Poker Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 na jakie konto mam wpłacić dla labka te czarodziejskie 40 zł Quote
gosikf & dogs Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 na konto Koperka, musi podac na pw jeśli nie masz jeszcze, ja też nie mam Quote
gosikf & dogs Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [I][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przemijanie w boksie... Nie płacz kochanie, nie myśl już tyle... Popatrz na niebo, widzisz motyle? One przyniosą Ci dobre wieści: Między chmurami Psi Raj się mieści... Czeka na Ciebie cała rodzina... Myślisz, że kłamią? Nie! To nie kpina... Zaufaj motylom mój mniejszy bracie Bo ludziom już nie uwierzysz raczej. Pomyśl-to co teraz to tylko zła mara... A tego co winny dosięgnie kara... Pomyśl-ból to złudzenie, otrzyj swe łzy... Nie! Zamknij oczy! To nie są kły! Teraz gdy zimno zalewa Twe ciało... Pomyśl o słońcu, by nie bolało... Czerwień krwi Twojej, to tylko róże... Piękne, pachnące, tak bardzo duże... Duże tak prawie jak twoja miłość... Którą dla NIEGO niszczy otyłość... Duże jak serce wciąż kochające... Właśnie dla NIEGO jeszcze bijące... Już pora odejść mój przyjacielu... Wybacz mą zdradę, jest Was zbyt wielu... Wiem, że wybaczysz, więc o co proszę? Proszę wynagródź cierpienie Boże! Dla wszystkich staruszków, które odeszły...i tych, które[U] jeszcze[/U] czekają Gosikf & dogs [/SIZE][/FONT][/B][/I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Już kiedyś to wkleiłam, ale przypominam, bo teraz chodzi o czarnego staruszka...Może jednak uda nam się przełożyc termin jego spotkania z Bogiem? [COLOR=Red]Szukajmy domu![/COLOR][/SIZE][/FONT][I][B][FONT=Times New Roman][/FONT][/B][/I] Quote
Koperek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='gosikf & dogs']na konto Koperka, musi podac na pw jeśli nie masz jeszcze, ja też nie mam[/quote] Podam wszystkim zainteresowanym na pw ;) Quote
gosikf & dogs Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='gosikf & dogs'][I][B][FONT=Times New Roman][/FONT][/B][/I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Już kiedyś to wkleiłam, ale przypominam, bo teraz chodzi o czarnego staruszka...Może jednak uda nam się przełożyc termin jego spotkania z Bogiem? [COLOR=Red]Szukajmy domu![/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Leżą mi na sercu ten czarny pinczerkowaty i zachudzony Mapet. Quote
Poker Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Koperek']Podam wszystkim zainteresowanym na pw ;)[/quote] to dawaj to konta na labka :cool3: Quote
kikou Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jej.....on mi łamie serce...wybłagajcie dla malego dziadeczka jeszce pare dni może ktos odpowie na ogloszenie... na allegro bylo ok100 wejsc, moze ktos sie zdecyduje Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 jest l, ale bez daty wiec nawet nie wiadomo kiedy dzien sadu.. Quote
iwa77 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Podnoszę - niech się ktoś zmiłuje nad tymi biedakami ! Quote
kikou Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [COLOR=red][IMG]http://images30.fotosik.pl/228/d335f0b8fb46a327.jpg[/IMG][/COLOR] [IMG]http://images24.fotosik.pl/228/e706f8206b12b4fa.jpg[/IMG] [B][/B] [quote name='iwa77']Mam złe wieści . [B]Pies 10 letni , czarny z siwym pyszczkiem,wspaniały charakter ,numer834/08[/B] (zdjęcie na pierwszej stronie wątku ) [B][COLOR=red]DOSTAŁ SIĘ NA CZARNĄ LISTĘ DO EUTANAZJI - TERMIN NIEZNANY [/COLOR][/B] [SIZE=5][B]POMOC PILNIE POTRZEBNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE][/quote] przypominam tego slodziaczka... nie moze umrzec!!!!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 jest nowy starutki rudy jamnis, potrzebuje pilnej opieki, koperek wstawi zdjecia Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 moglby ktos napisac kto psa z wyrokiem pooglaszal i gdzie narazie widzę ze ma allegro, alegratka , bono i .....bo jak na pilną sprawę to chyba malo , jak macie link z gotowym ogloszeniem wklejcie Quote
kikou Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='GoskaGoska']moglby ktos napisac kto psa z wyrokiem pooglaszal i gdzie narazie widzę ze ma allegro, alegratka , bono i .....bo jak na pilną sprawę to chyba malo , jak macie link z gotowym ogloszeniem wklejcie[/quote] jeszcze w e-metro oglosilam go Quote
Monika D. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Napiszę tutaj. Dziewczyny jak wiecie yorkuś już w schronie miał kaszel i dostawał antybiotyk. U mnie dostawał zastrzyki i dalej antybiotyk i mimo to kaszel nie ustępował:shake:. Dzisiaj na wizycie wet.zasugerował,że najprawdopodobniej może to być niewydolność serce:sad: Na piątek umówiłam się u wet. w Poznaniu,na dokładne badania. Kurcze z tego co wyszperałam w necie,to może być faktycznie to. Quote
Korenia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Monika to dość częsta przypadłość u staruszków :( Quote
Koperek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']jest nowy starutki rudy jamnis, potrzebuje pilnej opieki, koperek wstawi zdjecia[/quote] Wstawi, ale bardzo późnym wieczorem lub w nocy. Teraz muszę iść posprzątać syf zrobiony przez świętą trójcę:cool1: P.S. [B][COLOR=red]MAPECIK[/COLOR][/B]- duży dziadek był dzisiaj w gazecie METRO!!! :) :) :) ...i rozdzwoniły się telefony! No na razie 3 osoby dzwoniły i jedna stuprocentowa deklaracja, że dziadka chcą- niestety deklaracja za 2 do 3 tygodni, bo wtedy wracają z wakacji. Też są z Wrocławia- mają goldena (ciapę) i chcieliby staruszka za kolegę :) Super by miał! Tylko powiedzialam, ze 3 tyg. to długo, a pani zapytała, czy nie znalazłabym jakiegoś miejsca zastępczego (czyt. tymczas) to ona by opłaciła jego pobyt ;) [B][U][COLOR=red]PYTAJCIE ZA TYMCZASEM DLA MAPETA!!![/COLOR][/U][/B] Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Co to za Jamniś - Starutki!!! zanim Koperek posprząta to możecie choć napisać - ja mam przeciez starojamnikowe srce pik..pik..pik:shake: Quote
Koperek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Isadora7']Kopereczku dawaj jamnisia - trzeba mu pomóc[/quote] Foty siem ładujom :cool1: Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A moja sforka nawet do wanny zagląda jak sie kąpię!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts