczy się i zawioze go do Wiosny, tylko intensywnie ogłaszać go trzeba żeby tam był jak najkrócej .[/quote]

Pomogę jak tylko mogę!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Rybka_39']A może by tak dac to ude słonko na spaniele?[/quote]
świetny pomysł .... on takiej specyficznej urody....może znajdzie amatora

Posted

Talcott,jak możesz to wpłać na podróż trikolorka ,którego wiezie 129 km Irysek,a potem ma podróż za darmo.Więc chyba nieźle wyszło.
Udało mi się załatwić w ciągu 10 dni 2 transporty nad morze za darmo.