teapot Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Hopaj do góry chłopaku... Cioteczka Isadora bardzo się o Ciebie martwi, a przecież jakieś wyjście musi się znaleźć! ;( Trzymam kciuki z całej siły! Quote
teapot Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dawaj Starszaczku na pierwszą - Ty nie masz czasu na spanie!!! Quote
BIANKA1 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Neris'] Myślę o tej osobie, która miała Pajączka od ULV może ona jakimś cudem by się zgodziła wziąć któregoś?[/quote]Oni wyjechali . gdyby byli to by pewnie pomogli :cool1: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ano wyjechali.A my co z tego mamy? wielki Bigos w kuchni :crazyeye: Podnosze, cos mi aparat szaleje, jak uda sie rozpoznac przyczyne problemu to dzisiaj strzele pare fotek dziadeczkom. Quote
kikou Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 a dlaczego akurat ten psiak ma już termin? jest taki stary (nie wyglada), chory?... ma jakies skrzywienia psychiczne? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Jest stary, skonczyla mu sie kwarantanna, nie ma miejsca w boksach. On jest na pierwszym ogniu, potem poleci reszta. Quote
kikou Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 a co jeszcze o nim wiadomo, jaki ma charakter, został znaleziony czy oddany, a stary to znaczy na ile lat go szacują? Quote
Neris Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Rozpaczliwie szukam dla niego domu. Rozgłosiłam go gdzie tylko mogłam. Czuję, że mi się uda, MUSI, tylko żeby ktoś go wziął na ten czas na DT... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Misiek ma ponad dyche.Z zachowania w schronisku wnioskuje, ze jest mily, cieply, wrazliwy i strachliwy.Ma problemy z chodzeniem na smyczy.Ze strachu zdarza mu sie zrobic pod siebie. Pilnie szukamy transportu do Warszawy dla 2 psow .. czy ktos moglby pomoc??? Quote
Isadora7 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Neris']Rozpaczliwie szukam dla niego domu. Rozgłosiłam go gdzie tylko mogłam. Czuję, że mi się uda, MUSI, tylko żeby ktoś go wziął na ten czas na DT...[/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]Neris[/B] trzymam kciuki niesamowicie mocno[/SIZE][/FONT] Quote
ecci Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Misiek ma ponad dyche.Z zachowania w schronisku wnioskuje, ze jest mily, cieply, wrazliwy i strachliwy.Ma problemy z chodzeniem na smyczy.Ze strachu zdarza mu sie zrobic pod siebie. Pilnie szukamy transportu do Warszawy dla 2 psow .. czy ktos moglby pomoc???[/quote] heh, ja jadę ,ale pociągiem, z tym, że będzie to ok 15 jak nie 20 maja... Quote
nika28 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Wstawiłam tu :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110008[/URL] Quote
Neris Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Tak Warszawa kombinuje jak koń pod górę. Napiszmy do Mrówy ile by kosztował transport. Quote
Isadora7 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Neris']Tak Warszawa kombinuje jak koń pod górę. Napiszmy do Mrówy ile by kosztował transport.[/quote] A Mrówa ma już sprawny wóz? Quote
ecci Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ja i tak muszę jechac do Wa-wy 15, Mrówa musiałaby przyjeżdżac specjalnie z Poznania, prawda? Ja jestem nieopodal Wrocławia i nas ostatnio wycieczka do warszawy wyniosła ok 170 zł!!! Mogłabym zabrac psiaki, z tym, że do tego 15 trzeba by było coś nimi zrobic!!!:roll: Quote
Neris Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Będzie transport będzie ratunek Teraz skupiajmy sie na dwóch pozostałych - tym wystraszonym i tym czarnym ku dłatym. Quote
kikou Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [SIZE=4]zdradź prosze coś wiecej.... co dla nich szykujecie?[/SIZE] ...a transport sie na pewno znajdzie, Ecci się oferowała..... a jak nic nie wypali to moze ja pojade z tym ze moglabym 17maja dopiero. Quote
Avaloth Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Biedactwa :placz: niech im się uda ! podrzucam chociaż..:-( Quote
kikou Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 pomyślałam sobie, że niezależnie czy transport będzie szybciej czy później, pieniądze zawsze się przydadzą i zrobiłam bazarek ... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10071341#post10071341[/URL] Quote
Recommended Posts